16 octubre 2022 19:19
Amb Nil i Josep Ramon al cap davant de Vèrtex e trobat les respostes que necessitava, em pogut programar unes reunions formatives inspiradores. Bons professionals de les RRSS!
24 agosto 2022 9:01
Molt bons professionals. Molt propers, predisposats a ajudar-te amb tot i s'adapten a totes les teues necessitats. Molt contenta de la formació realitzada amb ells, ha estat de gran utilitat. Un plaer!
27 julio 2022 0:08
Realment, una experiència que ha superat les meves expectatives.
Nil i Josep Ramon son uns professionals que m'han ensenyat noves habilitats, i que han fet que la comunicació de la meva empresa a les xarxes, hagi millorat molt. Les seves propostes i assessorament han sigut claus a l'hora de donar un nou enfocament comunicatiu.
01 enero 2022 18:48
Vèrtex és un gran equip!
Un grup de professionals joves i molt qualificats que es complementen a la perfecció per donar el millor servei.
Al nostre centre de fisioteràpia fa més d'un any que treballem amb ells i no podem estar més contentes i agraïdes per la feina feta. Recomanable al 100%
07 diciembre 2021 21:14
Ens han dissenyat cartells per la preinscripció. Ens hem actualitzat la imatge corporativa i ens han fet un logo xulíssim.
24 diciembre 2019 10:19
Molt agraïda amb l'equip de Vèrtex. Ha estat un plaer conèixer-los i posar-nos en mans de la seva gran professionalitat, els seus bons consells i la seva experiència.
23 abril 2019 23:16
Quería agradecer a todo el equipo de VERTEX el gran trabajo que habéis hecho por mi página web. Es impecable.
Equipo muy profesional, muy responsable, gente muy seria en su trabajo,
Más que excelente.

Gracias a todos y saludos cordiales
Immobiliària Cambrils Paradís
07 marzo 2018 20:30
Impecables i excepcionals. Tot l'equip té un nivell de qualitat humana i tècnica excel·lent. Com a emprenedora en el sector legal, van saber plasmar en una web tot allò que volia transmetre a l'usuari, més allà d'informar d'un determinat servei, el que fan es CREAR per conectar amb el públic i ajudar-me així a ser disruptiva en el món jurídic. Totalment recomanables!

Escribe una reseña



Calificación general: