20 agosto 2023 12:01
Hi hem estat molt agust en un entorn idilic on només s’escolten els ocells han fet que les preocupacions del dia a dia quedessin enrere.
La combinació d’hotel i cuina on et pots preparar els teus àpats és molt pràctica.
Els esmorzars que ofereixen són de 10 i la neteja impecable.
Ja ho trobem a faltar.
14 julio 2023 12:36
Hemos estado un par de días y ha sido genial, el sitio y el entorno nos ha encantado y la atención ha sido espectacular. Muchas gracias por todo! El año que viene por lo menos una semana nos volvemos a ver un achuchón a xispa
12 julio 2023 21:31
Mas muy bonito, rústico y agradable.
La dirección es familiar, es amable y humana.
Un buen lugar para descansar.
16 junio 2023 22:13
He passat un cap de setmana llarg amb la meva dona i uns amics i l'estada a Mas Ramades ha estat una experiencia Genial ¡¡¡
Hem tingut temps de gaudir de la Masia i la seva piscina, hem anat a la platja i hem fet una sortida per el Montgrí, que ens ha aconsellat la Laura, que es experta coneixedora de les rutes de la zona ¡¡¡¡
Un allotjament aconsellable al 100%, tant per fer unes vacances per el Baix Empordà, com per fer un cap de setmana de desconnexió ¡¡¡¡¡¡
03 abril 2023 12:34
Fantástico
Habitaciones confortables con mucho encanto.
Limpieza impecable
Desayuno abundante y de calidad.calma absoluta
El aparcamiento y la musa más gratuitos disponibles en el frigorífico y en la cocina.
Bienvenida de primer nivel
Volveremos
Calidad precio +
26 octubre 2022 3:06
Un vrai coup de cœur! Accueil parfait, un site plein de charme pour les amoureux de la belle pierre. Chambres très confortables, un petit-déjeuner au top.
La possibilité de faire sa propre cuisine ou même un barbecue en pleine nature, j'ai adoré notre séjour.
La gentillesse de nos hôtes en plus a rendu nos vacances encore plus belles.
16 septiembre 2022 16:59
Mas Ramades és una masia rural preciosa a prop de paisatges de muntanya i platja fabulosos de l'Empordà. La Laura i la Sandra son dues donasses increïbles com a anfitriones i les habitacions i espais comuns de la masia com el menjador faran que et sentis molt molt afortunat/da d'haver descobert un lloc així. Ens vam sentir com a casa, però millor. Ideal per una escapadeta en parella quan sigui.
08 septiembre 2022 14:31
Lugar fantástico y privilegiado por su entorno y la paz que transmite. Un trato excepcional cuidando hasta el último detalle. Gracias Laura y su equipo por hacer nuestra estancia de lo mas agradable. Volveremos seguro todo de 10. Muy recomendable.
28 junio 2022 7:03
Super.excelente.el sitio es un paraiso. Laura y Sandra hacen la experiencia en este paraiso inolvidable.seguro volveremos.
08 junio 2022 3:47
Espace extérieur très agréable et calme, chambre sympathique et très propre, avec en prime une réceptionniste souriante. Du bonheur.
09 marzo 2022 14:26
Ambient familiar i agradable. Masia only adults. 7 habitacions i 1 apartament. Piscina, barbacoa, animals de granja, parking gratuït, llibertat d'entrada i sortida. Esmorzar complet. Cuina a disposició. Senderisme aprop. Molt recomanable.
18 enero 2022 7:00
Estuvimos 8 noches alojados en Mas Ramades, eramos un grupo de 7 personas.
Realmente es un lugar estupendo para relajarte después de hacer senderismo durante todo el día y con unas vistas hermosas sobre los campos.
Algunos días salimos a cenar, otros nos quedamos y usamos la estupenda cocina que tienen para el uso de los clientes. Muy buen desayuno y gracias a Laura, la propietaria por los buenos consejos para explorar los senderos locales. Hay piscina, billard y juegos de mesa para entretenerte.
29 agosto 2020 23:26
Sempre faig ressenyes respecte al servei, el lloc, el menjar.i realment poques vegades puc parlar de la gent que hi ha darrere d'un negoci, és quan aquest deixa de tenir per mi una visió de negoci i entra en joc una visió més familiar. Així ens hem sentit a Mas Ramades, amb la Laura i el seu home així com el seu equip, atents i propers que aconsegueixen una estada més que excel·lent.
A banda d'això el lloc és preciós, cuidat i net. Tranquil, amb espais íntims i còmodes per reunions, per descansar, xerrar i gaudir. Hem tingut la sort a més de poder gaudir del servei del foodtruck de Canela Fina.impressionant.
01 agosto 2020 6:33
Hem estat tres nits dues nenes de 7 i 9 anys i els seus quatre avis. El record que ens emportem és insuperable.
Hem gaudit de la bona situació, ben a prop de l'Estartit, de les tres habitacions, de les zones comunes de la gran casa, dels esmorzars, dels sopars al foodtruck, on cuinen de forma excel·lent, de la piscina d'aigua salada i de la companyia i complicitat de la Laura i el personal, i fins i tot dels altres hostatgers, amb els quals hem interaccionat de forma segura i tranquila compartint vivències a través de la mainada amb la qual ens hem trobat.
El personal, molt eficient, proper i amb ganes que els hostatgers estiguessim el millor possible.
Molt recomanable!
27 julio 2020 5:03
One of the best places we visited as a family! Laura and Sandra were so professional and kind, and with the highest level of hospitality.we will definitely come back there in the future. Special thanks to Maria:)
30 junio 2020 18:04
Les instal·lacions són un 10 i el personal encara més! Val la pena tant per estances vacacionals com per celebrar algun esdeveniment!
03 abril 2020 11:59
Una casa restaurada a los pies del Montgrí, en pleno corazón del Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter. Desde aquí podràs disfrutar de pueblos medievales, torres de defensa contra piratas, playas naturales y de una gastronomía que te permite saborear el paisaje.
02 enero 2020 20:23
Els propietaris són molt atens, l'esmorzar és fantàstic. Completament renovat en una zona molt tranquil·la de l'Estartit. Perfecte si viatgeu amb nens. Tornarem segur
21 octubre 2019 3:11
Excelente, las habitaciones, el descanso está garantizado. Wifi 10 puntos en cualquier lugar. Y la atención es un lujo. 100% recomendable
10 octubre 2019 14:10
Primer de tot per el tracte de la Laura i la Sandra molts cordials, l, entorn es únic i acollidor, el seu jardí, els animalons, i la casa brutal! Molt maca i sobretot molt neta, s, ha fet curta l, estada, i tornarem! Graçies per tot, i felicitats per la feina ben feta, Pilar i Joans
01 septiembre 2019 16:22
Fantastic place for relax and disconnect. Eco friendly place and nice walks from there to the montgrí castle and natural park environment.
21 mayo 2019 15:38
Es com ser en familia. Molt bon tracte, la Laura es desviu per que tot estigui al teu gust.
El Mas es adecuat per families amb mainada, hi tenen uns quants animalons, entorn tranquil, sala amb jocs pels petits i per quan fa calor una piscina.
Nosaltres hem fet una pasejada pels vols amb en Xavi, sempre s'aprenen coses o es recorden del cole, un paio fantastic que menja poc pero sobint. El 'show cooking' fantastic amb l'Anna. Una abraçada per tothom i també per en Jordi i les nenes.
21 mayo 2019 9:18
Un indret excel•lent per passar uns dies de vacances o per fer reunions a tocar de l'Estartit i de Torroella de Mongrí.
28 noviembre 2018 6:23
Em falten paraules per definir la felicitat de les meves estàncies però quan ja hi soc a la urbe i penso en la casa, en els seus gestors, en la pau en general que es respira i que et carrega les piles, se m’escapa el somriure.
17 septiembre 2018 12:38
La dame est très sympa! Les chambres sont jolies. La cuisine disponible pour les hotes est tres pratique (étagères, vaisselle, casseroles, frigo et congel a notre disposition). La plage est a 5 minutes en voiture. Nous recommendons vivement cet etablissement.
01 julio 2018 1:18
Impresionante.una casa rural increíble. Situado cerca de l' estartit, en un emplazamiento único.con unas vistas inmejorables del Empordà. Trato exquisito.con una comida de 10.todo perfecto y es más que recomendable. Volveremos seguro a pasar algunos días. Nos encantó.
03 febrero 2018 23:09
Un sitio precioso, acogedor. Te hacen sentir como en casa. Muy bien ubicado para conocer y disfrutar de la zona.

Escribe una reseña



Calificación general: