21 octubre 2023 14:43
La percussió es una manera de viurà la vida molt intensa i plena de llibertat. Es l'ànima de la música i el motor que mou el món.
08 agosto 2023 10:08
Contratamos al grupo para tocar en una fiesta. Nos encantó la actuación.
Nos hicieron incluso una representación teatral sobre lo que tocaron.
Felicidades equipo
12 abril 2021 7:24
Clases muy dinamicas y divertidas! Las recomiendo al 100%. Los profesores se implican mucho en la enseñanza para que puedas pasarlo genial des de el minuto uno!
30 marzo 2021 0:27
Excel-lent Escola! Molt bona comunicació i organització. Boníssima atenció del professor als alumnes tant a nivell grupal com individual. L'ambient és genial amb molt bona vibra Ho recomano a tothom, petits i grans!
27 marzo 2021 23:23
Muy buen rollo desde el primer día. Los profesores le ponen muchas ganas, se nota el progreso semana a semana. Y las clases se pasan volando! Lo pasamos genial!
16 marzo 2021 22:38
100% recomanable! Si ho proves un dia, t’hi quedes segur! T’hi sents acollit des del primer moment.
14 marzo 2021 22:28
100% recomendable. Fun probalo un día e asegúrovos que engancha. Indiferentemente se tes algún coñecemento ou non de percusión, o profer ensínache dun xeito moi divertido conseguindo que saias de cada ensaio con ganas de máis.
Agradécese moito a gran variedade horaria para poder cadrar coa vida de cada un.

Moitas gracias por todo e seguide así.
10 marzo 2021 22:13
Genial! Des del primer dia ets sents acollit i part del grup. Ensenyen de manera que veus com progresses molt ràpidament, i a part també hi ha la opció d’aprofundir en millorar la tècnica. He après més en tres mesos que en tres anys que porto tocant la caixa. Ho recomano a tothom!
28 agosto 2020 14:52
Estar a TKXT és genial! Vaig començar com un passatemps puntual i ara mateix, després de 2 anys i mig, s'ha convertit en el meu dia a dia!

Hi ha molta diversitat de persones i realment no passa res si no has tocat mai cap instrument! Aprens molt ràpid amb ajuda del professor i la cohesió de grup que es genera és brutal.

Les classes són molt dinàmiques i divertides, la manera d'ensenyar és bona! Sorprenentment es queden els ritmes al cap i, personalment, és molt xulo quan tot el grup va evolucionant mica en mica a una! Es crea un vincle molt maco!
04 julio 2020 10:11
Tokem x Tu grup espectacular pels seus ritmes i coreos. Un gran profe el Robert, capaç d'ensenyar-te sense donar-te compte. Dono fe! Enhorabona!
28 febrero 2020 0:09
Una experiència única e inolvidable ideal pels amants de la música. Desconectas de la rutina i surts carregat d'energia positiva! Ha sigut marevellos coneixer l'escola!
24 febrero 2020 14:22
Molt bon ambient i bons professionals. Aprens un munt i a més t'ho passes genial! Molt recomanable:)
24 febrero 2020 7:27
Ha estat el gran descobriment de l'any! S'aprèn de forma divertida i dinàmica, no cal experiència prèvia i els resultats són increïbles, a més, coneixes a gent fantàstica que acaba formant part de la teva vida. Recomenable 100%! A què esperes a posar ritme a la teva vida?
21 febrero 2020 5:23
Només porto 2 mesets però sento com si portés molt més! Realment és una activitat que omple moltíssim i t'evadeix del món durant una estona! Us ho recomano plenament!
19 febrero 2020 13:44
Jo vaig entrar gràcies a un taller de prova sense haver tocat mai cap instrument i vaig aprendre ràpid. Classes dinàmiques i divertides, a l'hora que intenses i didàctiques. Molt recomanable si es vol començar o millorar en el món de la batucada. A més la gent és genial!: D
16 febrero 2020 18:08
Me apunté a la escuela de batucada Tokem x Tu sin saber tocar ningún instrumento y me acogieron de maravilla. Es un lugar súper divertido en el que una vez a la semana desconectas y te lo pasas bien tocando un instrumento, además el grupo que se forma es como una família!
12 febrero 2020 5:10
Fui a una clase de prueba, y me encantó! Tokem x Tu es una escuela en la que no sólo vas a aprender a tocar un instrumento, sino que además es el espacio para liberar a tu niño interior con alegría. Estuve toda la clase entusiasmada por aprender, y feliz de estar haciéndolo. La pasión del profe por la música se transmite a los alumnos; a pesar de no haber tocado nunca un instrumento, en menos de dos horas logramos tocar en conjunto un ritmo! Recomiendo altamente a esta escuela de batucada.
05 febrero 2020 13:03
Jo vaig entrar després de provar-ho en un taller gratuït i m'ho vaig passar genial, és per això que vaig decidir apuntar-me al curs. El professor ho disfruta molt i ens ho sap transmetre molt bé. En té molta didàctica, pedagogia i paciència a l'hora d'ensenyar i a més a més fa que el grup es consolidi com a tal. Jo m'ho passo super bé i per a mí és terapia perquè en aquell moment no penso en res més. Ho recomano de totes totes sàpigues o no tocar!
30 enero 2020 10:37
Vaig conèixer l'escola de batucada Tokem x Tu per una amiga i vaig anar un dia a provar.ara fa dos anys i mig!
Als meus 52 anys fins aleshores no havia tocat mai un instrument i ara estic aprenent el 4rt ;)
Totalment recomanable, no només pel fet de tocar i d'aprendre ritmes. També per l'ambient que hi ha i les bones estones amb els companys, que fa que tot i ser gent molt diversa i de totes les edats, formem una gran familia.
23 enero 2020 22:15
És una experiència molt guay! Jo vaig començar amb el taller gratuït i tant el director com els companys i companyes fan que sigui molt enriquidor i divertit estar a Tokem x Tu! Recomanable 100%!
19 enero 2020 6:01
Las clases están super bien y se pasan volando. Además no importa que no hayas hecho nada de percusión nunca porque en seguida se puede aprender. El profesor hace también dinámicas de grupo muy divertidas que valen para que el grupo se conozca y haga piña. Si quieres empezar a un grupo de batucada esta escuela es ideal y 100% recomendable
10 enero 2020 20:12
Vaig entrar pel meu cosí perquè em va prometre molt bon rotllo i un projecte tractat amb molta cura i moltes ganes i el que em vaig trobar em va deixar meravellat! Seguiu així!
02 enero 2020 2:41
Tokem xTu Batucada. És una experiència enriquidora per qualsevol persona, gran o petit. La recomano al 100 per cent. Moltes gràcies per poder haver estat amb vosaltres.
25 agosto 2019 7:52
Molt descontents. Els nanos han aprés molt, però organització com un nen petit. Grups sobremassificats per cobrar el màxim d'alumnes, nula comunicació amb l'AMPA i sense voler reunir-se per fer valoracions. Les actuacions i qualsevol cosa fora del previst, es cobren a banda sense previ avís. 1 any amb ells i el proper curs canviem d'entitat.
18 mayo 2019 21:31
Musicalmen una passada! A nivell personal una decepció. Van arribar 40 minuts tard i sense contestar trucades ni whatsapp (tot i estar "en línea"). Seguramen el proper cop agafi un altre grup per quedar-me mes trankil.

Escribe una reseña



Calificación general: