26 diciembre 2023 2:17
Menú de Sant Esteve a 65€ y ponen unos canalones con la bechamel seca, los he comido mejores en menús de 11 euros en un restaurante de polígono industrial.
El tiramisú nefasto, la tarta de manzana era una madalena con una bola de.helado, el turbó correcto y el carpaccio de alcachofas era trocitos con bechamel por encima. Lo único bueno el rodó de pavo si no fuera por la salsa azucarada que llevaba por encima.
El sitio es bonito y el servicio correcto, pero salí bastante defraudado para pagar 134 € por 2 personas .
25 diciembre 2023 6:03
Un restaurant acollidor i amb molt bon ambient. En quant als plats, alguns eren molt bons (com els cargols o el magret d’ànec), però altres deixaven a desitjar (com l’albergínia arrebossada, que estava molt poc feta o les patates com a guarnició de la carn, que es sentien olioses i dures a la boca).
En quant a qualitat-preu, està prou bé si encerteu el plat.
24 diciembre 2023 17:39
Comida de grupo escogida 48 h antes, llegamos y hasta los primero platos paso 1:15 minutos, del primer plato al segundo paso 1 hora y hasta el café y los postres otra hora… camareros perdidos a los que hay que pedirle las cosas más de una y dos veces, y para rematar a la hora de pagar te quiere cobrar 4 euros por un carajillo cuando el café entre en el precio.
El carajillo también es café, si no entra debería de especificarse.
Y querer cobrar 4 euros por un suspiro de bailys… después del servicio recibido… increíble.
El local presume de carnes que no sabe cocinar, le pides al punto y te la ponen cruda. la pides por favor que te la hagan mejor y te la sirven quemada por fuera y cruda por dentro, de ver no recomiendo este restaurante por qué la calidad precio no está ajustada, el sitio es muy bonito y el producto creo que es bueno pero no sabe trabajar bien ese producto. Entrada 14h salida 18h.
23 diciembre 2023 16:37
Lugar con un ambiente muy bonito, muy buena terraza, parquing muy grande de tierra al lado del local, para poner alguna pega, el precio es un poco elevado comparado con otros locales similares y productos similares
14 diciembre 2023 0:12
El servicio es el peor que he visto en mi vida, no respetan en absoluto a sus clientes. Se olvidaron de traer agua, vino y té. Se olvidaron de traer comida después.
12 octubre 2023 20:13
El servicio fatal no lo siguiente, pasan de nosotros en la mesa, el primer plato rápido para el segundo han tardado una eternidad, a parte comida fría (un bistec al punto), hemos reclamado y se lo han llevado lo han traído caliente pero muy echo, las bebidas tanto el vino como los refrescos olvidados en la nada hasta que lo hemos reclamado. En general un poco desastre. No volveremos
08 octubre 2023 6:02
Genial! Molta qualitat i quantitat, terrassa molt agradable per dinar, el postres millor compartir, si has fet un bon àpat
01 octubre 2023 20:04
Tot el que hem menjat ha estat perfecte i ben generós. La carn és excel-lent. Bona selecció de vins, un pél alts de preu, però bé. Per treure-li algún "defecte", es podria millorar l'allioli (sembla industrial) i les seques es podrien millorar fàcilment amb un copet de paella.
El servei impecable, ràpid, tracte perfecte i proper. Tot molt net. El restaurant està plé de detalls estètics escollits amb molt bon gust. Molt bonic.
Es el segon cop que hi vaig i he tingut la mateixa sensació que el primer dia, molt molt bó i molt recomenable.
30 septiembre 2023 11:49
Fantástico todo
Comida en gran cantidad y calidad excelente
Personal muy amable y un sitio precioso
15 septiembre 2023 11:52
El lugar esta muy buen situado, unas vistas geniales a la ciudad. Comida de muy buena calidad y variedad. No puedes dejar de visitarlo.
12 septiembre 2023 11:31
Visité el restaurante el lunes por la noche, 17 de julio de 2023. Hermosa ubicación, servicio amable y profesional, comida súper sabrosa.guau.y precio/calidad. 12/10.
07 septiembre 2023 13:52
Para ser un restaurante de menú superior, muy incomodos al principio con las respuestas de un camarero cuando solicitábamos la limpieza de la mesa, que debido a una higuera estaba la mesa y todas las sillas llenas de higo aplastado.
19 agosto 2023 3:13
Los precios son demasiado altos
El entorno es magnifico pero un carpaccio de ternera 15 euros sin patatas y sin pan duele el bolsillo
27 julio 2023 14:49
L'ambient està bé, ara l'estiu crec que uns ventilados a la zona de la terrassa aniria bé. El menjar normal o trobo qualitat preu, car. Alguna crítica era la primera vegada i crec que l'última, es varen equivocar de plat tot així s'ho apuntant tot. Després ens porten aigua i vi, que eren calents, ens varen portar dos glaçons per l'aigua i al cap de cinc minuts estaven desféts, el vi varen tindre que porta una caputxa gelada i també al cap de cinc minuts, el vi calent no es podia veure, vaig demanar i ni el varen portar, això sí cobrar. Tenien personal però no estaven coordinats gairebé. La veritat l'únic que es maco és la terrassa i prou però per anar una altre vegada no.
22 febrero 2022 7:47
Fui por primera me llevaron la tostada coca fría la devolví y volvieron y me la trajeron igual la verdura ala brasa estaban calsinada y la carne el entrema aunque estaba en su punto parecía caucho ni postre pedí pague y nos fuimos
15 febrero 2022 2:54
És menja molt bé. Atenció molt bona. és pot menjar dins ho al jardí. Molt d, espai.
Aparcament grant.
12 febrero 2022 13:25
Fue un mal día.el espacio es encantador, poco más. Muy caro Y bastante mal. Era un festivo y creo que el personal no era el habitual.
19 enero 2022 10:58
Un sitio bonito, camareros atentos donde traen la comida a tiempo y la comida es sin ninguna duda espectacular. Repetiremos
10 enero 2022 3:47
Van mucho tope no es un sitio para comer tranquilo y la comida de mascado cada pagas por el sitio
09 enero 2022 1:53
La comida bien, un 9;pero el servicio deja bastante que desear un 3 como mucho.
Espero que lo resuelvan pronto
30 diciembre 2021 20:50
Recomendado para ir en verano, sirven la carne fría así fresquita. No sacan ni un plato caliente. Caro y malo aunque es un restaurante bonito y el servicio es correcto.
24 diciembre 2021 18:18
Una mica decepcionant el restaurant. Ambient (terrassa) maco i acollidor i menjar bo i correcte tot i que un pèl car.
Va haver dos grans inconvenients. El primer problema va succeir només a l’arribar. En una de les cadires hi havia trossos de vidre i un dels comensals es va tallar a dos dits d’una mà. Quan vam informar es van quedar sense saber què fer i vam haver de demanar quelcom per a desinfectar ja que no portaven res.
El segon problema va ser que una de les cambreres es va equivocar varis cops en coses que havíem demanat (una cervesa per una copa de vi, un plat diferent, etc).
24 diciembre 2021 16:44
Restaurant buit. Un grup de 8, tots els primers freds i els segons també o suficient sucarrimats per demanar que el tornin a fer.
Un desastre.
Qualitat - preu molt relativa.
El lloc i el servei bé, el menjar millor a casa.
24 diciembre 2021 14:22
Una masia de pedra força maca i amb la clàssica cuina tradicional catalana. Tenen una brasa molt interessant i també una terrassa que en les bones èpoques de l'any és molt agradable.
23 diciembre 2021 14:49
Se come muy bien y bien de precio, tienen buena brasa para hacer carnes y verduras, caracoles muy buenos. El servicio excelente amable y profesional. El lugar esuy bonito
18 diciembre 2021 13:01
Muy bien ambientado por fuera, por dentro deja mucho que desear, y la comida regular. Precios un poco caro por lo que se come. Y la carta y menú regulares.
16 diciembre 2021 5:28
L'espai perfecte, el servei que ens va tocar en la primera planta va ser lent i poc professional. La sala i taula o aguda als cambrers.
07 diciembre 2021 1:46
Un espai que sorprèn, amb una àmplia terrassa que al estiu s'agraeix molt. Dins uns espais amplis i rústics on fan una brasa excel·lent. No us perdeu el seu arròs sec, val molt la pena esmorzar, dinar i sopar.
01 diciembre 2021 11:32
Primera i última vegada que venim!
Quina timada!
Hem vingut en familia, i una decepció. Entrama de vedella xiclet!
I els canelons no había menjat tan dolents un pastizal!
No hem demanat postre per no tirar més els diners!
Molta gent massificada a la terrassa exterior ni mantenir distancies ni res i a hem dinat a dins a les fosques literalment!
Feia moooolt de temps que no menjava tan malament!
Tenen la saletae amb les carns madurant pero el que les cuina que canviï de servei!
Una decepció!
No tornarem
29 noviembre 2021 7:46
Aquí tenim el perfecte exemple que no només un bon lloc, un bon dinar i una presentació correcta, però si li falla el més important. La primera persona que t'atén sol acabar en decepció.

El local és bonic, ben situat i molt caquetó, el menjar és correcta i ben presentada, una mica cara pel meu gust, però és suportable
La cambrera molt professional, atenta i agradable

Però la primera persona que t'atén no està a l'altura, primer vàrem arribar a les 12: 50 i no es va dignar a mirar-nos fins a les 13: 00, ni un "hola", "un moment que ara us atenc", o qualsevol altra cosa, fins i tot vaig pensar que fins a l'hora d'obertura no volia atendre a ningú.

Una vegada que ens va atendre i li vàrem dir que teníem reserva, ens va acompanyar a la taula amb una falta palpable d'amabilitat.

Al llegir la carta em vaig adonar que faltava el menú. Jo havia trucat el dijous anterior per reservar taula i preguntar que com dilluns era laborable però dimarts no, si feien menú, la noia que em va agafar el telèfon va dir que si, li vaig insistir que era un dilluns de pont, ella em va dir que era laborable i que era igual, però que ho preguntava, va tornar després de preguntar i per tornar a dir que sí. Això mateix li vaig dir a el de la porta. Si, si, aquella persona tan amable que he dit anteriorment, al que va contestar que era com un festiu i no hi havia menú, per tancar la meva insistència va dir "El noi que va agafar el telèfon no ho sabia i ho sento" com volent tancar el tema.

Vam estar a punt d'anar-nos, però gràcies a la cambrera i la seva amabilitat vam decidir quedar-nos

No crec que torni
27 noviembre 2021 21:04
El local guapísimo, el personal excelente
Lo malo en mi caso cogí menu entre semana y la verdad que los primeros me decepcionaron.
Por lo demas esta bien.
22 noviembre 2021 17:19
El lloc és maco, però la qualitat del menjar fa bastanta llàstima. Pagar el que vaig pagar pel lloc, no ho tornaria a fer.
19 noviembre 2021 1:20
Exelente experiencia! En medio de la naturaleza, muy buena atencion y la comida bien preparada, la carne en su punto. Salu!
21 octubre 2021 7:09
El encargado muy borde gritando alos demas camareros estábamos tomando mojitos y empeso a llover y pedimos adentro no nos querian ni sentar ni atendernos el encargado chillando siempre que venimos les grita alos camareros muy mal ambiente pésimo servicio
20 octubre 2021 21:40
Estuve hoy sábado 2-10-21
He llevado un amigo que le encanta la carne a la brasa y las verduras, y tuvo que dejar todo el plato porque era terrible la carne y la presentación, la carne era solo hueso y grasa y las patatas súper grasosas, una vergüenza que con un sitio tan guapo y tengan una comida tan mala, no se en que momento bajaron la calidad, no lo recomiendo a nadie.
14 octubre 2021 6:11
El lloc és molt maco, terrassa espectacular però una experiència no molt grata. El servei anava un xic despistat, la carn ni de bon tros el que m'esperava per el preu que pagues (passada de cocció i gens tendre), la resta forca bé. A sobre a final del dinar s'ha posat a ploure i ha estat un caos, dins del restaurant a full de gent, no ens han servit els postres però si que ens els han cobrat, problemes per pagar. Ha estat una experiència poc agradable potser la propera o no ‍️. L'únic que es salva el senyor del parking, molt atent.
09 octubre 2021 0:10
Menú del día de 16 € que está muy bien. Varios primeros y segundos. Tienes muchas opciones pagando un suplemento.
Buen servicio. Platos para quedarte bien, sin hambre.
Lugar bonito y muy tranquilo, con preciosas vistas.
Repetiré
04 octubre 2021 13:38
Menú de 16.50 € pero amb suplements per a totes les carns de 5 € a 10 €. Bona varietat de entrants i segons amb un arros sec de verdures que m'he quedat amb les ganes. El servei atent i la terrassa es molt agradable. Fàcil aparcament.
29 septiembre 2021 16:35
Vam sopar-hi el dissabte i la terrassa exterior és molt bonica. Però una cambrera es va equivocar amb un segon plat i ens van venir a retreure de que ho haviem demanat malament, ens va fer emprenyar bastant el tracte. Un tall de magret era carbó, cal que el posin al plat? La resta correcte, una mica car pel que és.
22 septiembre 2021 21:21
Ahir vam anar a dinar un grup de 4 persones. Per començar, qui ens va rebre, que per cert és l'amo, gens amable ni agradable. Per continuar, vam demanar de primer salmorejo i quan ens ho van portar, allò era suc de tomàquet amb all, res a veure amb el salmorejo, impossible menjar. El segon, ous estrellats, ens vàren portar ou ferrat amb patates, res d'estrellats. El cambrer que ens atenia amable, però força despistat. I se que a la carta ho especifica, però increible que no ens deixin canviar un postre per un cafè. Menú 16,50€, qualitat/preu molt justet. Hi han altres llocs a Girona que pel mateix preu o menys, la qualitat és millor. Unica puntuació alta és entorn i la sort de tenir la terrassa que és molt top. Anàvem molt sovint per aquest motiu, i sempre amb grup, però no compensa si vols menjar bé, ahir ja va ser la última. Molt a millorar.
20 septiembre 2021 23:02
Masia amb gran terrassa amb bona varietat de menjar català i brasa.
? El menjar: tenen una carta àmplia de plats de tots tipus: amanides, entrants, carns a la brasa, arrossos, postres. La carn és bona i les racions son generoses.
La beguda: tenen també bastants vins, preus raonables.
‍ El servei: 5/10, bé i malament, m’explico: L’home que ens ha rebut ha sigut amable (sembla l’amo). El vigilant del pàrquing és espectacular molt agradable i atent. El cambrer que ens ha servit principalment ha sigut molt dolent, maleducat i totalment despistat. Ens ha cobrat el pà que mai ens ha servit i un cafè que tampoc hem demanat, li hem dit i ha posat mala cara i tampoc s’ha disculpat. La seva actitud ha sigut totalment passiva, sense cap gràcia ni deferència, amb gestos bruscos i sense formes. Per altra banda ens ha servit un altre cambrer que era totalment el contrari: ràpid, educat i atent. Caldria que s’ho facin mirar ja que desvirtua la resta.
El preu: uns 25€ per persona amb tapa per compartir, principal, beguda i postre. Raonable.
La terrassa.
15 septiembre 2021 3:18
Mucha gente. Poco espacio entre mesas. Atención poco personalizada. Moscas a discreción. La comida a la brasa correcta con guarnición básica y nada creativa. Es un local que está de moda pero si tengo que elegir hay muchos otros lugares que merecen mucho más la pena.
08 septiembre 2021 1:12
Terrassa bonica i acollidora, ideal per a vespres d'estiu. Experiencia d'un grup de 6 persones. Qualitat del menjar justeta que volen compensar omplint el plat amb patates i acompanyaments varis. Servei pitjor que dolent. Ni professional ni atent ni organitzat. Globalment expectatives per sobre de la realitat. Relacio qualitat/preu dolenta. No recomanable
24 julio 2021 0:04
El dueño es muy mal educado, una pena ya que el sitio es precioso
Destacar el señor del parking que sí fue muy educado
18 julio 2021 20:53
Comida super buena atención excelente i el servicio de los chicos i chicas jovenes genial super amables repetimos seguro
16 junio 2021 11:04
El sitio es precioso y muy agradable. Los platos ricos aunque a mi gusto demasiada patata (pero estaba muy rica). La atención es lo más flojo, quizás porque estaba muy lleno, pero es una lástima porque no te hacen sentir a gusto del todo y puede condicionar que volvamos.
10 junio 2021 7:22
Le doy cinco estrellas porque estuvimos muy a gusto. La comida muy buena y buenas raciones y presentación. Servicio bueno y amable. Lugar acogedor, con vistas en la terraza y muy romántico. Además tiene parking propio.
13 mayo 2019 13:46
Tot i que el menú no és econòmic entre setmana, la qualitat dels plats i el bon ambient que es respira val la pena. Els dinars o sopars a la terrassa són fantàstics.
03 mayo 2019 4:06
The environment is excellent. I recommend grilled meats and veggies. They have a fantastic outdoors space. Considering other surrounding restaurants, working days menu it's a bit overpriced.
30 abril 2019 14:44
Restaurante muy acogedor.
Comida muy buena.
Recomiedo espalda de cordero.
Las mesas un poco pequeñas.
Fuimos 2 y queriamos compartir primeros y no cabian mas de 2 platos en la mesa.
Por lo demas todo correcto.
20 abril 2019 0:43
Buen producto, buenos platos y buen servicio. El menú del día, por 15€, está muy bien aunque bastantes platos tienen suplemento de precio. En mi caso tomé unos huevos estrellados y una entrama. Ambos platos muy buenos.
18 abril 2019 6:28
Fuí con mi hijo el sabado 9 a comer, nos sentaron en la terraza donde estuvimos bien atendidos, el restaurante es una masia tipica catalana muy bien conservada, el lugar me encantó y la comida también aunque lo encontré algo caro.
Me queda pendiente ir a cenar una noche de verano.
17 abril 2019 17:51
Es un lugar agradable para ir en familia y el servicio es rápido pero deben mejorar el alumbrado interior
12 abril 2019 12:28
Vam dinar menú, que està molt bé! A més, va fer un dia magnífic i vam poder dinar al sol i disfrutar de l'entorn.
12 abril 2019 1:36
Hem fet el menú Tomàquet per colles i molt correcta. Ens han posat la taula a la terrassa i hem estat molt bé.
La única cosa a millorar, el postre. Dins aquest menú només hi ha crema catalana, molt bona, però hi podria haver alguna més opció si no et ve de gust.
09 abril 2019 18:38
Lloc gran, però alhora acollidor. Interior i terrassa. Menjar de molt bona qualitat i ben elaborat. Servei molt agradable. Per repetir!
07 abril 2019 8:44
No me gusto nada. Estuve la semana pasada y el arros con cabra de mar. Sabia a arros con tomate solís y la pasta estaba demasiado cocida. Es una pena que la cocina no este a la altura del lugar, que por cierto es precioso. Espero que mejore.
06 abril 2019 3:36
Està bé, no mata, carn a la brasa està bé, la resta mitg mitg, per un menú de migdia o un sopar de divendres nit és ok
30 marzo 2019 5:34
No coneixia aquest restaurant, i m'ha encantat.
El menjar molt bo, almenys el que nosaltres hem demanat. La carn de molt bona calitat.
Si que hem demanat una segona ració de pa que no han portat, però el bon tracte i la amabilitat de la cambrera han restat importància a aquest petit fallo.
Repetirem de segur
23 marzo 2019 17:48
Especialitat carn a la brasa, i l'autèntica brasa. Tenen una terrassa estupenda amb una zona per fer el vermut abans de dinar correcte. El pa de coca bonissim. El menjar a la carta bo i ideal per compartir un primer i de segon un cadascú, plats complerts. Les postres bones i artesanes i tambe per compartir.

Escribe una reseña



Calificación general: