03 marzo 2023 9:38
He estado en una situación extrema de estrés, donde me creaba problemas incluso familiares y El acudir a VAICO (atendido por, Oriol) he visto que mi vida ha cambiado mucho, sobre todo en tranquilidad y relaciones con los demás, lo recomiendo
29 enero 2023 14:29
Estoy muy contenta con la experiencia y seguimiento de vaico psicologia, creo que está siendo positivo para mi. Muchas gracias por vuestra ayuda!:)
30 diciembre 2022 4:56
Molt recomanable!
L’Oriol és un gran professional. M’hi he sentit a gust des del primer moment, transmet confiança. M’ha ajudat molt, m’ha donat les eines que necessitava per afrontar els meus problemes. Molt agraïda!
18 noviembre 2022 19:33
Amb molt esforç i sacrificí m'han ajudat a superar les meves adïcions al jocs online i la meva agressivitat conductual causada pel estres de la feina. Així que els puc definir com a persones al servei de les persones.
18 noviembre 2022 8:40
Hace un mes y poco decidí darme de baja porqué me vi que ya podía sola, pero quería agradecer lo mucho que mi psicólogo de Vaico me ha ayudado en este viaje.
Tenía miedo al principio y me costó confiar en él, pero si estás dispuesto a que te ayuden y dejarte ayudar, merece mucho la pena. A veces no tenemos las herramientas suficientes, ellos te las dan.
Recomiendo el centro, te cuidan y te escuchan y no te juzgan, eso se agradece.
"Un día sufriendo, es un día aprendido. "
12 octubre 2022 14:09
Conec l'Oriol fa temps i dir que ha estat una sort conèixer-lo i agrair-li la seva profesionalitat i el seu interès per l'ajut rebut.
30 julio 2022 15:31
Molt agradable i 100% recomanable. L'Oriol és una persona molt positiva, propera i d'ajuda
27 julio 2022 16:38
He treballat amb l'Oriol força temps i us puc assegurar que és una persona extremadament empàtica i professional. Molt recomanable:)
25 julio 2022 21:38
Oriol es mi terapeuta ya hace bastante tiempo, en el tiempo que llevo asistiendo a sus visitas, me a ayudado a superar mis miedos, y a quererme mas, pues hacia tiempo me había olvidado de mi, con su ayuda he avanzado, he ganado en calidad de vida, Oriol me transmite confianza y es muy buen profesional. Os lo recomiendo!
15 julio 2022 11:51
Ja fa uns mesos que tinc a l'Oriol com a psicòleg i des de el principi que m'ha 'inspirat confiança. És un bon professional amb el que t'hi sents còmode i t'entèn. Et dóna moltes eïnes, orientacions, exemples.per tal que puguis afrontar el problema. La veritat és que el recomano amb els ulls tancats.
17 junio 2022 12:27
La clínica és molt acollidora, els professionals que hi tracten són molts propers i empàtics, a més els preus no són abusius. 100% recomanable!
16 junio 2022 22:48
He treballat amb l'Oriol i el tracte que t'ofereix és extremadament professional i al mateix temps molt proper, fet imprescindible per fer-te sentir còmode de seguida i poder així començar a adquirir les eines útils que et proporciona.
Després d'un temps de sessions, i sent a priori un pacient bastant reticent a la teràpia, puc garantir que ho recomeno a qualsevol en aquells moments difícils que tots hem d'afrontar.
18 abril 2022 9:17
Oriol és el meu terapeuta des de fa dos anys, i el primer terapeuta que recomanaria sense cap mena de reserva. Amb ell he aprés a donar la mà a una por i ansietat tan limitant que m'havia tingut literalment tancada a casa molts anys.

Escribe una reseña



Calificación general: