09 septiembre 2023 19:35
Sort de la noia que hi ha a la seu de Tortosa! Sino fos per ella encara no hauria resolt la incidència. Portava més de 5 mesos intentant resoldre un tema de l'expedient i d'assignatures que s'havien de convalidar i passar de l'expedient d'un grau a un altre, i no hi havia manera. No feien més que enviar-me missatges contradictoris i buits de contingut que no servien de res. Finalment, vaig anar a la seu de Tortosa i la noia m'ho va arreglar en 15 minuts. Per favor, membres de la UOC, el sistema d'atenció en línia no val per a res excepte per a fer perdre el temps! Torneu a l'atenció presencial i deixeu de fer-nos perdre el temps. No sé com es diu la noia que està a la seu de Tortosa, però et dono milers de gràcies per la teva feina tan ben feta. Espero que els teus caps llegeixin aquest missatge i ho tinguin en compte. Els estudiants de la UOC estem farts de l'atenció en línia que no val per a res.
05 agosto 2021 14:51
He anat a acompanyar la meva parella per a informar-se. El seu comentari quan ha sortit ha estat: "enlloc m'havien atés tant bé com aquí"
09 febrero 2018 15:57
Mejor Universidad online del mundo. Mucha calidad en los contenidos, actualizada y prácticas muy bien enfocadas. Bastante exigente, el tema de la evaluación continua está muy bien porque vas aprendiendo progresivamente. Desde luego es la mejor opción sin duda, porque su único rival (que no lo es) sería la casposa y anticiada UNED.

Escribe una reseña



Calificación general: