10 abril 2022 19:01
Sap greu que havent fet tres cursos hagi d'arribar a la conclusió que en aquest centre, estudiar no formi part de la integritat global de la persona, sinó de superar formalitats i protocols, quan no vergonyosa i humiliant aquiescència:
- Cal esborrar-te de l'atur, per fer el cursos; i no constes en les estadístiques, automàticament falsejades, de l'Estat.
- Els tutors et diuen directament les respostes d'examen dels temaris complementaris (no és la seva especialitat, ergo: no és la seva feina!) i.e. Recerca de Feina, Prevenció de Riscos Laborals.ni un temps ni dignitat, una altra formalitat i falsedat. I no us penseu no! Per als seus temaris tamopc no donava temps a complir-los d'acord amb l'agenda (ah, potser si comencéssim cada dia a l'hora i no allarguéssim els esmorzars.)
- Els espais de les classes, reduïts i amb aires enviciats.
- Les pràctiques (si n'hi ha), un reflex clar de la pobra cartera de contactes; fet tant necessari per qui estudia a fons, emprèn la vida amb perseverança, honradesa.i s'empassa els gripaus anteriorment assenyalats.suar la cansalada tot esperant fer-se un camí o com diuen, el conegut somni de l'ascensor social. Doncs quin camí de pedres! I quin ascensor.cap avall!

. Fins al dia d'avui eh?
El futur serà millor!
17 abril 2020 3:56
Excelente instituto, estoy súper feliz con la atención que me dieron, siempre tienen respuestas inmediatas a las dudas planteadas por los estudiantes y sobre todo lo que más me llamo la atención es que muestran mucha disposición para la enseñanza, facilitándole al estudiante guías y materiales para que cada uno pueda crear de manera fluida.

La verdad Tienen muy buen personal; tanto directivo como docente, Muy profesionales.

Escribe una reseña



Calificación general: