23 noviembre 2023 16:49
M'encanten els cursos: n'he fet i en seguiré fent.
Enhorabona a les docents.
14 noviembre 2023 0:21
Curs molt útil per aplicar a la pràctica diària, però força extens per fer en tant poc temps.
07 noviembre 2023 2:19
El curs ha estat interessant però crec hi ha alguns aspectes importants a millorar:
. -En el meu cas i crec que en algun altre alumne li ha passat, volies implementar millores i l'ordinador es penjava, alhora també tardava bastant en fer anàlisi
. - Crec que alguns perfils no donaven la idea d'un lideratge positiu: La directora estava sempre enfadada i no feia comentaris implicant a la resta de l'equip, entre d'altres. No hi havia gaires professionals que aportessin positivitat que crec que és essencial.
. - Crec que es parla molt d'UBA sense contemplar altres formules organitzatives que han donat bons resultats i satisfacció tan a la ciutadania com al professionals. Per exemple: organitzacions amb més infermeres que metges de familia.
04 noviembre 2023 4:28
Formacions al teu ritme online, continguts adequats i format visual, intuitiu. En general estic molt satisfeta amb els cursos que he realitzat, i molts són subvencionats
03 noviembre 2023 6:36
Siempre es satisfactorio hacer un curso en UCF porque son muy completos y tienen contenido altamente cualificado. Seguiré haciendo cursos con ellos porque son de gran importancia para mí a nivel profesional y personal.
Gracias por vuestra dedicación y por ofrecernos poder estar en continua formación para ampliar nuestros conocimientos y buenas prácticas.
27 octubre 2023 16:23
Realitzar el curs amb Ucf: "Intel.ligència Emocional ", m'ha permés consolidar coneixements importantísims de com gestionar les emocions, tant per a la vida diaria com per a la vida professional.
Moltes gràcies Ucf!
25 agosto 2023 13:38
M'ha agradat la plataforma i la manera com es presentava el material. Ha estat un curs interessant, el contingut ben explicat i de manera molt pràctica i amena, molt recomanable
22 agosto 2023 13:23
Llevo 3 cursos con ellos y genial. El último Gestión de Conflictos. Deberían hacerlo obligatorio todo el personal administrativo de los centros sanitarios.
22 julio 2023 19:31
El curs ha sigut molt complet de informació i he aprés molts conceptes, els tendre en compte quan realitzi les tasques en la feina de Auxiliar de Infermeria.
28 junio 2023 0:08
Curso muy completo. No se hace para nada aburrido. Volveré hacer alguno más. Muchas gracias
27 junio 2023 16:55
Lo recomiendo 100%.
Me ha sorprendido el contenido del curso, la forma de exponer cada apartado, la excelente comunicación. Seguro que volveré a repetir.
02 junio 2023 21:54
Estupenda formación “inteligencia emocional”tanto profesional como personal. Me ha encantado
19 abril 2023 17:23
Bon dia,
El curs és una gran eina per a la convivéncia amb els companys i desenvolupament del treball.
En sento més segura.
Gràcies
18 abril 2023 5:06
Ha estat un curs molt interessant i els continguts molt aclaridors i fàcils d'entendre. Els vídeos són també un suport molt útil d'aprenentatge, sens dubte ha valgut la pena ja que es de gran ajuda pel dia a dia.
11 abril 2023 20:27
Un curso muy interesante y sobretodo para recordar muchas cosas
Muchas gracias por éste curso
02 abril 2023 21:05
Un curso bastante completo y que se ajusta a mis necesidades, sobretodo por la comodidad de ser online.
El contenido está actualizado y es interesante, además de que fortalece mi formación contínua.
Gracias.
11 marzo 2023 15:45
Una eina d'estudis molt útil
Curs de zeladors i portalliteres
Molt complert
Perfecte
25 agosto 2022 12:00
El curso Gestion Agil de proyectos con Scrum me pareció maravilloso y muy bien estructurado.
Ya tenía conocimiento sobre formación Ágil y LEAN, sin embargo, ninguna formación ha sido tan completa y fácil de entender como ésta. Muchas gracias!
14 agosto 2022 20:07
Estic molt contenta i satisfeta amb la informació i els coneixements que he adquirit de la persona tècnica en orientació laboral.
04 agosto 2022 18:46
He pogut fer amb l'UCF el curs de Plataformes Virtuals per la Formació i m'ha encantat! He après moltes coses, molt pràctiques i aplicables per millorar les nostres formacions. Ja tinc ganes de començar un altre curs.

Seguint amb la meva formació, he tornat a confiar en UCF. Reunions virtuals és un curs àgil i molt útil. Conté eines que incorporaré en el meu dia a dia, segur.
Gràcies!
30 julio 2022 21:22
UCF solo tengo palabras de agradecimiento por la labor altruista que realizan, Ofreciendo formación de gran calidad tanto en formato online como presencialmente, tanto para trabajadores en activo, en ERTE o en situación de paro. Para trabajadores de empresas públicas o privadas. Y lo que más destacó es que la mayoría son 100% gratuitas, al estar subvencionadas por el fondo económico de la Unión Europea. Con diplomas acreditativos en los que constan horas lectivas y créditos. Todos baremables en bolsas de trabajo y oposiciones.
Profesorado excelente, trato amable y formación de gran calidad.
Le pongo 5 estrellas y además nota de sobresaliente.
Me encanta y en mi tenéis una alumna que os recomienda y seguirá formándose con vosotros tanto a nivel personal como intelectualmente para enriquecer la mente y mejorar la calidad de mis cuidados y actuaciones a nivel profesional.
Reitero mi agradecimiento de todo corazón?
15 julio 2022 15:54
Buenísimos materiales.
Contenidos actualizados y amenos.
Una metodología perfecta si quieres aprender a tu ritmo.
Volveré a hacer algun curos con ellos seguro!
12 julio 2022 18:45
Súper bon equip, et dónen suport a la formació de forma contínua, i els cursos estan molt ben estructurats.
11 julio 2022 11:30
Acabada la formació online d’intel•ligència emocional de la UCF - Unió Consorci Formació! M’ha semblat molt interessant.
08 julio 2022 12:00
El Curs de Gestió Agile per Projectes amb Scrum es molt complert i dinàmic, i al ser Online permet adaptarse perfectament a les disponibilitats horaries que tinguem els alumnes. Molt i molt recomanable!
02 julio 2022 17:15
Una experiencia desagradable por parte de una persona en concreto, que ha demostrado trabajar desde la falta de confianza, falta de transparencia y falta de empatía. Poca capacidad de escucha a propuestas, carente de una vida laboral más variada y enriquecedora. Eliminan las reseñas negativas.
28 junio 2022 10:40
Una experiència desagradable per part d'una persona en concret que ha demostrat treballar des de la falta d'empatia, la falta de transparència i confiança. Poca capacitat d'escolta a propostes per gestionar les tasques de manera més eficient i productiva. Comunicació nul·la (excepte per parlar dels seus fills) que no tinc res en contra, però si fos d'una manera moderada, com fa tothom, però en el seu cas, fa que la seva gestió del temps sigui molt qüestionable. Es nota la carència de vida laboral més variada i menys apoltronada.
13 junio 2022 9:30
Bon dia,

Voldria fer esmena del Curs via Online Habilitats Directives ha estat molt ben enfocat i sobretot per poder posar en pràctica en el meu dia a dia.
Moltes gràcies,
Gemma Viladomat
01 junio 2022 12:55
QUERÍA AGRADECER AL EQUIPO UNIÓ CONSORCI FORMACIÓ, SU AYUDA Y COLABORACIÓN DURANTE EL CURSO DE PROTECCIÓN DE DATOS QUE NOS HAN OFRECIDO, ME HA PARECIDO MUY INTERESANTE, MUY COMPLETO Y DE GRAN UTILIDAD Y AYUDA PARA PONERLO EN PRÁCTICA EN MI PROFESIÓN,
ENHORABUENA Y MUCHAS GRACIAS DE NUEVO!
08 agosto 2019 18:42
Algunos trabajan bien, los otros con el móvil, ablando en grupos de 5 personas sobre temas personales.

Escribe una reseña



Calificación general: