12 septiembre 2022 8:40
Nul.la atenció al client. En acabar el recorregut, intentem contactar amb l'agencia Camin Reiau. Botiga tancada. Telèfon de contacte (mòbil i fixe) no contesten. No repetirem.
17 marzo 2022 3:09
La vam fer aquest estiu passat i la qualifico d' esplèndida i de grandiosos paisatges. La recomano, però no com una ruta d' iniciació, te trams que requereixen d'una certa experiència en alta muntanya.
Realment, però, no cal pagar 30€ pel forfet (gorra, cantimplora i mapa), perquè totes les gestions de reserva de refugis les has de fer tu mateix. Pots fer les reserves on line (refus online) sense pagar el forfet. Si has de trucar a les oficines de Carros de Foc procura que t' atengui la senyora amable, l'altra no ho es gens.
Refugis ben preparats i amb bons àpats, destacaria l' amabilitat del Colomina i Mallafré, al J. M. Blanc li faltaria una mica.
24 octubre 2021 12:13
Gran experiencia, siendo la etapa más dura la que llega desde Stany a Ventosa. En general, muy buen trato del personal de los refugios.
Como punto en contra, en los refugios había descuento para federados, pero este año habían decidido que solo afectaba a los federados en Cataluña, nosotros llevamos la de España y no nos dijeron que no servía, una verdadera pena ya que es un deporte para todos.
08 mayo 2021 9:01
Molt recomanable. Vam llogar bicis elèctriques i tot perfecte. Ens vam recomanar rutes i sempre super simpàtics. Repetirem segur
15 noviembre 2020 22:44
Indispensable per tots als amants de la muntanya. Trams de tot tipus (i més si és fa la open plus) camins, pedres, arbres, llacs i molts més llacs, plantes, animalons.segur que la reperirem!
09 febrero 2019 22:11
Bona experiència viscuda aquest estiu. La organització es nota que ja tenen uns anys d'experiència. A les oficines manca de talles de samarretes i alguns productes de merxandising. El tracte molt correcte. Si que es podria millorar algun dels refugis. El preu d'aquests és algo elevat comparat amb França.

Escribe una reseña



Calificación general: