22 junio 2022 12:11
Hem estat molt contents de l'atenció rebuda per part de Rubén en el projecte de reforma integral de la cuina. Molt atent i professional, amb moltes idees i consells. Preus ajustats i bones condicions. T'assessora en tot: mobles, acabats, terra, il·luminació. Sense dubte, una bona opció per fer reformes a casa.
08 junio 2022 2:59
Al novembre de l'any passat, 2021, aquesta empresa va ocasionar danys al meu pis, pis de sota on ells feien l'obra. Amb la instal.lació d'un water van provocar una fuita d'aigua que va fer malbé el meu sostre. Tanmateix, i degut a la resta de treballs de la reforma en el seu paviment, van provocar esquerdes en el meu sostre. NO ES VOLEN FER CÀRREC DE LA REPARACIÓ. És una vergonya la manca de responsabilitat que han demostrat.

Per altra banda, tampoc s'han fet càrrec de la neteja de runa i pols que han originat al celobert de la Comunitat.

És una llàstima que hagim d'anar per la via judicial.

Com tothom sap, quan s'arriba a la via judicial es perquè s'ha esgotat la via del acord entre les assegurances. Heu rebutjat qualsevol responsabilitat després de dir-me personalment que us en faríeu càrrec. Des de principis de novembre estic esperant poder reparar els desperfectes que ens heu ocasionat, amb comunicats amunt i avall per part de la meva assegurança fins que m'arriba la resposta de què no ens voleu fer càrrec.
I dir què no us correspon a vosaltres sinò a una altra empresa (solament treballava una empresa just a sobre del meu pis) és subestimar realment als futurs clients.

No sé com treballeu, però el que està clar és que mai us recomanaré per la manca de responsabilitat civil
25 septiembre 2021 1:27
La tenda és xula i tenen bon material però l'atenció no em va agradar gens!

No dubto q siguin professionals però el tracte de cara el públic entenc que ha de ser molt diferent. En el meu cas no faré la reforma no la faré amb ells!

Prefereixo parlar del pecat i no del pecador q de fet jo ja se qui és perquè ens va oferir targeta. Però no la vam voler.

Gràcies i mireu de formar els vostres treballadors en l'atenció al client!
21 abril 2019 7:28
Gracies per la vostre paciencia, ja se que us he fet passar moments “durillos”. Pero el resultat final ha estat extraordinari. En fi gracies per tot. Sou els millors us recomare a tothom. Paraula en fi gracies
29 diciembre 2017 23:49
Gràcies nois, tota la reforma va ser d'allò mes complexa i encara que a vegades em vaig encaparrar, vosaltres em vàreu saber convencer per no fer-ho, cosa que hagués estat dramàtica. Tota una experiència, al final he guanyat dos amics a Gràcia i un pis per tota la vida.
05 julio 2017 22:42
Tracte al client excel.lent, el personal és molt qualificat i els treballadors són immillorables. Servei/qualitat excepcional

Escribe una reseña



Calificación general: