22 octubre 2023 19:10
Profesionales de pies a cabeza, trato increíble. Se ganaron un cliente que cuando necesite cualquier tipo de traje o complemento acudirá sin dudar.
10 octubre 2023 20:05
Per mi es al lloc ideal per comprarte el traje del teu gran dia per anar super elegant, modern, divertit.
I a mes t'ha atendran de "10 "
02 octubre 2023 8:56
Molt bona botiga de tratges i una atenció exelent per part dels traballadors.
Molta varietat de models a escollir.
Feliç d’haver trobat aquesta botiga!
14 julio 2023 17:26
Vam comprar-hi el traje pel casament de la meva parella i anava guapissim. Molt elegant i res convencional. Van encertar molt l'estil. Tracte personal i molt atents.
07 febrero 2023 14:58
Trato personalizado y preocupados x el cliente, dirijido x lluis y fátima y sus colaboradores, decir q no pongo 5 estrellas xq siempre se puede mejorar un poco más, un saludo!
18 enero 2023 18:37
Aquest juliol ens havíem de casar i per sort vam descobrir Tracció Nuvis. L'atenció des del primer minut fins a l'entrega va ser excepcional. La Fàtima, en Lluís i el seu equip, són uns excel·lents professionals! Han copsat el nostre estil i ens han assessorat i acompanyat durant tot el procés de confecció del traje. Moltes gràcies per tot, sou uns artistes! Ben segur tornaré per a futurs esdeveniments,

Ignasi
18 diciembre 2022 9:32
Tracció Nuvi té una atenció al client immillorable. La seva simpatia, amor i professionalitat fan que escollir el vestit de nuvi a aquesta botiga sigui una excel·lent experiència que envolta tot l'encant del casament. L'atenció en els detalls i la personalització de cada vestit fa destacable la seva feina i la seva paciència.
Sense dubte, un gran lloc per començar el teu camí cap a l'altar.
14 diciembre 2022 3:02
El tracte impecable! Són uns professionals increïbles i els hi agrada la seva feina. Un 10 de persones!
A més a més, ho tenen gairebé tot. Amb una foto, ja sabien quin model era i el tenien. Espectacular!
Ho recomano 100%, i encara més si et cases o vas d'acompanyant a algun casament.
07 diciembre 2022 4:01
Molt professionals i alhora molt propers. Saben assessorar-te i trobar la roba ideal per a tu. Vaig comprar-hi el vestit d'home del meu casament i vaig quedar-ne molt content. El meu pare, que no trobava res que li agradés després de visitar unes quantes botigues, va comprar-se'n un també. El nuvi i el pare del nuvi vam anar molt elegants.

Recomano aquest lloc no només per la qualitat de la roba que venen, sinó també per informar-te de com dur-la adequadament; què has d'evitar fer, com has de vestir-te per anar còmode i evitar que es formin plecs i arrugues.

Molt i molt recomanable. Treballen bé i es nota que estimen la seva feina. Aneu-hi, no us equivocareu.
17 noviembre 2022 22:50
El meu marit i el meu pare van comprar els seus trajes pel casament a Tracció. L’atenció que ens van oferir va ser súper personalitzada, tenint sempre en compte els nostres gustos, l’entorn del casament, etc. Saben el que fan i ens van donar els millors consells del món! Gràcies a ells vaig tenir el nuvi més guapo del món!
13 noviembre 2022 2:21
Trato excelente y muy agradable. He comprado ya dos trajes con todos sus complementos y uno de ellos ha sido el de mi boda. Últimas tendencias sin olvidar lo clásico, y todo ello acompañado de consejos muy útiles en función de lo que busques. Volveré sin duda.
16 octubre 2022 3:15
Tracte excel.lent i molt professionals en tots els detalls. Molta varietat i qualitat en el producte. Molt recomanable!
09 octubre 2022 6:46
Botiga amb un servei excel·lent. Em vaig casar aquest agost i em van saber assessorar molt bé. Em vaig sentir molt còmode durant tot el procés i també el gran dia. Són uns grans professionals. Cent per cent recomenable!
06 octubre 2022 21:32
Molt profecionals! T'asesoren super be i ames et deixen al traje com un gua! Super contents!
02 octubre 2022 4:53
Excelente en todos los aspectos. Grandes profesionales, cuidan el detalle al milímetro. Si tenéis un evento es el lugar indicado para realizar vuestra compra.
26 septiembre 2022 0:32
No pudimos haber elegido un mejor lugar. Muy profesionales y con mucho conocimiento. La tienda es increíble. La decoración y el ambiente en general muy agradables. La atención inmejorable. Todo correcto y muy bien organizado.
25 septiembre 2022 9:11
Muy buenos profesionales saben bien tus necesidades y se ajustan perfectamente a tu presupuesto no dudes ni un momento ha ir a conocerlo no novios y pradres de lo novios
23 septiembre 2022 6:49
Tracte immillorable i roba impecable! Sempre és una bona experiència comprar roba a tracció!
21 septiembre 2022 22:41
Des del primer moment vaig tenir clar on havia d’anar a buscar el meu traje pel casament! En Lluís i la Fàtima són uns grans professionals i així ho van demostrar. Molt satisfet del resultat final i de les opinions de tots els convidats al respecte. Sempre és un plaer!
30 julio 2022 19:20
Del primer a l'últim un equipàs! La seva atenció, la cura de qualsevol mínim detall fan que l'experiència de trobar el que busques sigui única. S'hi han vestit tots els homes de la família pel casament del nostre fill, i només en podem dir lloances. Excel·lents professionals que no deixen res a l'atzar.
18 junio 2022 3:14
Tracció els conec de tota la vida i el seu tracte i productes de 10! Un gran equip que fa sentir a qualsevol cómoda i segur de la seva compra! El recomano 100%
08 mayo 2022 15:23
Ha sido un placer trabajar con el equipo. Se nota que les apasiona su trabajo y eso se refleja en sus trajes e implicación. Sin duda, recomendaría vestirse con ellos!
17 marzo 2022 23:03
Accueil irréprochable vendeur au petit soins pour nous je le recommande et en plus sur rendez-vous.
Le top il a passé 3heures avec nous pour le choix d un costume de Marie.
05 septiembre 2019 13:17
SIMPLEMENT ESPECTACULAR. SI VOLS CLASSE I QUE SIGUI EL QUE BUSQUES I T'AGRADA AQUEST ES EL TEU LLOC. A MES A MES SI BUSQUES PREU TAMBE SABEN AJUSTAR-SE A LES NECESSITATS DE CADASCU. A MI EM VAN VESTIR DE NUVI, I VAN ACONSEGUIR UN 11 SOBRE 10! ENHORABONA! CONTINUEU AIXIS!
23 marzo 2019 6:10
Vam anar a fer la tria del traje de nuvi de la meva parella. En tot moment super atents, el tracte genial, ens van ensenyar tot el que vam demanar i son molt professionals. De moment estem encantats amb tot!
15 septiembre 2017 23:58
Després de voltar diveses botigues de Girona i rodalies buscant el meu tratge de nuvi vaig trobar el que estava buscant a Tracció. Ténen molta varietat, tant de moda actual i moderna com clàssica. En Lluís, el propietari, és un professional que aplica amb passió tots els seus anys d'experiéncia a cada petit detall.

Escribe una reseña



Calificación general: