19 diciembre 2023 16:59
Vam adoptar una gata de 3 anys que vivia al carrer i que, a banda d'alguna malaltia, tenia molta por dels humans. Gràcies a les sessions amb Marina, en uns mesos la interacció amb nosaltres va canviar per complet i ara, 10 mesos des que va arribar a casa, és una gata que s'ha fet totalment al nou espai i que confia totalment en nosaltres. Moltes gràcies Marina per aquest regal!
14 diciembre 2023 10:20
Marina es una excelente profesional, mima mucho a nuestros peluditos, a Mambo le encanta ir con ella.
Sigue así.
24 noviembre 2023 18:14
En el meu cas, el Bruc tenia molta por dels sorolls tipus petard, motos… i no volia sortir al carrer. En una mica més de mig any, hem aconseguit que torni a gaudir dels passejos.
Estic molt agraïda i la recomanaria. Crec que la Marina és una persona que li agrada la seva feina, és atenta i mira pel que sigui millor pel gos.
25 julio 2023 22:36
Mi etóloga de referencia, siempre que tengo un paciente que requiere del mejor tratamiento por alteraciones de conducta, sin duda, les recomiendo a Marina. Se implica con los casos y se preocupa hasta el final.
02 julio 2023 21:31
Gràcies per cuidar tant bé de la meva gosseta! Recomano a tothom portar les vostres mascotes a Marina.
06 marzo 2023 15:36
Genial atención y tratamiento a Ymir y Frey. María es una gran profesional y atenderá a tus mascotas con un trato muy cercano y profesional.muy recomendable!
16 febrero 2023 19:11
Portem uns quants mesos anant a la consulta amb la Marina
El problema de comportament de la Mel està pràcticament resolt, però resulta que cada vegada que hi anem, aprenem alguna cosa interessant. I la goseta es mostra feliç, perquè la relació que té amb la Marina és excepcional. Val molt la pena.
Estem molt contents amb la tasca que fa. Tant la Marina com la Fina son un 10.
10 febrero 2023 2:44
Nuestro cachorrito Bimbo llegó a nuestro hogar un pelín delicadete. "Marina" la veterinaria, que tenemos en el pueblo, además de atenta y agradable con nosotros, es capaz de entender meneos de colas, arañazos cariñosos, mordiscos de afecto, así como tratarlo con mimo y cariño cada vez que le llevamos a su consulta, sea para lo que sea! No dudes en acercarte y llevarle a tu mascota!
30 diciembre 2022 22:01
La Marina ens van donar hora de seguida i ens va atendre molt bé amb molt carinyo amb el nostre gos i amb molta paciència. Ens va solucionar el problema i va estar molt atenta. La recomano! Molt bona servei!
17 febrero 2022 10:35
Gran profesional! Quería alguien que supiera tratar a mi cachorro con respeto y amor. Marina lo hace siempre que vamos a su clínica. Es dulce y sabe cómo hay que relacionarse con los animales. Siempre dispuesta a ayudarme en la educación de mi perrete
26 enero 2019 14:31
Nos atendieron con muchas prisas aunque teníamos cita previa. Me dijeron que les había surgido una emergencia, pero hubiera preferido que me cambiaran la hora. Nos trataron como si nos hicieran un favor.
20 agosto 2018 13:13
Muy cariñosa con mis niños y muy buena veterinaria, los precios muy buenos.
Entiende si tienes algun problemilla económico y lo intenta reflejar en el precio.

Escribe una reseña



Calificación general: