10 febrero 2023 18:46
Atenció ràpida i excel•lent per tenir l’oferta disponible de les cases associades de Girona i poder planificar la sortida.
06 diciembre 2022 1:56
Una maravilla! Siempre que necesito alojamiento rural en Girona, contacto con Turisme Rural Girona, nunca me fallan. Servicio de 10. Solo puedo decir muchas gracias por existir!
19 mayo 2022 12:15
Buscábamos una casa uralpara el fin de semana de sant joan y en solo un dia recibimos una gran cantidad de opciones que encajaban perfectamente a nuestra petición.
Un gran servicio, muy fácil y cómodo.
Mil gracias por la gestión.
14 abril 2022 6:12
L'Associació de Turisme Rural Girona és imprescindible avui en dia i sempre. Hi ha professionalitat, una junta directiva dinàmica, amb serveis d'assessorament, les seves cases estan registrades a la Generalitat per tant totes són legals, algunes estan categoritzades. És un privilegi poder comptar amb ella, i encara més en aquests moments complicats del Covid-19.
23 febrero 2022 1:22
A l'Associació hi trobem tots els serveis imprescindibles que puguem necessitar pel bon funcionament de les nostres cases rurals, des del soport legal, jurídic, fiscal etc. A més acaba d'estrenar la seva central de reserves Turalgi que d'aquí poc serà un referent reconegut i primordial. Participen en fires i mercats per difondre la professionalitat de les cases, ofereixen Rurals Xecs per potenciar les estades d'hostes, organitzen visites de les cases per comarca per així fer xarxa i aprendre dels companys, el club de proveïdors etc.
25 septiembre 2017 11:04
Hemos usado el servicio de reservas en varias ocasiones y siempre nos han ofrecido alojamientos rurales de gran calidad, con mucho encanto y adecuados para familias.

Escribe una reseña



Calificación general: