06 octubre 2022 4:17
Ruta senzilla i curta, amb pujada. Interessant torre carlina que és la última que queda en peu. En restauració i no s'hi pot entrar. Les vistes de Berga i voltants mereixen la pena
31 mayo 2022 4:14
Aquesta torre forma part de la ruta dels Carlins, el recorregut que vam fer la meva parella i jo, va ser desde el aparcament que hi ha a la part baixa (junst on hi ha el encreuament) s'ha de pujar per una pujadeta tot el trajecte fins arribar a la torre de la petita, per la pujada podrem fer fotografies del entorn, les vistes són espectaculars, un cop en el cim, ja es tot planer, podem gaudir de la torre (a data d'avui continua en restauració) a uns metres, teniu algunes construccions més de la época, a nosaltres ens va agradar molt la passejada.
28 febrero 2022 1:49
La Torre de la Petita, és una torre de guaita i de defensa, va ser construïda l'agost de 1838 sota les ordres del general Charles d'Espagnac, comte d'Espanya, en el període anomenat la Guerra dels Set Anys, en plena dominació del carlisme.
24 agosto 2021 18:38
Fortaleza de época carlista. Las vistas son espectaculares y está a un paseo a pie de 30-40 minutos desde el centro de Berga. Aire puro y horizontes en los que reposar la mirada por los cuatro puntos cardinales. Está en fase de rehabilitación, por lo cual aún no es visitable el interior.
05 octubre 2019 11:14
Lloc històric, per variar gens cuidat ni preservat. Això si, magnífiques vistes de la comarca del Berguedà.

Escribe una reseña



Calificación general: