21 agosto 2022 20:49
Horari genial però trobo lamentable que per entrar a la biblioteca (entenc què serveix per ús estudiantil) et demanin el carnet d'estudiant sempre i quant a la biblioteca estan sota mínims d'aforament
09 agosto 2022 11:42
Instal·lacions bones i bons horaris de biblioteca pels estudiants, ara bé, només deixen entrar estudiants universitaris. Penso que és indignant aquest fet ja que, en principi, una universitat hauria de facilitar l'aprenentatge i donar oportunitats a tothom per igual, sense discriminació. Podria entendre la norma en situacions d'aforament màxim, però s'aplica sempre, fins i tot en moments que la biblioteca està literalment buida.

Sincerament ho he trobat força hipòcrita.
11 abril 2020 5:38
Bona facultat amb pàrquing gratuit. L' ensenyament és molt proper i gairebé familiar, la metodologia docent és força bona. Recentment, hi ha més oferta en assignatures en anglès. Gran varietat de convenis de mobilitat. És una facultat petita i propera. Trobo a faltar més ambient universitari i més zones/serveis. La recomano.
22 marzo 2020 10:44
La experiencia es muy muy buena, el ambiente invita a estudiar, a querer formarse, gente joven, con ganas de triunfar, con ganas de emprender, sensaciones muy buenas
13 mayo 2019 11:15
Bona facultat, molt de pàrquing per aparcar, parades de busos, i futura parada de tren. Falta una mica de diversitat de bars i cafeteries, però força bé.

Escribe una reseña



Calificación general: