26 junio 2021 20:56
Con esta gran profesionalidad y sentido de humor, las sesiones son más dinámicas y el aprendizaje óptimo.
23 junio 2021 6:56
Se nota la diferencia cuando uno ama lo que hace, y en Toni encontre esa diferencia.estoy muy contenta de a verlo conocido, muy profesional. Mil gracias!
16 junio 2021 9:05
Toni Fijo es todo un profesional en la formación de Marketing y Técnicas de venta. Es el segundo año que contamos con él para impartir este contenido en la Acción Formativa para emprendedores de Trinijove y estamos muy contentos con los resultados. Es capaz de mantener la atención de los alumnos, incluso en formatos telemáticos. Puntual, implicado y muy cercano con emprendedores de próximidad, es capaz de trasmitir conceptos muy complejos de manera llana.
07 junio 2021 18:18
Sorprenentment, una formació online que prometia ser un "tostón" ha esdevingut una experiencia enriquidora, tan a nivell laboral com a nivell personal en relacions socials.
Per mitjà del sentit de l'humor, professionalitat i la seva energia, és capaç de transmetre els seus coneixaments i experiencia. Tot això sense oblidar la feixuga feina que hi ha al darrera de les vendes, tant de com donar a conèixer un producte de manera original, com de la importantíssima tasca de constància i seguiment per aconseguir i mantenir els clients satisfets.
Repetiria sense cap dubte!
19 mayo 2021 11:46
La experiencia con Toni es de todo menos olvidable. Sabe como llamar la atención del alumno, romper los moldes para que el aprendizaje sea dinámico y hacer más comprensibles las clases. Memorable!
11 marzo 2021 18:54
En el fred oceà del big data, el Tonl pensa primer en les persones i les dota de bones eines per navegar-hi amb èxit. És molt d'agrair!
05 marzo 2021 6:47
Hola persona emprenedora,
Puc dir de Toni, que és una persona molt directe amb una ment molt oberta, que no s'en va per cap direcció que no toqui, et fa adonar de quina és l'eina més encertada.
Així que si vols que el teu negoci creixi i/o es mantingui, ja saps.
03 marzo 2021 18:02
Positiva.
En Toni transmet proximitat, rigor professional i confiança.
Amb un to, sovint disruptor, obre el debat profund que ens aporta creixement i valor.
02 marzo 2021 16:03
Si de veritat vols apendre les tècniques per vendre i treure el màxim rendiment a la teva empresa, amb en Toni et puc garantir que t ajudarà molt, d una manera fàcil, diferent, directa i realista per aconseguir els teus objectius, un gran professional.
25 febrero 2021 4:39
Visualización de vídeos profesionales, talleres de ventas, personas y empresa, gran adaptabilidad a diferentes sectores.
05 enero 2021 12:46
Genial. No puc dir res més. La formació increïble. Ha sigut súper mega Amena. Em faltaven hores per compartir. Increïble Toni Crack
18 enero 2020 13:03
Gran professional y gran persona! Atento, divertido, generoso, muy muy professional sorprendiendote con su metodo durante su formación es imposible perder el hilo te trasmite un entusiasmo ilusión y unas ganas de ser el mejor en tu trabajo sacando el mejor rendimiento con sus innovadoras técnicas y métodos lo mejor de él como te deja grabado su mensaje porque estarás tiempo que no se te olvidara lo aprendido para nada saldras indiferente todo un fenómeno gracias toni!
22 diciembre 2019 22:33
En referència al Sr. Antoni Fijo Bermudez; Es una persona altament cualificada en formació d'agents comercials siguin del sector que siguin. Fa un parell d' anys que imparteix classes a la empresa on actualment treballo Casals Distribucions S. L m'ha ajudat molt a créixer professionalment en l'àmbit de les vendes, gestió, estratègia comercial i motivació personal. Es una clara evidencia de coneixements i experiència que sap transmetre de moltíssimes maneres a tots els seus alumnes, sense cap dubte el recomanaria a totes les empreses que vulguin créixer infinitament. Att/: Alex Rovira
18 diciembre 2019 1:55
Brutal! He après molt i a sobre m'he divertit! He assistit a diferents formacions de creixement personal/professional i em quedo amb aquesta! Gràcies Toni, ets un crack!

Escribe una reseña



Calificación general: