16 marzo 2024 20:50
Edificio modernista recuperado. Bien situado, funcional, con espacio en exterior. Sala de actos correcta, multi función, suficiente, buen sonido. Bar muy cuco. Actividades mil, interesantes. Falta terminar el entorno, Ave, conexiones, hoteles, edificios, bares., ya q ahora está en tierra de nadie.
Espero q el barrio en + - unos 5 años, esté muy mejorado, o sea más consolidado y habitable.
13 marzo 2023 9:12
La Torre de la Sagrera
Nascuda l'any 2017 com a Casal de Barri i Casa de la Festa, la Torre de la Sagrera és un projecte que vol contribuir al desenvolupament comunitari i a l'enriquiment social i cultural del barri de la Sagrera. L'edifici vol donar resposta i facilitar l'execució de les iniciatives i propostes del veïnat, associacions, col·lectius i equipaments.

La Torre però, ha rebut diversos noms al llarg dels anys (Torre de la Marquesa, Ruscà, del Genovès i el Xalet) i, tot i que se'n desconeix la data exacta de construcció, se sap que ja l'any 1897 es treballava sobre la seva edificació. D'ençà de la seva creació, la casa ha servit com a residència privada, escola pública, refugi antiaeri i edifici administratiu, entre d'altres.
10 enero 2023 4:46
Un edifici meravellos de finals del segle XIX, que esperem que es conservi ja per sempre. Vam poder accedir, ja que ara es públic, i els nostres menuts van quedar encantats amb els dracs i els gegants que hi ha a l'interior. A més, la noia de recepció ens va atendre molt bé.
15 diciembre 2022 0:47
He ido a realizar un voluntariado y el espacio es muy adecuado para realizar la actividad propuesta.
11 diciembre 2022 1:01
Magnífica torre del segle XIX restaurada recentment amb molt de gust. És la seu del Casal del barri de la Sagrera i s'hi fan un munt d'activitats de molt diversa índole. Al jardí hi ha un petit hort comunitari i a l'entrada de l'edifici et rep una mostra de diables, gegants i dracs que li donen un toc de festa popular. Al soterrani s'hi va trobar un refugi antiaeri que està en vies de restauració i, sembla, podrà ser visitat. Val la pena anar-ho a conèixer i, si és el cas, participar en alguna de les seves activitats.
04 mayo 2022 23:12
Molt interessant visita comentada per l'historiador Joan Pallarès-Personat, que ens descobreix aquest equipament cultural i la seva història, des que fou una vila romana fins als nostres dies.
03 mayo 2022 22:08
Espectacular (Torre de la sagrera) super bonito, dar un paseo por sagrera y encontrartelo.
02 marzo 2022 15:40
Antiga torre que fou recuperada després d'una profunda remodelació que li ha fet recuperar un esplendor que havia perdut durant molt de temps, que no us sé especificar. Ara s'hi fan diverses activitats dirigides especialment al veïnatge de La Sagrera.
28 enero 2022 19:55
El lugar es muy interesante aunque no hay visitas comentadas por la situación.
El huerto urbano muy cuidado.
El personal que trabaja colaborador, con ganas de ayudar.
20 noviembre 2021 15:51
Un equipament al cor del barri pensat des del barri i cap al barri.

La gestió en mans d'un conglomerat d'associacións garanteix la proximitat a les necessitats del barri, amb un equip de professionals que sempre estan buscant la manera de fer que la xarxa social del barri sigui una mica més forta cada dia que obren les seves portes.

Sales d'exposicions, aules per fer o rebre tallers, professionals amb moltes ganes d'ajudar, entitats que dinamitzen l'espai i el barri, En definitiva, un espai molt especial per prendre el pols a la vida comú de la gent d'aquest troç de ciutat.

Si busqueu un lloc on portar a terme les vostres activitats socials, es aquest.

Molt molt recomenable
20 agosto 2021 23:57
Un lugar emblemático del barrio de La Sagrera con infraestructura moderna y accesibilidad fácil. Es un espacio participativo con un montón de propuestas culturales. El equipo directivo muy profesional y siempre con voluntad de ayudar a las personas y entidades del barrio.
11 julio 2021 20:51
El concierto del persiana y los influences muertos ha sido divertido, interactivo e inmortal. Repetiremos!
31 mayo 2021 12:00
A very good neighborhood space, with many activities, where you can enjoy with the kids.
A highly recommended place.
29 marzo 2021 12:03
Lloc restaurat recenment, on han trobat un refugi antiaeri (de moment no es pot visitar) - personal molt atent
14 marzo 2021 3:20
Es un lugar donde realizan una labor social humanitaria, digna y necesaria en este mundo. Deberían darles premios y fondos para que exista para siempre. Gracias por el trabajo que hacéis.
07 marzo 2021 5:44
Un lugar muy bonito tanto por fuera como por dentro un espacio bien ubicado y muy bien aprovechado
21 febrero 2021 12:25
Es un casal civico, donde se hacen infinidad de actividades, cursillos para todos y de distintos temas, con varios horarios a elegir. Es una torre emblemática, solo visitarla ya es un placer. Ahora todos los viernes por la tarde se recogen alimentos, que nosotros podemos controbuir, para llevarlos al banco de alimentos, donde se reparten a familias necesitadas ahora mas que nunca necesitan de nuestra voluntad. Os animo a que vayais a verla no tiene desperdicio, y su historia, es una vuelta al pasado.
19 diciembre 2019 8:45
La Torre es preciosa per fora i per dins. S'hi organitzen moltíssimes activitats per grans i petits. I la gent que hi treballa es fantàstica. Un gran centre de trobada al barri.
22 octubre 2019 3:50
Un mal momento para tantisimos euros en restaurar un edificio siempre para los mismos en momentos en que La Sagrera necesita para los recursos sociales de vecinos desfavorecidos.
01 junio 2019 10:42
Un lugar encantador. Todos súper amables y con una oferta de cursos muy amplia. Nos encanta ir!
23 mayo 2019 9:06
Un lloc meravellós, amb unes instal·lacions fantàstiques i un tracte del seu personal immillorable.
18 mayo 2019 18:19
Muy bien es una buena de dar buen uso a una construcción antigua y buena forma de dar cultura.
11 mayo 2019 2:41
Casal Cívic recent inaugurat, magnífic lloc per fer activitats, exposicions, conferències, etcètera
04 mayo 2019 14:34
Les meves nenes van al cau, estem encantats amb els monitors i elles també, gracies per tot nois!
28 abril 2019 15:27
Lo he visitado por vez primera en su aniversario.pasando la tarde viendo sus talleres y actividades, merendando y compartiendo un rato ameno
24 abril 2019 11:55
Estuve allá de visita. Es un espacio especial por sus muchas habitaciones en las que se pueden realizar múltiples actividades. Observé a muchas personas que hacen del lugar un sitio acogedor, con padres con sus hijos, en un ambiente informal, lúdico y distendido. Hay actividad de edificios en construcción adyacentes que esperemos no dificulten las buenas visiones que se aprecian desde la azotea. Bien acondicionado con enseres adecuados puede devenir en un centro de cultura, exposiciones. El edificio es bello en si mismo, tanto el interior como su fachada, esperemos que lo respeten.

Escribe una reseña



Calificación general: