31 marzo 2020 23:11
Es una vergüenza de Gestoría. Tanto como trato del personal que tiene a su cargo como de clientes. Los dirigentes, dejan mucho que desear.
No merecen la pena dar un centavo, para este tipo de gente.
09 abril 2019 22:29
Vaig encarregar al Marcel Padrós els trámits d´acceptació i pagament d´impostos d´una herencia familiar. El tracte dispensat ha estat impecable, tant en la qualitat de la documentació, com amb la seva paciencia (els temes familiars son complicats i els ha resolt amb molta mà Esquerra) i la seva cura a l´hora d´assessorar-nos en tots els aspectos legals i financers, que ha portat que la meva familia s´estalviés quasi 5.000 eur de pagament a Hissenda, i tot legalment…. Realment, el Marcel Padrós es un profesional molt recomanable.
28 noviembre 2017 16:05
Marcel es un excelente profesional. Lo recomendé a una amiga, que necesitaba constituir una empresa. Mi amiga me llamó, dándome las gracias por la rápida y eficaz ayuda que Marcel le prestó y me comentó que, cuando constituyera la empresa, tenía claro que sería con él.
01 abril 2017 19:30
En Marcel Padrós, funddador i ànima d'Unigest és un professional que coneix molt bé la seva feina. Amb la seva capacitat, ajuda a que els seus clients puguin dormir tranquils, segurs que ell vetlla per la correcta gestió dels temes tributaris i de gestió.

Escribe una reseña



Calificación general: