26 junio 2020 5:24
M'encant l'estil de les bosses de l'Ona. A part de l'estil impecable, és una emprenedora impressionant. Penso que hem de fomentar molt més el comerç local i sobretot d'ara en endavant! Fabricació i creació aquí.
Gràcies per la bona feina
22 junio 2020 10:34
Aquestes bosses són maquíssimes i precioses! Però el més important és que estan fetes a casa nostra, una per una i amb molt d'amor. Això val molt més que el preu d'una simple bossa.
17 junio 2020 1:31
Bosses de gran calitat! Fetes a ma amb molt de gust i amb una gran varietat de mides i de colors. Útils i boniques.
14 junio 2020 0:49
Ja tinc un parell de Tocs i estic encantada. L'Ona es genial, es molt atenta i les bosses que crea son una pasada.
12 junio 2020 6:53
Tinc moltes bosses TOCS, per mi són un imprescindible. Marca propera, de qualitat, que vetlla per un consum responsable i amb un packaging sense plàstic
L'Ona, la creadora no pot ser més real, propera i amable. Una meravella comprar a aquesta marca!
02 junio 2020 18:51
Les bosses són de molta qualitat i d'un disseny molt bonic, teixits naturals en varietat de colors i mides. Tracte exquisit.
31 mayo 2020 13:15
Tengo un bolso TOCS y otro de camino. Valoro muy positivamente que estén hechos en BCN, que las telas sean originales a la vez que de calidad, agradables.es asi como me siento con sus bolsos, a gusto, y además son muy muy bonitos. La sencillez con detalles de calidad. Un 10!
26 mayo 2020 22:07
Tinc la bossa de tamany gran. Està super ben acabada i és molt bonica. És molt pràctica per anar a la feina i tothom em pregunta sempre per ella ;) La vaig comprar el Nadal passat i com que a Correus anaven saturats, me la va portar ella a casa directament!
Quan pugui em compraré segur la versió petita!
20 mayo 2020 5:37
Descubrí TOCS el año pasado a través de Instagram; inmediatamente me quedé totalmente enamorada de una de sus preciosas bolsas. La compré sin pensarlo y cuando llegó disfruté mucho con ella. Sus acabados, sus bolsillos, su manera de cerrar. Fue mi compañera durante mis vacaciones y estuvo muy a la altura. En invierno repetí con otra bolsa, la de tejido impermeable, y ahora espero que el nuevo verano me sorprenda con otra bolsa para mi colección. Super recomendableeee!
18 mayo 2020 7:08
Me encantan mis bolsos de TOCS! Son grandes, resistentes y súper cómodos de llevar! Desde que las conozco se han convertido en mi complemento ideal para ir al trabajo i llevar de todo dentro (el monedero, las gafas de sol, el ebook, el tupper de la comida.) y tambien para el fin de semana. Combinaciones de colores súper bonitas, formas senzillas! Me encantan!
17 mayo 2020 0:47
Vaig comprar la bossa que va creuada, la més petita. Es perfecte. Molt bona qualitat, molt ben acabada. I es supercómode. Jo soc baixeta, però la llargada es ideal.
13 mayo 2020 18:13
Me encantan las bolsas TOCS, sobretodo las básicas, que tanto me sirven para completar un look como para llenarlas de comoras en el mercado. ¡Sostenibilidad y diseño todo en uno!
12 mayo 2020 22:13
Me encanta mi bolso TOCS. Cuando te llega la caja y la abres lo primero que notas es un olor que te envuelve. Luego sacas el bolso y notas cómo los tejidos son muy dulces, la combinación perfecta entre telas. Yo tengo la Fifty en color gris y la medida es perfecta, estoy enamorada de mi bolso.
Muchas gracias Ona por hacer cosas tan bonitas!
10 mayo 2020 2:19
Fa anys que conec l’Ona i el seu producte i sempre ha tingut molta coherència en el que fa. Les MAX són ideals per anar a la platja quan tens criatures! I la FIFTY que tinc grisa de pana és la que utilitzo a diari per anar a treballar; a més que és molt resistent i està impecable després de dos anys. Potser l’hivern que ve ja toca canviar-la i aquesta reciclar-la per un altre ús! Sóc molt fan.
08 mayo 2020 2:52
M'encanta la meva bossa tocs! La vaig comprar un dia de portes obertes al taller i em va encantar poder veure l'espai Tocs i poder xerrar una estona amb l'Ona. Un tracte excel·lent i un producte local de gran qualitat.
07 mayo 2020 4:46
Me encantan los diseños de TOCS! Tengo una de sus bolsas y el acabado es muy bueno, el diseño versátil, la puedes usar para tantas cosas.y tiene colores y estampados para todos los gustos y estilos. Una pasada!

Escribe una reseña



Calificación general: