06 noviembre 2021 3:22
Es una ruta fácil para poder hacerla en familia en la que pasas por diversas tinas con explicaciones de sus partes y usos. Muy recomendada.
08 noviembre 2019 11:53
Molt interessant fer una visita guiada, perquè t'expliquin al detall la historia i el perqué d'aquestes construccions.
25 mayo 2019 12:05
Molt interessant fer una visita guiada, perquè t'expliquin al detall la historia i el perqué d'aquestes construccions.
26 diciembre 2018 8:51
Les Tines d'en Bleda són dos conjunts del municipi del Pont de Vilomara i Rocafort (Bages) que formen part de manera individual de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.
Aquest conjunt de tines és situat a tocar del llit del riu Flequer. Es tracta de quatre tines de planta circular amb una barraca adossada a cadascuna. La part inferior de les tines és feta amb pedra i morter de calç, amb l'interior recobert de rajoles. A la part superior hi ha l'entrada i els murs són de pedra sense material d'unió. La coberta és feta amb el mètode d'aproximació de filadesi a sobre s'hi estén una capa de sorra i pedruscall. Molt interessant de visitar.
18 diciembre 2018 14:11
Espectaculars. Posa de manifest la importància del Bages con a Terra de vins en època medieval i moderna, i fins que la filoxera va matar el ceps i pràcticament va fer desaparéixer aquesta activitat econòmica a la Catalunya Central. Els plafons explicatius permet entendre d, una manera molt didàctica el procés. Cal la pena anar-hi.
10 diciembre 2018 4:33
Un lloc amb historia del pais, molt recomanable de visitar, esta ben indicat i no es gents dificil arribar, desde on se ha de deixa el cotxe, estan tot molt ben indicat.

Escribe una reseña



Calificación general: