13 enero 2024 5:30
Un complejo con 3 apartamentos independientes que comparte zonas comunes como la piscina y el parque infantil. Las vistas del Montseny son increíbles
11 julio 2023 17:01
De camí al Mas Romeu, els meus nets miraven el seu web i comentaven que per les fotos, tot era molt i molt bonic. La seva mare els deia que, a voltes, a la realitat no tot és tan preciós. Jo, que sé de què parlo, faig afegir que per fer les fotos tot es prepara de manera més curosa i curiosa possible.

Doncs, senyores i senyors, aquest cop la realitat ho superava amb escreix. La Rosa Ma, la mestressa, ho té tot ben net i polit. Testos i parterres en flor a cada passa Si en sabés els noms, recomanaria els professionals que remodelaren els diferents espais, tant interiors com exteriors. Tot és a la seva justa mesura, fins al darrer detall.

I per detalls, l'equipament de tots els serveis. Des dels lavabos, passant per la cuina i acabant amb la barbacoa. Molt adient per anar-hi amb mainada, disposen d'un jardí infantil, una més que estimable piscina i, dins la casa, un bagul amb joguines.

Del ric paisatge poc a dir, suposo que els que decideixen llogar-ho ja s'hauran informat del seu privilegiat emplaçament.

Si fos possible, una cosa me n'hauria endut cap a casa: la increïble AIGUA de l'aixeta. Una delícia.

Una estada idíl·lica i reconfortant.
Gràcies per ser-hi, Rosa Ma i Francesc.
10 junio 2023 7:55
Ens ha encantat el lloc, és adorable. La família està atenta a tots els detalls a les instal•lacions i és perfecte per desconectar tant en parella, família o amistats. Si podem tornarem enseguida! Gràcies
30 abril 2023 19:23
Lloc molt agradable i ben organitzat.
Servei i atenció impecable.
Per tornar-hi a anar.
20 enero 2023 13:01
Increible. Una de las mejores casas rurales en las que he estado. El camino de curvas vale la pena. Ideal para ir con niños, perros, amigos, familia. De verdad muy contenta
25 diciembre 2022 4:12
Hem tingut una estada espectacular. La casa és millor que a les fotos, esta IMPECABLE i no li falta de res. Hem estat un grup de 9 persones i és àmplia de sobres. Tot i que degut al fred no les hem pogut disfrutar, a l’exterior té varies zones de barbacoa, i equipament per acollir grans grups i nens. Recomenable 200%
12 diciembre 2022 13:53
Situació amb magnífiques vistes, caseta amb jardí per a ús privat i espai comunitari amb tot el que necessiteu… tot molt ben pensat i acurat. Si aneu amb infants us costarà molt sortir-ne… i sense també!
26 noviembre 2022 8:48
Una casa rural fantástica, en medio del parque natural del montseny, con todas las comodidades.
11 noviembre 2022 22:19
Un lugar perfecto para descansar rodeado de naturaleza. La casa está muy bien cuidada, limpia y con todo lo necesario. Las camas son muy cómodas y se duerme perfectamente. Los dueños son atentos y responden rápidamente ante cualquier consulta. Si te gusta la naturaleza, la tranquilidad y disfrutar de paseos por la montaña, es tu lugar.
11 noviembre 2022 5:23
Una masia molt xula per passar uns dies. Tot súper net i molt ben equipada.
Els propietaris molt amables. Molt recomanable.
08 octubre 2022 4:00
Un excellent séjour à Mas Romeu. Nous avions loué l ensemble des gîtes pour un séjour entre amis. Les propriétaires sont très accueillants et disponibles. Les gîtes sont parfaitement entretenus.
Les extérieurs très agréables.
04 febrero 2022 0:07
Hem estat uns dies en família i el lloc és fantàstic! La casa és molt acollidora i està neta com una patena. A la casa hi ha de tot per fer- te sentir a gust, i a fora també. Hi vam anar fa molt temps i teníem molt bon record, i no era per menys. L'estada ha estat de 10 en tots els sentits. Moltes gràcies per l'acollida, el tracte, els detalls de la casa, amb nosaltres i amb la nostra nena. Ja tenim ganes de tornar-hi
01 noviembre 2021 5:08
Reservamos para una despedida de soltero, el trato genial, la masia entera preciosa ubicada en un sitio que enamora con unas vistas increíbles y una tranquilidad única. El que venga con familia los niños se lo pasarán bomba, no tendrán tiempo aburrisre
La recomiendo 100% para cualquier ocasión, yo seguro que volveré pero esta vez con la familia.
14 septiembre 2021 20:22
Para grupos es genial. Buena cocina, buenas mesas y barbacoa muy aceptables.
Conserba la época después de la restauració.
Le quito una estrella por que recomiendo canbiar los colchones, esos muelles te quita la salud.
Todo así, la recomiendo.
05 abril 2021 22:44
Ubicación genial, sitio tranquilo, ideal para desconectar, con unas vistas muy chulas. Fuimos con nuestras hijas y lo pasaron muy bien en el espacio exterior de juegos. Nos encantó el detalle de recibirnos con la chimenea encendida, muy buen trato de M. Rosa, la propietaria. Totalmente recomendable.
12 marzo 2021 13:36
Hem passat uns dies de natura i relax perfectes, quant tot millori sense dubte tornarem amb tot el grup!
12 marzo 2021 6:04
Hem passat 2 dies en plena natura. Casa rural ben cuidada, neta i amb espai exterior per jugar i córrer. Els propietaris molt agradables. Els nens han gaudit molt. Esperem poder repetir amb els amics o la família.
05 marzo 2021 3:24
Entorno espectacular y trato inmejorable. Cuando los necesitas estan siempre a mano. Lugar perfecto con buena gente
05 diciembre 2020 13:44
Una experiència molt recomanable i enriquidora, sense cap mena de dubte que l'any que ve si podem hi tornarem.
El tracte rebut pels arrendataris ha set molt bo, les instal·lacions pel nostre gust són impressionants, i hem pogut fer un munt d'activitats diferents en aquell entorn.
Ideal per anar a passar uns dies divertits però alhora tenint tranquilitat!
29 julio 2020 20:39
Aquest cap de setmana hem estat al Mas Romeu amb la meva família, ara que hem pogut sortir del confinament, la propietària un 10, la casa molt neta, les flors i el jardí molt ben cuidat, el lloc ideal en plena natura per respirar aire fresc. Tornarem segur, Salutacions
27 julio 2020 20:48
Una experiència única! Els llogaters molt atents per qualsevol dubte, les instal·lacions increïbles i tot molt ven cuidat i net. Recomanable per anar a passar un cap de setmana de relax!
12 marzo 2020 22:52
Ha sido una experiencia perfecta en todos los sentidos. Se creó un ambiente muy agradable y divertido entre todos los asistentes. ¡ El lugar ideal. La masia con un fuego perfecto en todo momento, la gran atención que recibimos y la sorpresa final! Y el jamon y los vinos extraordinarios! Aprendimos muchisimas cosas teoricas y practicas del maestro somelier Ramon. Agradecerle, también, la cantidad de respuestas que nos dió a los diferentes temas gastronomicos que abordamos. ¡ Un pozo de sabiduria! Para repetir en cualquier momento solo, acompañado o en grupo!
07 febrero 2020 21:35
Estuvimos un fin de semana con un grupo de 12 personas. La estancia fue fantástica, todo está muy limpio y cuidado, las habitaciones son muy bonitas, el trato excelente. Los alrededores son estupendos y la dueña nos ha ayudado a disfrutar de la zona gracias a sus indicaciones
12 enero 2020 18:41
Una Navidad inolvidable con amigos, nos hemos sentido como en casa! ¡Una excelente experiencia en todos los sentidos. Un paisaje y unas vistas explendidas, la atención de la família ha sido maravillosa. Todos los rincones de la parcela y las estancias muy cuidadas. Gran variedad de actividades. Disfrutamos especialmente con su magnífica barbacoa! Gracias Rosa y Francisco por todo. Volveremos, seguro, muy pronto! A lo mejor de Semana Santa!
22 noviembre 2019 11:29
M'agradaria dir que la gent no hi vagi, m'agradaria dir que no s'està a gust, que els propietaris són uns impresentables, però tot això si ho digues seria perquè sempre que hi volgués anar jo sempre tingués lloc, però tinc que ser honest, lloc encisador amb unes vistes a la agudes increïbles, estança meravellosa ja que la casa es fantàstica, els propietaris són encantadors amables i simpàtics que dir més? Que segur que hi tornaré i ho recomanare, FANTASTIC tot plegat
22 octubre 2019 10:29
Alquilamos Mas Romeu para los invitados de mi boda i no puedo estar más contento:)

Rosa Maria i su marido Francesc, siempre fueron atentos, amables i rápidos en sus respuestas. Una vez allí el sitio es precioso, paraje inmejorable en medio del Parc Natural del Montseny.las tres casas juntas conforman un pueblecito de ensueño. Barbacoa, piscina y toda con un 100% de intimidad por parte de los propietarios.

En cuando encuentre una nueva excusa repetimos.como tarde para nuestro aniversario de boda ;)
22 mayo 2019 4:50
Sitio espectacular en medio de un bosque que parece un jardín botánico con todo tipo de vegetación.

Escribe una reseña



Calificación general: