25 junio 2023 22:32
La verdad es que es de agradecer tanto el trato cercano como la profesionalidad de todo el personal.
25 junio 2023 21:58
Exelent mutua Umivale Activa Tortosa!
Tracte inmillorable en los pacients, 100% professionalitat, tan en els metges, traumatolegs, fisios, com en lo personal auxiliar d'atenció al pacient.
En general en tot l'equip que lo forma,
en especial, Juan vi, que sempre vetlla, per el bon funcionanent del centre.
Gracies a tots per fer tan bona feina i fer que en los pitjors moments nos ajudeu i molt en la nostra recuperació.
Salud!
24 junio 2023 15:49
Es una excelente Mutua. Por su atención al paciente sea por profesionalidad medica, administrativa y rehabilitación. Gracias
20 junio 2023 19:44
La meva puntuació és 1 estrella perquè l'equip mèdic que va valorar el risc de treball a la meva feina (infermera amb activitat assistencial i de gestió en l’Hospital de la Santa Creu, en concret al servei d'hemodiàlisi) va creure convenient que treballés fins a la setmana 35 de gestació.

En aquest lloc de treball manipulem sang de pacients amb malalties infeccioses, tenim càrregues de pes de més de 10 kg, estem en la mateixa postura moltes hores seguides, realitzem guàrdies 24 h localitzables ininterrompudes 7 dies seguits, tenim risc de punxades, esquitxades, etc, feina que NO han de desenvolupar els meus companys per mi i sobrecarregar-los, feina que una dona en 8 mesos d'embaràs és impossible realitzar, ja que evidentment existeix un risc a la seva feina.t'obliguen a demanar-te una baixa mèdica.estar embarassada NO és estar malalta. Normalitzem aquest estat en el segle que estem, perfavor!

Espero que ho canviïn per a les futures dones que tenen dret de quedar-se embarassades.

Per sort Juanvi i Maria, treballadors de la delegació de Tortosa van ajudar-me amb tot el que van poder, amb una atenció 10, emportant-se alguna carada i moments tensos per la meva part, sense tenir cap culpa,  per finalment aconseguir que es reconegués el risc al meu lloc de treball a la setmana 26. Si hagués de puntuar-los a ells seria excel·lent, però repeteixo, l'equip que realitza les valoracions, almenys els que van valorar el meu cas, va ser nefast!

Espero que la meva experiència millori les condicions de feina de totes aquelles dones que estan embarassades al seu lloc de feina i garanteixi el dret de treballar sense posar en perill la mateixa dona i el seu futur fill/filla.
18 junio 2023 9:15
Com a professional, a nivell de centre mèdic, no puc parlar per desconeixença, ara bé, a nivell administració i gestió, no tinc paraules, de les millors mútues amb un equip professional proper i col.laborador.
17 junio 2023 15:27
Un placer haber trabajado en esta mutua, desde el principio me sentí acogido y fuimos como una familia, siempre me dieron facilidades: muy de agradecer la conciliación familiar. He crecido profesionalmente y pude conocer sanitarios muy comprometidos con la adecuada atención a los pacientes.
14 junio 2023 10:24
Como cliente de la mutua siempre se han preocupado por atenderme de la mejor manera, sobretodo Juan Vicente!
11 junio 2023 17:58
Grandes personas i sobretodo profesionales da gusto trabajar con gente así gracias Juan Vicente siempre estás en todo
08 junio 2023 12:08
Buenas tardes, una muy buena atención y un mejor servicio. Los mejores con diferencia en Baix-Ebre y Montsiá. Un saludo especialmente para Juan Vicente Curto.
07 junio 2023 15:32
Gente muy agradable y profesional el trato genial, también la buena atención que prestan a uno, incluso el director delegado.gracias umivale activa tortosa.
05 mayo 2023 18:17
Pongo una porque no puedo poner -5. Una pena o es que me toco " medico" y luego pesona.

Escribe una reseña



Calificación general: