27 diciembre 2023 0:25
Ens vàrem allotjar a principis de novembre i va ser espectacular. 100% recomanable!
com a casa! Tracte excel.lent i menjar català com el de l'àvia.
Vàrem quedar enamorats!
it was spectacular. 100% recommended!
We felt like home! Excellent treatment and grandma's Catalan food.
01 julio 2023 9:14
Mi esposa y yo conocíamos el lugar y decidimos volver para hacer una estancia corta. El ambiente es familiar y acogedor con una excelente atención al hospedado por parte de los dueños, y la comida es casera pero muy bien tanto en cantidad, calidad y presentación. Si las circunstancias nos lo permiten volveremos ya que nos agrada mucho el lugar y las instalaciones de que disponen (piscina, sala de estar, habitaciones etc).
30 junio 2023 22:09
Los propietarios son gente muy agradable y se preocupan por todos los detalles.
La casa esta muy bien con unas instalaciones muy cuidadas.
24 mayo 2023 1:01
Un lloc per descansar amb una familia que et tractarà com un de mes, i que fan un menjar sensacional. Espai tranquil acollidor i amb piscina climatitzada. Ideal per families. Segur tornarem.
07 abril 2023 14:02
Hemos estado un fin de semana largo en torre d'en Bofill, mi pareja mi hijo de 1 año y yo. Mi hijo ha sido el más feliz del mundo y mi pareja y yo hemos podido simplemente descansar y disfrutar! Hemos estado como en casa y Teresa y Nuri nos han tratado de manera inmejorable. Repetiremos y recomendaremos! No os perdáis la piscina y la comida casera que preparan.
Gràcies a tota la família!
03 marzo 2023 22:28
Excepcional en todos los aspectos!
Durante la estancia, los propietarios y familia, te hacen sentir como en casa.
Extremadamente recomendable si visitas esta zona de la Cataluña interior.
11 febrero 2023 18:21
EXELENT LLOC PER PASAR UN CAP DE SETMANA I MES, MOLT BE ATES, MOLT FAMILIAR, BON MENJAR, TOT EXELENT, TORNAREM, GRACIES
30 noviembre 2022 14:17
Increíble! Tranquilitat i molt bon menjar! La Teresa i tota la família, molt bona gent i molt atents!
26 agosto 2022 23:12
Llevamos muchos años viniendo y es siempre una experiencia fantástica. La familia es encantadora, la comida casera e increíblemente buena, y la casa y la piscina una maravilla, perfecto para desconectar del día a día, todo cuidado al detalle. Seguiremos yendo siempre que podamos ️
29 julio 2022 2:42
Aquests dies post Sant Joan hem estat a la Torre d'en Bofill i representa estar com a casa. Són uns amfitrions excel·lents, amables, atents i molt bons cuiners. La casa superneta i en un entorn magnífic per visitar el Castell de Cardona o la Muntanya de sal. La piscina és fantàstica adaptable a totes les edats. Els nostres nens s'ho han passat genial i nosaltres també. Les habitacions còmodes i la zona de sofàs o de lectura meravellosa. Una casa d'Agroturisme autentica.
13 junio 2022 3:04
Nosaltres ja hi hem estat en diverses ocasions amb família i sempre hem estat molt.molt bé, tant l'acollida per part de la família de la casa, com el menjar casolà i adaptat a necessitats com l'espectacular piscina interior climatitzada on la canalla i els adults ens encanta banyar-nos. Fantàstica casa i ubicació.
Gràcies família!
11 junio 2022 7:59
Nos hablaron de este lugar muy bien, tanto del trato recibido, como de las instalaciones y de las comida/cenas, pero aun asi nos ha sorprendido gratamente, ha sido todo excelente, tanto los niños como nosotros hemos disfrutado de esa magia, de ese ambiente, de esa familia tan agradable. Sin duda volveremos, muchisimas gracias TORRE DEN BOFILL.
09 noviembre 2021 20:36
Fin de semana fantástico
Comida sencilla pero casera y toda buenísima
La piscina espectacular, si vas con niños un acierto seguro
Limpieza muy buena, superior a algunos hoteles con muchas estrellas
Los anfitriones súper amables y atentos
Si tenemos oportunidad volveremos
24 octubre 2021 20:00
Estamos encantados de descubrir un lugar como este, hemos estado super a gusto, la comida deliciosa, las instalaciones genial, la piscina es el tesoro escondido de la casa. Los peques se lo pasaron genial. Es como ir a ver a los abuelos a la casa del pueblo! Moltes gracies per tot Familia! ️
23 octubre 2021 2:01
Com a casa, genial!
Como en casa, ¡genial!
Comme à la maison, super!
Lukę at home, great!
13 septiembre 2021 18:39
Un trato excelente, la comida casera y buenisima, ya es la segunda vez que vengo y cada vez que vengo me voy mas contenta
15 julio 2021 18:35
Un allotjament molt agradable per passar-hi un parell de nits. Tenen animals, sala de jocs, piscina, sala de lectura etc
21 diciembre 2020 2:35
Lloc espectacular en tots els sentits per desconnectar i gaudir de la natura.
La casa és preciosa, amb racons plens de bellesa i plantes ben cuidades. Disposa de piscina climatitzada on hem passat una tarda/vespre genial.
Hem gaudit d'uns àpats casolans fets amb productes de proximitat.
A més hem gaudit de l'entorn: el castell de Cardona i de les mines de sal.
Un lloc recomanable el 100%.
Gràcies Teresa per fer d'aquest cap de setmana un esdeveniment familiar tan guai
09 febrero 2020 6:04
Inmillorable. Acollidor, familiar, relaxant Un menjar excel.lent i un tracte exquisit. Vacances de veritat per desconnectar del dia a dia. Tornarem un any męs i ja en seran 13!
02 febrero 2020 21:49
Fa una estona que hem arribat de passar uns dies amb la Teresa, en Josep María, l'Oriol, la Núria, els bessonets i la petita Paula i només puc dir-vos que és com si haguessim estat amb la nostra família. Tal és l'acolliment que aquests fantàstics amfitrions dispensen a tots els seus convidats.
Us recomanem que aneu a passar uns dies amb ells. Sortireu amb la sensació de que se us ha fet l'estança molt curta.
03 noviembre 2018 17:58
Es un lugar totalmente ideal para unos días de desconexión. Ideal para familias sea cual sea la época del año. Las instalaciones son perfectas, limpias y acogedoras. La piscina es ideal, adaptada para los mas pequeños de la casa y climatizada cosa q hace q si el tiempo fuera es malo, la casa siga ofreciendo opciones de entretenimiento.
La comida es totalmente casera, con productos hechos en casa y muy abundante.
El trato de la familia es exquisito haciendo sentir al huésped uno mas de la familia.
Sin duda es una buena opción para familias con niños puesto que ofrece la posibilidad de visitar la granja y colaborar con las tareas del día a día.
Recomendable 100%
25 septiembre 2018 4:52
Bon dia
Amb motiu de la celebracio dels 80 anys, amb el 16 menbres de la familia varem compartir la estada a la Torre den Bofill CARDONA del 14 al 16 de Setembre, un cap de setmana, hem de constata que la acollida amb la familia que regenta la casa rural ha sigut esplendida tant amb el tracte com el servei e instalacions, piscima inclosa ja que es hem sentit com es diu com a casa, la cuina 100% casolana amb productes propis de qualitat, per tpot axó recomanen aquesta casa per celebracions familiars que segú faram gaudir de la mateixa-
24 agosto 2018 8:54
Immillorable. La casa és preciosa i està cuidada fins a l'últim detall. I a la piscina s'hi està de luxe. És un goig compartir l'estada amb la família de la casa, els besavis, els avis (els propietaris), el fill i la seva dona i els petits bessons. Nosaltres també vam venir amb dos bebès bessons i van compartir moltes estones. A la casa hi ha animals de granja i a més cada di a les 20h munyen la vaca i ho pots veure. El menjar, espectacular. Tot molt casolà i fet per ells. Veniu amb gana, perquè les quantitats són molt generoses!
09 junio 2017 9:53
Hem estat en cases rurals on hi havien alguns animalets per fer gràcia als hostes, aquest no es el cas. La Torre d'en Bofill a part de ser una casa rural, es una autèntica explotació agrícola i ramadera, on pots veure i viure les feines del camp i la cura dels animals.
L' allotjament és més que correcte, tot molt net, habitacions amplies, sales de joc i de lectura, piscina, jacuzzi.
La familia et fa sentir com un més de casa, els apats es fan junts, el menjar abundant, variat, bo i amb molts productes d'elaboració pròpia.
Tot en un entorn molt agradable: camps, boscos, riu. Ideal per caminar i descobrir racons bonics.
MOLT RECOMANABLE!

Escribe una reseña



Calificación general: