08 agosto 2023 21:17
Teresa es una gran profesional a parte de una gran persona. Cuida y esta pendiente de su cliente desde el primer momento. En mi caso fui por un cambio de look, iba muy oscura y me realizo mechas y matiz. Salí muy contenta con el resultado. La recomiendo 100%!
07 abril 2023 16:54
La peque se cortó allí el pelo media melena y muy contenta. Con el corte y con el trato. Recomendable.
15 septiembre 2022 7:15
Cuiden cada detall, es nota que a la Teresa li agrada la seva feina i que la gent és trobi cómode al centre, i la veritat que desde el primer moment ho aconsegueix! Un resultat preciós!
28 mayo 2022 2:04
Vaig contractar els seus serveis com a perruqueria i maquillatge per el meu casament a Mon Sant Benet. No hi ha paraules per descriure lo a gust que hem va fer sentir i lo guapa que hem vaig trobar. Ella t'aconsella i assesora, pero la que decideix ets tu. Tens totes les facilitats del mon, inclos es va desplaçar per fer els ultims retocs. En resum, nomes puc donar-li un 10 i estar-li per sempre agraïda.
04 mayo 2022 11:07
Si busques un moment Zen per possar-te guapa, TRS perruquers és la teva perruqueria. La Teresa és una persona encantadora. Té bones mans i bons productes i a un preu molt assequible.
04 mayo 2022 5:31
Buen aparcamiento.
Local espacioso, decoración sublime.
Una gran profesional y una colorista de 10.
Atención personalizada.
Tere es un amor!
24 marzo 2022 21:12
Quan vas a una perruqueria a demanar hora i el primer que et demanen és que et treguis la mascareta per veure't la forma de la cara per assegurar-se de que el pentinat/color que et vols fer et quedarà bé ja és un 5 estrelles. La Teresa sap el que fa i està formada amb un dels millors! Gràcies per donar-me tanta confiança, fer-me sentir com a casa i deixar-me el cabell preciós i natural sense cremar-lo! Ens tornarem a veure aviat!
26 febrero 2022 1:02
De les millors perruqueries que he provat mai! Tracte únic, personalitzat i amb la millor atenció. El personal té molt bona formació professional i coneixements en termes de perruqueria.
Es poden trobar productes de primera qualitat i naturals que nodreixen i vetllen per aconseguir un cabell fort i ídil·lic. Des de la meva experiència he notat com l'evolució del meu cabell ha estat molt més favorable gràcies a les sessions de perruqueria a TRS.
No es pot estar en millors mans, tenint en compte que la relació qualitat i preu s'ajusta a la realitat.
Us animo a donar-hi una oportunitat i de ben segur que no us penedireu ;)
12 febrero 2022 14:45
La Tresa és una gran professional en la qual una pot confiar. Gràcies a la seva visió i qualitat del seu servei i sobretot pel seu excelent tracte cap al client.
23 enero 2022 14:39
Una peluquería estupenda, Teresa es muy amable y te asesora según lo que tu tienes pensado hacerte, ahora con todas las medidas higiénicas. Encantada con mi corte y el color!
25 diciembre 2020 19:52
La Teresa és una gran professional: m.ha agradat molt el color i el tallat de cabell que m.ha fet. És molt amable i et fa sentir com a casa. Molt recomanable el seu servei.
05 abril 2020 2:20
La Teresa és una gran professional. T'escolta atentament i et proposa des d'allò que li demanes. La pelu és divina!
15 marzo 2020 20:04
El local es encantador, tiene hasta una zona relax con cafetera donde se hace muy amena la espera. Teresa está todo el rato pendiente de sus clientes, con un trato impecable tanto personal como profesional. Mis experiencias con ella siempre han sido positivas y salgo de allí divina.
20 mayo 2019 4:54
Un lloc encantador. Molt bona professional i productes. LaTresa es una artista en color i tall. El tracte no pot ser millor. Recomanable totalment

Escribe una reseña



Calificación general: