15 octubre 2021 21:38
Fantàstics en tots els sentits.:)
Aquest serà el quart curs que el meu fill assistirà al Dojo i cada any més content que l'anterior. Ha guanyat confiança tant les seves capacitats físiques com emocionals. I això ha estat gràcies tant a Marta, la seva Sensei anterior, com a Fidel, l'actual. Tots dos grans professionals, com tota la resta de l'equip d'UBK amb els que hi ha una excel·lent comunicació. Entre tots tenen cura que els nens es respectin entre ells i evolucionin plegats.
Un goig! Súper recomanables!
11 agosto 2021 12:18
Un gran dojo tant per persones que volen iniciar-se en les arts marcials internes com per avançats que volen continuar un ensenyament amb qualitat. 100% recomanable!
10 agosto 2021 2:47
Hace algo más de dos años que voy a este dojo, y en este breve (pero intenso) lapso practicando tai-chi, meditación i qi gong, puedo afirmar que mi trayectoria vital se ha visto enormemente reforzada a nivel energético, espiritual y de salud.
Quisiera destacar la encomiable labor profesional de mi maestro. Una persona de paciencia infinita y unas dotes prodigiosas para la enseñanza de unas disciplinas que nunca agotan sus matices, posibilidades y aplicaciones.
Para acabar, y sin ser menos importante, quiero destacar el magnífico ambiente de camaradería que existe entre los miembros del centro.
Espero poder seguir con ellos por muchos años.
05 agosto 2021 21:10
Nunca he tenido clases tan completas, con tanta profundidad e integrales.
No son repetitivas y hacen de las pequeñas cosas, grandes enseñanzas.
Me encanta las clases que imparte UBK Ki Dojo en Barcelona.
Por fin.encontré clases de Tai-Chi y Chikung que alimentan mi alma.
03 agosto 2021 4:04
A cada classe de tai-xí t'endus nous coneixements. L'ensenyament és de molta qualitat. No hi fa res quin sigui el teu nivell, hi tens molt a guanyar.
02 agosto 2021 8:25
Un espai fantâstic, a on gaudir de molt variades i enriquidores activitats, un ambient amb una energia increïble, grans coneixements a compartir a tot nivell, marcial, personal, terapèutic, auto coneixement.recomanable totalment.
01 agosto 2021 14:29
Dècades de dedicació seriosa i aprofondida en els aspectes curatius, marcials i meditatius del Tai-txi, l'Aikido, el Txi-kung. No només s'hi aprèn: anar-hi és tota una experiència!
19 julio 2021 9:51
Fa més de tres anys que sóc en aquesta escola, fent txi kung.

Anar-hi es sinònim de relaxació, aprenentatge, tenir cura d'un mateix, tan a nivell fisic com emocional. Surto renovada cada cop que hi vaig. L'escola cuida molt als seus alumnes, la recomano.
25 junio 2021 21:13
Després de 4 o 5 anys fent aikido al centre, només en tinc bones paraules, tant dels professors com dels companys
02 febrero 2020 16:30
És un centre on els professionals que hi treballen són tot menys professionals. No tinc paraules per expressar el que sentim la meva família i jo en aquest moment. TOt i així. Us en faré 5 cèntims perquè abans d'apuntar aquí als vostres fills us ho penseu dues vegades. NOsaltres tenim un nen de sis anys.sis.no setze.ni vint.només sis. Doncs ens han enviat un correu electrònic dient que fan fora al nen perquè segons la mestra (que ja cal que deixi de dedicar-se a la docència i faci una altra cosa) molesta a la resta de la classe i a més a més i cito textualment, que elseu comportament ha afectat la dinàmica pedagògica del grup. Tot això via vail.sense donar cara i sense dir res a la família. Això us sembla normal? Els haurien de tancar les portes del centre.recordo que tracten amb nens.
21 abril 2019 6:26
Com diuen els Clàssics "El tai-txi és l'origen de la Revolució"
Si vols fer un canvi en la teva vida, vine i prova.
23 marzo 2019 15:04
Es un centro con 35 años de experiencia en la práctica y formación de tai-chi, chi-kung, aikido, arteterapia. Muy buen ambiente. Muy profesionales.
23 marzo 2019 3:52
L'aspecte marcial del Tai-Txi potencia els efectes sobre la salut i sobre l'equilibri emocional i mental. Aquí ho ensenyen així i a fons. Fa anys que n'aprenc amb ells i espero seguir-ho fent molts anys més. Prova-ho i gaudeix-ne!
- - - - - - - -
El aspecto marcial del Tai-Chi potencia sus efectos sobre la salud y sobre el equilibrio emocional y mental. Aquí lo enseñan en profundidad. Llevo años aprendiendo con ellos y espero seguir muchos más. Prueba y verás!

Escribe una reseña



Calificación general: