31 diciembre 2022 23:42
Molt mala atencio per part del personal. No tenen ganes de solucionar els problemes. He tingut que posar un full de reclamacions. No em van tornar un tiquet original quan vaig anar a fer una devolucio i despres no em van deixar fer una segona devolucio. Vaig facilitar totes les dades per a que poguessin trobar el tiquet (dia, hora, import) i res de res…Mes val que no us passi res amb el tiquet, sino haureu perdut els diners.
10 diciembre 2021 6:08
Cuidado. Si a las dos semanas de usar un abrigo uno de los hilos de las costuras se suelta, hay que volver a la tienda en horario de trabajo de la encargada. La dependienta que queda en caja no puede ayudar. Si te lo cambian pero no está la talla, debes ir tú a la tienda donde hay existencias, no te lo traen a Reus.
15 junio 2021 9:15
Hi he comprat roba algun cop per a la meva filla i tot correcte, bona qualitat de producte, els preus són raonables i la botiga es amplia hi ha bastant assortiment.
26 octubre 2020 5:15
Com tots els locals de la Benetton, preus una mica cars tot i que habitualment entrem perquè sempre trobem coses que ens agraden. Però és una llàstima el tracte del personal. No estan per tu i a caixa sembla que vagis a pagar una multa, ni et tenen un mínim de consideració. Té pocs canviadors de roba en relació a l'espai de la botiga
13 octubre 2019 11:41
Local grande. Solo hay ropa para niño con calidad precio muy bueno

Escribe una reseña



Calificación general: