21 febrero 2023 22:57
Buen sitio para practicar artes marciales.
Ambiente saludable
Maestros con calidad humana y conocimientos avanzados.
29 enero 2023 17:43
Aquest lloc és un tresor amagat! Porto anys practicant jiujitsu i esports de contacte, i el nivell, dedicació i atenció són de primeríssima categoria. Aprenent de nou a un ritme impressionant. Gràcies!
09 enero 2023 2:39
L'Albert ensenya un jiujitsu universal de calitat totalment aplicable al esport del jiujitsu (amb kimono), al grappling (sense kimono), a les MMA (arts maricials mixtes) i a la defensa personal. A més a més, seguim un sistema d'aprenentatge que permet integrar les técniques de manera eficient.
23 noviembre 2022 17:39
Porto 3 anys entrenant amb l’Albert i és un professor excel·lent. El seu coneixement de jiu-jitsu és increïble. Tot i així, es manté al dia per buscar la perfecció i el detall que farà la diferencia. La seva manera d’ensenyar és molt metòdic i s’adapta els més nous com als més veterans. El seu gimnàs Triangle Fight Studio és a la seva imatge, hi trobareu un ambient molt agradable i respectuós, un equip d’instructors apassionats i alumnes amb ganes de millorar i passar-s’ho bé.
28 mayo 2022 5:08
Lugar perfecto para aprender BJJ! Albert es un profesional de la cabeza a los pies enseñando desde la base y ayudándote asimilar los conceptos de manera fácil y clara.
09 mayo 2022 16:41
Albert crea buen ambiente y tiene mucho conocimiento. Un lugar para aprender y desarrollarse en el mundo del BJJ.
12 abril 2022 15:16
Un molt bon lloc per a entrenar i avançar grappling i BJJ. Classes molt ben estructurades i dirigides, i el mestre està molt atent per fer correccions i contestar totes les preguntes. Molt bon ambient que ajuda a fer pinya, passar-ho molt bé i aprendre cada dia, independentment del teu nivell. Molt recomanat!
06 abril 2022 16:16
Un molt bon lloc per a entrenar i avançar en tècniques de grappling i BJJ. No importa el nivell que tinguis.

Classes molt didàctiques i preparades per tenir un bon entrenament. L’ Albert està molt atent per fer les correccions oportunes i ajudar a l’ alumne en tot moment.

Molt bon ambient a totes les classes.

Molt recomanat!
23 marzo 2022 17:38
Grans professionals, molt bon ambient i molt obert per a tothom. Tant si ja saps arts marcials com si és la teva primera vegada és un lloc 100 per 100 recomanable.
20 febrero 2022 15:32
Cuando empecé en el jiujitsu, Albert ya llevaba una buena trayectoria y siempre estaba un paso por delante. Destacaría la capacidad que tiene para enseñar, crear un buen ambiente y siempre estar al día de las evoluciones que hay en este arte marcial, no sólo en europa sino fuera.
10 diciembre 2021 7:26
I have trained with Albert for years, and his approach to teaching BJJ and grappling is one of the most effective I have seen in the many years that I have been training. Highly recommended
29 octubre 2021 21:03
Porto 10 anys entrenant amb l'albert i crec que mai deixare d'aprendre d'ell. Es un cientific del jiu jitsu. Soc cinturo negre i quasi tot el que se m'ho ha ensenyat ell.
A part d 'aixo es especialista en crear bon ambient en les classes.
Molt recomanable.
23 octubre 2021 15:11
Tenen una metodologia per aprendre ràpidament i amb molt bona base. L' Albert té molta paciència i s'assegura de que tots els detalls tècnics que marquen la diferència són assimilats. Per mi, és el millor lloc per aprendre a lluitar de forma segura i divertida.

Escribe una reseña



Calificación general: