22 septiembre 2023 10:26
Gran experiencia. Joan es un verdadero maestro marinero, muy amable, se toma su tiempo para explicar los barcos en detalle. Barcos en perfecto estado. ¡Muy recomendable para alquilar un velero!
12 agosto 2023 19:27
Magnifica sortida de la ma de Mia com a patró. El veler molt ben ben preparat facilita una navegació a vela molt agradable i segura. El Mia es un patró extremadament professional i garanteix la seguretat i confortabilitat de la sortida.
Experiència per repetir sens dubte!
12 agosto 2023 4:19
Ya he navegado bastantes veces y es una experiencia muy recomendable. Solo, con amigos o en familia, navega de forma tranquila y disfruta de rincones de la costa brava. Una forma diferente y muy atractiva de disfrutar de este maravilloso lugar. Mia es una anfitriona extraordinaria, con mucha experiencia y empatia. Os hare pasar una jornada increible y repetireis, como yo, seguro!

Ya he navegado muchas veces y es una experiencia muy recomendable. Solo, con amigos o en familia, navega con tranquilidad y disfruta de rincones de la Costa Brava. Una forma diferente y muy atractiva de disfrutar de este maravilloso lugar. Mia es una anfitriona extraordinaria, con mucha experiencia y empatía. Te hará pasar un día increíble y repetirás, como yo, seguro!

Ya he navegado varias veces y es una experiencia muy recomendable. Solo, con amigos o en familia, navega con serenidad y disfruta de los rincones de la Costa Brava. Una forma diferente y muy atractiva de disfrutar de este maravilloso lugar. Mia es una anfitriona increíble, con mucha experiencia y empatía. Te hará pasar un día increíble y repetirás, como yo, seguro!
10 agosto 2023 12:15
Una bonita experiencia para disfrutar del mar, Mia un gran anfitrión con el que estarás muy agusto y tranquilo. Los paisajes de la costa brava desde lejos de la playa son preciosos. Muy recomendable, he repetido y repetiré
05 agosto 2023 23:58
Hemos vivido una experiencia inolvidable junto a una persona que nos ha tratado, desde el inicio hasta el final, de forma excepcional.

Repetiremos sin duda.

Gracias Joan!
02 agosto 2023 8:34
La mejor experiencia para disfrutar de la Costa Brava como debe ser, desde el mar. Excelentes barcos y patrón.
27 junio 2023 12:09
Un dia fantàstic a bord del veler amb en Joan. Gran professional que ens ha tractat de meravella! Un 10! Repetirem segur!
10 junio 2023 5:40
Vàrem llogar el veler de 12 m per fer una sortida de tot el dia amb un grup d' amics. Va ser fantàstic. Poder navegar escoltant el soroll del vent i del mar! En Joan, un patró super amable, ens va explicar com funcionaven les veles. Ganes de tornar-hi.
16 diciembre 2022 6:34
Una experiència increible!
És el segon cop que naveguem amb el Joan i no serà l’últim. És una persona amable i molt professional, que fa que l’estona passi volant tot compartint les seves experiències i coneixements. Moltes gràcies per tot.
28 septiembre 2022 7:11
Una experiència molt recomanable. Perfecte dia amb família per la Costa Brava i un patró de veler molt de Mar i de navegar. Hem estat molt a gust i ens ha fet viure una experiència molt autèntica!
12 julio 2022 12:47
Una experiència fantàstica! Hem tingut sort, i el temps ens ha acompanyat. En Joan ens ha tractat de fàbula. 100% recomanable!
11 julio 2022 11:46
Fantàstica experiència. Navegació tranquila i molt interessant per tots els comentaris d'en Joan, que coneix molt bé la zona i ens ha explicat molts detalls de la navegació a vela. Hem experimentat el plaer de navegar sense més soroll que el vent, i també hi hagut temps pel banyet i vermut. Molt recomanable si podeu sortir entre setmana, per poder gaudir d'un plus de tranquil·litat.
06 junio 2022 4:25
Experiencia de 5 estrellas. Un recorrido espectacular con Joan que ameniza las salidas con mucha historia e historias tan o más interesantes que el recorrido. Además es un profesional y se nota. Lo pasamos genial. Fue una experiencia muy muy agradable dar un paseo tranquilo con buenas amigas, bañarse y poder aprender curiosidades de la Costa Brava con un profesional de la navegación. Repetiremos!
07 mayo 2022 5:35
Experiència fantàstica amb el Mia i el seu veler Prou lluny! Érem un grup gran per un comiat de soltera i hem passat un matí perfecte! El Mia és molt atent, té molt bona conversa i el veler està molt ben equipat. El recomanem al 100% i ja tenim ganes de tornar-hi! Gràcies per tot:)
03 diciembre 2021 13:02
We had a great trip, again.
This time I took out my family of eight.
Mia entertained us with information and anecdotes of the places we passed by.
He answered every question of our novice marine navigators and put everyone at ease.
He also involved the willing crew to participate in the sailing procedure.
Very recommendable.
12 noviembre 2021 8:12
Ha estat un dia fantàstic! Sortida amb família! Un tracte molt curós i proper per part d’en Joan (el patró) … Ens hem quedat amb ganes de repetirrrrrrrrrr…️️️️
29 octubre 2021 10:31
Hem passat un molt bon matí al veler amb en Joan, un gran professional que ens ha portat per uns racons de la costa meravellosos. A més, ens ha anat explicant alguns secrets de la navegació que, per a uns principiants com nosaltres, ha fet la sortida encara més amena i interessant. Molt recomanable, per poc que poguem hi tornarem!
06 octubre 2021 14:08
L’experiencia ha estat increíble! Hem fet el passeig de tarda per la zona del Cap Roig i hem parat una estona per fer una capbussada. En Joan, el patró, també ha ajudat a que la tarda fos genial! No havia navegat mai en veler i ben segur repetirem aviat amb vosaltres!
02 octubre 2021 22:41
We had the most amazing sailing experience. Mia is a great captain and amazing host. He provided so much background information and brought as to the best coves.
I wholeheartedly recommend him and his sailing boat!
26 septiembre 2021 9:47
Una experiència molt recomanable, sobretot per la professionalitat d'en Joan que a sobre ens ha deixat ser skippers per un dia! Moltes gràcies Joan, repetirem (potser amb fideuà inclosa ;-)!
18 septiembre 2021 5:26
Experiencia súper recomendable, pasamos un día estupendo, para repetir sin duda.
Joan encantador, mil gracias!
07 septiembre 2021 19:22
What a great day we had in the sail boat. Stopping in picturesque coves and swimming in crystal clear water with plenty of fish. Much better than the Caribbean!
22 agosto 2021 7:25
Un dia inoblidable. Vam gaudir molt de l'experiència. El servei va ser excel·lent. Molt recomanable!
21 agosto 2021 19:38
Gran excursión y experiencia con Joan. Fuimos 7 amigas y estuvimos muy cómodas y pasamos un dia estpendo. Joan un Crack!
21 agosto 2021 12:48
Ens ha agradat molt l’experiència d’anar en veler per la zona de les Illes Formigues, dia de sol i vent, amb aigües turquesa ideal per un bon bany. En Joan un gran mariner, bon guia, amable i discret. Et fa sentit com a casa
Un dia per no oblidar!

Totalment recomanable
05 agosto 2021 4:45
Muy buen profesional, estuvimos cuatro horas en el barco y se nos hizo corto! Recomendable 100%!
04 agosto 2021 13:49
Ha estat una experiència fantàstica. Un plaer gaudir d'una sortida en aquest vaixell envoltada dels millirs amics. Pere ës un host formidable i el vaixell acollidor, còmode i encantador.
10 julio 2021 3:41
Ha sigut una experiencia genial! Una sortida de 3 hores tota la familia que ha passat volant. Moltes gracies al Joan per explicar-nos tots els detalls i deixar-nos participar en les tasques del veler. Molt recomanable
02 julio 2021 16:43
Muy buena experiencia. Gran capitán el sr. Josep Maria, muy amable y con mucha experiencia. Nos lo pasamos genial. Recomendable 100x100.
Repetiremos sin duda.
31 mayo 2021 19:38
Una experiència fantàstica. Un dia de sol i el vent just per gaudir de valent en un bon vaixell i un patró excel·lent. Val molt la pena la navegació i de pas refresques els coneixements amb un bon mestre. Hi tornarem!
17 mayo 2021 4:32
Ahora que llega el buen tiempo, sé que repetiria mil veces la experiencia del año pasado en el el velero "PROU LLUNY". Lo recomiendo al 100%!
Gente encantadora y atenta que viven con pasión la navegación!
Además, el patrón, Mia, se muestra encantado de explicar sus aventuras en alta mar, que no són pocas!
Mar, sol, paz y si teneis mucha suerte.delfines!
03 noviembre 2019 9:02
Muchas gracias Joan! Hemos pasado una tarde genial. Gracias por las atenciones, las historias y por hacernos sentir en tu barco como en casa. Un placer.
04 octubre 2019 18:23
Una experiència molt xula! El noi que porta el vaixell, és molt professional i amable! Per tornar a repetir!
17 septiembre 2019 8:05
Vam anar-hi amb uns amics a fer l'estada al veler de 7 hores i va ser fantàstic. Primer, el Mia, el patró, ens va explicar 4 coses sobre el veler i va respondre molt amablement a les 1000 preguntes que li anavem fent. Després vam anar mar endins, vam veure dofins, i vam anar cap a Cap Roig on vam aturar-nos per fet snorkel, banyar-nos i dinar.
Estem molt agraïts a en Mia per tot, per la seva agradable companyia i pel tracte rebut. Vadevela ens ho ha posat tot molt fàcil i el tracte és molt familiar. És una experiència 100% recomenable.
25 agosto 2019 7:48
Buenísima experiencia en nuestro día entero en el velero. Genial el patrón y fantástico el espacio. Nos trataron espectacularmente bien. Sin ninguna duda súper recomendable. Fuimos un grupo de 8 y perfectos.
05 agosto 2019 11:53
5 estrellas! Xq no hay 6! Discreción, clase, estilo, entretenido, flexible, atento. Joan es un excelente guía que te hace la experiencia inolvidable. Ideal parejas paseo romántico.
28 julio 2019 8:10
Atent, simpàtic i Bon Mestre en Mia!
Hem millorat la maniobra a port i hem adquirit procediments de Navegació amb la seva experiència Oceanica. Un bon grà de sorra més als meus inicis en Navegacio.
Satisfactori i recomenable als aficionats a la vela i als que vulguin practicar i fixar coneixaments.
Vaixell Impecable el Prou Lluny!
Gran dia de Navegació!
18 julio 2019 8:50
GREAT experience! Had an amazing time with our group (11 persons)! The captain was excellent - 100% recommend it!

Escribe una reseña



Calificación general: