03 noviembre 2023 0:23
Gracias a vosotros tuve el traje que me gustaba. Y, después, en otra boda me hicisteis el chaleco que me encanta.
El personal muy atento y amable. Siempre pendiente de ti, atentos al mínimo detalle.
Gracias.
26 octubre 2023 12:06
Muy buen trato y excelentes profesionales, te aconsejan genial y tienes gran variedad de telas y combinaciones. Muy satisfecho.
24 octubre 2023 23:10
Recomanació al 100%, vaig comprar-me el meu vestit de nuvi en aquest establiment i estic molt content d'haver-ho fet. Són molt professionals i estan sempre atents a les necessitats de cadascú.
01 octubre 2023 6:42
Hola,
Només volia escriure unes paralues breus per deixar constància del nostre agraïment a tot el personal de BlackPier a Lleida. No només tenen un producte i un servei que resulta del més correcte, adient i pràtic, sino que tembé cal destacar de forma especial la professionalitat i dedicació de la seva gent, que saben molt bé el que es porten entre mans. I d'aquestes qualitats saben treure el màxim partit a cada persona i a cada cas en particular. En el nostre cas, els 2 vestits que van fer per al casament, el del nuvi i el del seu pare, van encaixar a la perfecció amb el que buscàvem, ens vam permetre estar molt contents, segurs i còmodes, i tant és així que van crear nombrosos comentaris. En fi, novament moltes gràcies a tot l'equip i endavant amb les vostres iniciatives. No dubtem ni un moment en aconsellar-ho a tohom que ens pregunta. Fins a sempre!
29 septiembre 2023 19:11
Gran atenció i assessorament a l’hora d’escollir i elaborar el vestit de nuvi.
Totalment recomanable!
24 septiembre 2023 13:52
Muy buena experiencia. Trato excelente, muy personalizado y familiar. La verdad que super contentos con el resultado del traje, muy buena calidad.
23 septiembre 2023 2:58
Hice mi traje de novio aquí, tienen una gran variedad de telas y de cortes en catálogo para que puedas hacerte el traje tal y como quieras. En mi caso, tuvimos un par de problemas con el chaleco y la americana, pero se pudo solucionar a tiempo.

Importante tener claro lo que se quiere, ya que no puedes probarte modelos para salir de dudas, en la tienda tienen pocas tallas y modelos (normal al fabricar a medida).
20 septiembre 2023 8:11
Gent molt professional.
Atenció al client d'excelència.
Molt bona nota als tempos d'entrega.
19 septiembre 2023 11:16
Todo perfecto, el trato y el resultado son increíbles, a la primera dieron con las medidas.
03 septiembre 2023 8:58
Des del primer moment em va agradar molt la seva forma de treballar i d'orientar-me en trobar el meu traje perfecte per un dia tan especial. Una manera d'atendre personal, molt actual i moderna pròpia del segle 21, molt lluny d'una sastreria tradicional. El Joel va saber entendre les meves necessitats des del primer moment i orientar-me de la millor manera. El seu producte és totalment personalitzable, fora d'ajustos de trajes amb talla, el meu traje està fet a mida i amb un disseny únic. Segur que tot l'equip recordarà el meu disseny personal de forro interior i armilla almenys per un temps.jejeje o això crec. Entre proves i proves i algun que altre canvi, el resultat és espectacular. Qui busqui un traje modern i amb molta personalitat sé de sobres que Blackpier és la millor opció.
03 septiembre 2023 3:22
Recomano totalment visitar Blackpier si estàs buscant traje de nuvi o invitat. Em van oferir un tracte personalitzat, un assessorament molt proper i compten amb una gran varietat de dissenys i materials. Molt satisfet amb el resultat.
26 agosto 2023 5:27
Un trato excelente muy amables y muy profesionales, muy satisfecho por el trabajo desarrollado y increíblemente contento, tal como lo imagine el traje lo an echo realidad, muchas gracias por vuestra atención, volveré muy pronto
23 agosto 2023 0:52
Excel·lent, tant en qualitat dels teixits, com la confeccio a mida i l'atenció al client.
20 agosto 2023 17:06
Àmplia gamma de vestits de nuvi i teixits, juntament amb tocs personalitzats i fets a mida, fan que sigui el millor acompanyant per una celebració única. El tracte proper, molt professional i detallista, en el meu cas van realitzar dos vegades el servei de modista perquè el vestit de nuvi estigués perfecte al centimetre. Vinc recomanat i seguiré amb les recomanacions.
19 agosto 2023 19:11
Tiene la fama de ser uno de los mejores sitios de Lleida donde comprarse un traje y así es, el mejor para mi gusto de los sitios que he comparado, razonable en el precio y excelente al trato. 100% recomendable
08 agosto 2023 22:33
Vaig agafar el traje per a la meva boda aquí, desde el primer moment em van atendre genial, sempre amb tota la informació molt clara i molta flexibilitat amb tot. Repetiría mil cops. Gràcies per la ajuda i la paciència.
03 agosto 2023 10:19
Molt amables i atents. Hem fet els canvis i "arreglos" que fecin falta fins que m'ha quedat perfecte. Un amic ja me'ls va recomanar i jo faré el mateix amb la resta d'amics i companys. Moltes gràcies!
01 agosto 2023 12:53
Me compré el traje de novio en aquí. Fue todo increíble. Trato, variedad y detalles. Paciente y con buenos consejos. Si tengo que comprarme otro traje. Espero que no sea de novio, volveré. Muchas gracias por vuestro trabajo
24 julio 2023 5:29
Holaaaa, es un trabajo muy muy serio y estoy muy contento con el resultado; sin duda lo recomendaré BLACKPIER LLERIDA a mi círculo de amigos) gracias al equipo, un saludo
18 julio 2023 17:17
Servicio profesional, amables y con un trato muy ameno en todas las visitas que realicé. Te configuras el traje a medida con multitud de telas, diferentes modelos de americanas y chalecos. Experiencia muy positiva que probablemente repetiré.
10 julio 2023 7:26
Después de probar diferentes trajes en distintas tiendas, opté por hacerme uno a medida a Blackpier. Aquí pude escoger la tela y el color que quería, el tipo de solapa, botones, etc y el resultado es un traje único y que se adapta perfectamente a mi cuerpo. Además el trato en la tienda es excelente, me asesoraron muy bién en todo momento. Mas que un traje es realmente una experiencia.
07 julio 2023 10:24
Blackpier, la millor botiga especialitzada en trajes. Experiència 100% recomendable, bon tracte i professionalitat extraordinària. Demanes un estil dels molts que tenen originals i en pocs dies el tens fet a mida perfecta.
29 junio 2023 3:48
Buena calidad de materiales, buena relación calidad precio, rápida confección y sobre todo buen trato al cliente, muy recomendable.
26 junio 2023 22:04
Mi experiencia con Blackpier ha sido muy buena: Son super atentos a cada detalle, muy prefesionales, muy amables. Yo he dejado todo en manos de ellos y estoy super contento
17 junio 2023 13:29
[TLDR] Un tracte excel·lent, uns professionals de primera que s'adapten a les teves necessitats fins i tot fora del seu horari i unes peces espectaculars.
No només van haver de treballar a contratemps sinó que el traje va quedar de luxe. Pots triar una varietat d'estampats molt variats i per tots els gustos i si encara així no trobes el que necessites pots fer el teu propi com va ser el meu cas. El tracte i la preocupació del personal de la tenda està a una lliga completament diferent del que he pogut experimentar fins ara.
Moltíssimes gràcies per la vostra atenció i magnífica feina.

Escribe una reseña



Calificación general: