03 abril 2024 18:31
Un camping tranquilo, en la montaña y con salida a la playa, zona de deportes para los peques muy chula y una piscina muy bonita, volveremos
29 marzo 2024 16:22
Mitad de Camí de ronda con unas vistas espectaculares. Una de las mejores rutas de costa para hacer con niños.
23 agosto 2023 8:41
Torre de la mora es un pueblo pequeñito con poca hostelería y comercio, y un camping enorme.
La playa es espectacular, grande con una montaña a cada lado que hacen de rompeolas y vientos natural, es una playa que no suele estar abarrotada y con poco extranjero.
06 junio 2023 5:51
Ein Aussichtspunkt wo man die Chance hat und Glück benötigt um Delfine in freier Wildbahn sehen zu können
11 octubre 2022 10:32
Es la cuarta vez que visitó es te camping. Esta muy bien, buen servicio y playa y Cala genial. Recomendable
19 septiembre 2022 10:28
Un superbe camping avec de très bon emplacement pour les tantes aménagé. Plages a quelques minutes à pied peu importe l'emplacement ainsi qu'une superbe piscine comportant des toboggans.
16 septiembre 2022 3:56
Torre antiga de vigilància, queda dins del càmping, però fent un rodeig pel pinar pots entrar a visitarla, seguint la senda del Camí de Ronda.
21 octubre 2021 9:08
Estic indignadíssim que s'hagi permés tancar el camí de ronda per fer un càmping! I per poder visitar la Torre de la Mora calgui entrar a dins el càmping! Tot està en venda?
02 mayo 2021 6:11
La construcció és circular, de 4,20 m de diàmetre intern, 1,50 m de gruix de murs i 0,80 m de sortida en talús del sòcol. L'aparell és de maçoneria amb les obertures emmarcades per carreus. La porta d'accés es troba al nord, sobre el talús, i és de llinda. Està protegida per un matacà existent en la part superior de la torre. Actualment s'hi puja per una escala d'obra en la part exterior de la torre que és d'època moderna.
A l'alçada del primer pis hi ha tres troneres quadrades, vigilant el mar pel sud, est i oest. Per l'interior no hi ha accés a la planta baixa, que està reomplerta de terra. Una volta cupuliforme tanca el primer pis en la que hi ha un orifici quadrat de comunicació.
A la part alta es conserva un embigat de fusta, sota la terrassa, en molt mal estat.
A diferència de la resta de torres de la zona aquesta està molt ben documentada, ja que mossèn Sanç Capdevila va localitzar i publicar el contracte de construcció que data de l'any 1562 en el qual s'especifiquen les seves característiques tècniques.
La determinació de la seva construcció s'havia pres un any abans com a conseqüència dels actes de pirateria dels moros. Per tant, aquesta torre s'han situar en el context de les freqüents incursions de pirates moros que assolaren les costes durant els segles XVI i XVII.
Destaca sobre les altres torres associades a masos, de cronologia similar, pel fet de ser de grans dimensions i d'estar dotada de troneres per a peces artilleres. L'explicació rau en el fet que és una obra del comú de Tamarit i no d'un particular.
21 octubre 2020 14:51
Preciosa playa en la Costa Dorada con chiringuitos y servicios. El camping Torre de la Mora tiene acceso directo desde ella
22 septiembre 2020 8:07
Nice hike up a hill, near the camping site. The views of the Tarragona coastline are impressive.
13 septiembre 2020 11:23
Muy mal indicado el camino, hay un camping en medio que no te dejan pasar, al final nos quedamos sin poder acceder a la torre.
03 enero 2020 3:07
PLAYA PEQUEÑA PERO MUY BUENA Y UNOS CHIRINGUITOS ESTUPENDOS LOS ALREDEDORES FRANCAMENTE BONITOS.
17 octubre 2019 1:27
Un Torreón de vigia en la punta de la Mora.
Lugar con excelentes bistas de la Costa de Tarragona
13 septiembre 2019 8:41
Es un camping espectacular.
Solo le veo un "gran defecto"y es que en sus alojamientos no dejan llevar mascotas, hay perretes que están mejor educados que muchas personas.
Nosotros éramos clientes habituales, pero después que tenemos una chiquitina de 4 kilitos, no podemos ir.
06 septiembre 2019 12:13
Esta bien, se puede visitar desde el camping o desde el exterior. No es muy grande pero es bonito.
24 julio 2019 23:06
Se trata de una torre de vigilancia de unos 27 metros de altura del siglo XVI declarada Bien cultural de interés nacional otorgada por la Generalitat de Catalunya

Tiene una amplia y espectacular visión de la costa tarraconense.

Se puede acceder desde "El Bosc de la Marquesa" o desde el Camping que lleva su nombre

Escribe una reseña



Calificación general: