13 marzo 2024 12:25
Vinimos a una celebración, y quedamos encantados, tanto con el lugar como con la comida y el servicio.
Es una masia donde tienen habilitado un espacio para celebraciones, un antiguo granero muy bonito y con mucha luz, donde se está muy agusto.
Tuvimos dos menús, ambos muy buenos y copiosos, y el servicio fue muy atento y amable en todo momento.
Sin duda, cuando hagamos alguna celebración familiar os tendremos como primera opción, ya que el conjunto de todo hace que tengas ganas de volver.
Muchas gracias!
10 marzo 2024 19:25
teniamos una reserva para un grupo de amigos y pague la paga y señal (70euros).
Pero 10 dias antes anule por imposibilidad de ir y no se me ha devuelto la paga y señal. Una pena porque al ser vecina he ido muchas veces-.han perdido una clienta y tambien a sus amigos.
03 octubre 2023 18:14
La nostra celebració amb 82 persones va ser un èxit absolut. Tothom va estar encantada amb l’espai, l’entorn, el servei, el menjar i el magnífic tracte en tot moment. M’havia imaginat com podria ser aquesta celebració, però va superar les nostres espectatives. Molt, molt recomanable! Moltes gràcies Marta per la vostra contribució en fer d’aquesta celebració una data inoblidable!
30 septiembre 2023 2:20
Si buscáis un sitio agradable, tranquilo, campestre y con buena comida, este es vuestro sitio. Hemos ido la familia a comer y a todos nos ha gustado mucho. Totalmente recomendable. ¡Y los chicos, encantadores!
05 septiembre 2023 4:23
Un lugar precioso y el servicio del personal es simplemente increible, exelente y recomendado
20 mayo 2023 6:46
Vàrem celebrar la comunió del meu fill… Per començar l'atenció de la propietària un 10. Atenta, agradable, simpàtica u posa tot molt fàcil i s'adapta a les teves necessitats.en l'àpat sempre atent que no et falti re.
El menjar molt bé i bo, el menjador molt ben cuidat, lloc amb unes vistes espectaculars i l'entorn
súper.
Gràcies per tot.repetirem
21 marzo 2023 13:01
Espacio espectacular! Calçots buenísimos! Vistas estupendas, muy buen servicio. Un día genial!
04 agosto 2022 12:00
Hicimos nuestra boda allí. Es un lugar espectacular. Fue un día de maravilla. Es muy recomendable. Gracias a Marta y su marido, cuidaron todos los detalles. Estuvimos muy contentos.
24 marzo 2022 14:51
Bon lloc per menjar calçots amb espai i sense aglomeracions.
Donen l'opció de llogar la barbacoa i les taules i fer-te tu el dinar.
L'entorn dóna per fer caminades.
Adaptat a persones amb mobilitat reduïda.
Personal molt atent i agradable.
Tenen menú infantil.
11 marzo 2022 19:45
Varem celebrar el nostre casament a la Torre de Casanova. Es van adaptar molt bé a totes les nostres peticions i vam escoltar tots els seus suggeriments i consells i va ser un encert! Va ser una celebració fantàstica. La Marta i en Ricard son molt amables i et fan sentir molt a gust tan abans com al mateix dia. Pel què fa al menjar és un menú molt complet i bo, els convidats ens ho van fer saber i ho volem destacar. Gràcies!
21 diciembre 2021 1:57
Estuve en una boda, y me gustó mucho, todo fue distinto a las clásicas bodas, en el campo, todo muy sencillo pero muy bien.
16 diciembre 2021 19:34
Lugar rural con encanto, para celebraciones, comidas con amigos y bodas.
Trato fantástico tanto de los dueños cómo de los empleados.
Celebramos nuestra boda y hubo muy buena comunicación y disponibilidad para realizar las cosas como queríamos.
Volveríamos a repetirlo en el mismo lugar. ️️️️
28 octubre 2021 13:29
El lugar es muy rural, muy tranquilo, tanto para una comida en grupo, como para una celebración intima algo diferente y sencilla.
Después de visitarlo decidí que era el lugar en el que mi boda tenía que realizarse.
No me he equivocado de elección, ha sido el dia más feliz que hubiese podido imaginar.
No ha faltado detalle alguno por parte de la Marta y el Ricard, que todo han sido facilidades por su parte y el gran equipo que tienen a su disposición para que todo sea perfecto, desde el equipo de camareros, al Dj, que decir de el.
Atento en todo momento a que tu ceremonia sea perfecta, y la fiesta la tenéis asegurada.
Como persona.
No se puede decir más de él.
Es un amor!
No he podido ser más feliz en Torre Casanova y hasta el tiempo amenazante durante toda la semana.
Quiso que nuestro día fuese espectacular luciendo un sol de verano.
Muchas gracias por hacer de mi boda el día más feliz.
Ya sois parte nuestra para siempre familia!
30 mayo 2021 13:53
Un lloc molt bonic amb gent molt amable. Un casament al camp, amb un entorn meravellós i tot molt autèntic.
20 mayo 2021 8:27
Per nosaltres Torre de Casanova va ser tot un descobriment. Va ser el primer lloc que vam anar a veure i ens va agradar tant que ja no vam anar enlloc més. S'hi respira pau, tranquil·litat, natura i vida. La Marta i el Ricard són encantadors i t'ho fan tot molt fàcil. No hem tingut cap problema i hem pogut fer el casament a mida que sempre havíem volgut fer.

Nosaltres ens havíem de casar a l'abril però per culpa del Covid es va haver de cancel·lar. No ens van posar en cap moment cap inconvenient i en tot moment ens han ajudat per a que tot fos més fàcil, ens van donar una nova data per a l'octubre sense cap despesa addicional.

El dia del casament va ser perfecte, semblava que havia de ploure però al final va aguantar bé tot el dia i vam poder fer la cerimònia a fora tal i com volíem, va quedar preciós! El racó de la cerimònia és espectacular i el menjador amb els grans vitralls fan gaudir de les vistes tot i estar a dins.

El dinar km 0 que fan amb aperitius i carn a la brasa va ser tot un èxit, tenen molt bona qualitat de productes (l'embotit que fan ells és espectacular!) i es nota molt en tots els plats. També va ser molt bo el pastís i el berenar de pastes dolces i salades que van encarregar al forn del poble. Tots els convidats ens van felicitar per lo bo que estava el menjar.

També us recomano molt el servei que ofereixen de DJ i de decoració floral, els dos són grans professionals, tenen una gran relació qualitat-preu i ens van encantar tant la música com les flors.

En definitiva ha sigut un casament preciós en un lloc idíl·lic. Si la vostra idea és fer un casament petit, tranquil, amb bon menjar, rodejats de natura i poder fer la vostra. Torre de Casanova és el lloc ideal.

Moltes gràcies Marta i Ricard, us agraïm molt tot el que heu fet per nosaltres! Una abraçada molt gran.

Imma i Aleix
20 mayo 2021 4:30
Un lloc fantàstic per fer-hi trobades amb grups.
Espai acollidor a l'interior i taules amb unes vistes espectaculars a l'exterior.
Menú Km0 tancat amb amanida, taula d'embotits i carn a la brasa pels adults i macarrons, patates i carn arrebossada pels menuts.
Molt recomanable!
30 enero 2021 6:42
Teníamos reservado para nuestra boda el 12 de setiembre de 2020, con la pandemia esperamos hasta agosto y decidimos posponer la boda, pensamos que en la situación que estábamos no habría ningún problema, nuestra sorpresa fue que se negaron a posponer la boda hi ha devolvernos la fianza, según ellos podíamos hacer la boda igual, tenemos familiares mayores y no queriamos jugarnosla! Tuvimos que contratar un abogado y aún asi solo pudimos recuperar la mitad de la fianza.
Lamentable, nunca lo recomendaré
16 enero 2021 11:01
El lugar es muy rural, muy tranquilo, tanto para una comida en grupo, como para una celebración intima algo diferente y sencilla.
15 diciembre 2020 2:08
Un lloc fantàstic per fer-hi trobades amb grups.
Espai acollidor a l'interior i taules amb unes vistes espectaculars a l'exterior.
Menú Km0 tancat amb amanida, taula d'embotits i carn a la brasa pels adults i macarrons, patates i carn arrebossada pels menuts.
Molt recomanable!
22 junio 2020 8:14
M'agradat molt. El local sensacional, la vista superba, el tracta molt agradable. Avui hi em anat una colla a dibuixar, per aquest motiu no puc opinar del menjar.
19 abril 2020 15:22
Idílic paratge, ideal per gaudir del menú de temporada. En el nostre cas, una calçotada amb carn a l'abraça. És tranquil, ben alimentat i molt íntim. Disposa de una gran zona on els més petits poder deixar anar la seva imaginació.
05 marzo 2020 5:30
Excelente casa para ir con amigos o familia a comer. Situación fantástica al estar elevado y disfrutar de vistas.
La familia que lo gestiona son muy buena gente y simpáticos.
Lo bueno que te puedes llevar tu la comida y hacerla allí o te lo pueden hacer todo ellos lo que prefieras.
Nos encantó volveremos!
30 enero 2020 23:02
Lloc genial, espaiós, tranquil i apte per a nens. Molt bon tracte.però fent menú de nit, tot i que per qualitat preu està força bé tenint en compte lloc i tracte, potser un pèl car per ser carn a la brasa i menú tancat.
Opció vegetariana molt acceptable!
28 diciembre 2019 12:37
Un lloc encantador i acollidor. Ideal per a festes familiars. Com si fossis a casa. Unes vistes espectaculars
11 agosto 2019 22:35
Marta y Ricard! No podiamos haber tenido una boda mejor.os lo queremos agradecer de todo corazón! Es un lugar espectacular para poder disfrutar de la naturaleza y la sencillez tanto niños como adultos.mágico! Sois unas personas geniales
16 julio 2019 5:25
Sitio espectacular para desconectar de la ciudad. Los propietarios muy amables y dispuestos a ayudarnos. La comida genial y eso que eramos un grupo grande (67 personas).

Escribe una reseña



Calificación general: