23 enero 2024 11:04
Després de 4 anys a la Today School Sants i d'obtenir el C2 amb ells, he pogut veure com s'impliquen el teu aprenentatge. Els professors són magnífics, especial menció al Kenny, i sempre estan disposats a acompanyar-te. La recomano molt!
03 enero 2024 6:06
Magnífica escola d' anglès els meus tres fills han anat i tots han assolit un grau d' anglès superior, un d'ells treballa únicament en anglès jurídic amb la universitat de Brussel·les, és una acadèmia totalment recomanable i el seus professors i treballadors molt agradables i atents en tot!
20 diciembre 2023 17:22
Cuando me apunté estaba cursando el Máster de Abogacía y no daba clases de inglés per se desde bachillerato. Si bien siempre he visto series y demás en inglés, en los aspectos más gramaticales y formales de la lengua estaba oxidadísima.

No obstante, gracias a la academia y en especial a mi profesor, Victor, quienes confiaron en que tenía el nivel y que podría conseguirlo, aprobé el C1 en un año, sin haber pasado por ningún certificado previo.

Es un centro con profesionales que hacen un especial seguimiento de sus alumnos, que se preocupan verdaderamente por que superes la prueba que te hayas propuesto pasar. Y, a su vez, tienen unos precios trimestrales muy competentes.

Lo recomiendo al 100%! Muchas gracias por acompañarme en este proceso que ha sido aprobar el C1.
12 septiembre 2023 1:08
La millor decisió que vam prendre per a la nostra filla. Va començar pràcticament de zero als 11 anys i fins ara que ha completat el First i seguim. Gràcies a l'Acadèmia i al magnífic equip de professors.
12 julio 2023 5:11
Tot molt bé! He estat alumna d'aquesta acadèmia durant 5 anys, professors i personal molt atents i amables. La possibilitat de fer les classes en remot ajuda en temes d'horari. Molt recomanable.
11 julio 2023 14:31
Fantástica escuela de inglés, con profesores sencillamente espectaculares, entregados y dedicados. Si quieres aprender inglés, este es el sitio y si quieres sacarte los exámenes oficiales, no lo dudes ni un minuto. Éxito garantizado.
13 junio 2023 17:27
Una acadèmia fantàstica. El meu fill ha estudiat aquest curs hi estat super bé. Ha après molt i continuarem molt de temps. Els professor fantàstics i tot el personal de deu.
06 junio 2023 12:07
Una gran acadèmia per aprendre l'Anglès amb mestres nadius de gran nivell. Molt satisfet i totalment recomanable!
01 febrero 2021 23:26
Excelente opción para preparar titulaciones de Cambridge. El trato tanto con la academia como con los profesores es de 10.
12 mayo 2018 18:57
Fantástica academia, fantásticos profesores, fantástico trato. Sólo valoro con cinco estrellas porque no puedo valorar con más pero puedo asegurar que se lo merecen.
07 mayo 2018 23:24
Totalmente recomendable, con geniales profesores y método de estudio, dirigido a preparar los exámenes de Cambridge pero que permite mejorar rápidamente el nivel de inglés. Y además, con un trato muy cercano y mucha disposición a ayudarte en todo lo que necesitas.
04 mayo 2018 19:00
Vamos mi hijo y yo a esta academia y estoy muy contenta ya que estan pendiente en todo momento de tus necesidades como estudiante tienes clases de repaso antes de los examenes para poder mejorar y clases de conversacion para poder avanzar en todos los sentidos, de hecho el proximo curso tambien ira mi hija de 7 años ya que tienen cursos adaptados a todas las edades
01 mayo 2018 12:20
Llevo toda la vida en esta escuela de inglés y tanto el trato como el nivel de los docentes es excelente. Muy recomendable para aquellos que quieran aprender bien el inglés!
26 abril 2018 17:02
Es una gran academia, enseñan a todos los niveles, los profesores son nativos y se nota que tienen interes por enseñar. En definitiva, se aprende mucho y muy facil.
25 abril 2018 6:20
Una acadèmia d'anglès amb un tracte humà molt proper a l'alumne. Seguiment individualitzat. Professors nadius molt bons i grups reduïts que ajuden a millorar l'aprenentatge. Flexibilitat en els horaris. Molta oferta de nivells.
17 abril 2018 19:11
Fa 5 anys que estic aquesta escola, las personas que estan a recepcio son molt simpatiques i si tens un probema t'ajudan.
Els professors son molt bons i s'asforsan perque entenguis el que explican.recomano aquesta escola perque no ets nomes un nom tambe tens cara
09 abril 2018 8:09
Fa anys que conec Today school, primer van estudiar les meves filles i després jo. Elles sempre han anat encantades i jo que havia estudiat en altres academies anys enrera he de dir que la millor. Els professors excelents, es treballa molt i les classes són amenes i molt didàctiques.
L'organització molt competent, intentant trobar sempre la millor solució en cada cas.
07 abril 2018 23:00
I've been learning in Today School for about 10-11 years. And I've improved a lot since then. So much so I'm able to have a complete conversation with a native speaker without even hesitating. I reckon, this is something that I woudn't have achieved If I hadn't come to Today School. So, I'm truly grateful for the teaching of the school. I still have a lot to learn from now on, so I'd definitely keep carrying on studying and improving. Embrace your dreams, put your skates on and keep moving forward whenever an obstacle appears!
19 marzo 2018 4:59
El tracte alumne professor és molt proper i s'adapten a les teves necessitats. Hi he estudiat durant anys i sempre he tingut un tracte molt agradable. Les classes són molt amenes.
13 marzo 2018 18:09
Excel·lent acadèmia per aprendre anglès i assolir els teus objectius! El personal és atent i professional i tots els professors són nadius. Fa molts anys que estudio a l'acadèmia i des del principi han valorat el meu nivell i m'han fet un seguiment del meu rendiment.
La recomano a tothom a qui s'animi a aprendre anglès, tant a estudiants de primària-secundària, adolescents i adults!
12 marzo 2017 1:20
Trato muy cercano y humano. Tienen en cuenta a todos y cada uno de sus alumnos.
Muy dedicados y profesionales.
Con la misma ilusión de hace 30 años!

Escribe una reseña



Calificación general: