04 febrero 2024 2:11
Con el tiempo están perdiendo calidad. Tratan genial a los animales pero las esperas con cita van de 10 a 40 minutos esperando a que un veterinario suba a ver al gato/ la gata.
No se para qué han ampliado para poner las consultas de gatos arriba si luego los ignoran
26 diciembre 2023 11:54
26 de diciembre a las 5 a.m.tenía buenas reseñas de este sitio, tengo un carlino que empezó a sangrar por la nariz.me dirijo hacia este sitio y llamo por teléfono, ese teléfono (maquina) me da otro teléfono de urgencias donde llamar, un móvil, llamo me da dos tonos y se cuelga, vuelvo a llamar y buzón de boz.puede ser que un animal no pueda tener una urgencia en un día así? Una urgencia es siempre una urgencia, no entiende de dias ni de horas.me pegue 35 km para nada y con la preocupación.malos profesionales
07 octubre 2023 11:53
Han operat d urgències al meu gos Pepe i tinc que dir que estic molt contenta amb el servei em tots els aspectes. Un 10 super gros per ells. Moltes gràcies
29 septiembre 2023 6:42
Siempre fui cliente de la anterior gestión y todo muy bien, quería probar el cambio.
He de decir que ahora mejor el vete que me atendió fue un sol y nos trató a mi y mi perrete como familia.no se puede pedir más.sin duda para repetir muy profesionales
13 julio 2023 2:21
Mataron a mi perro con la anestesia y lo tuvieron diez días agonizando.mi perro no tenía mas que una patita torcida y ellos lo mataron! La Cristina hija de la antigua dueña Teresa! Sigue trabajando allí. Ojalá le retiren la licencia!
15 mayo 2023 16:21
Bona assistència arribant d'urgència.
S'agraeix el seguiment telefònic a l'endemà.
Preu raonable.
13 abril 2023 13:24
Ens ha ates en Xevi un professional molt educat i que es veu que estima els animals! Molt contents amb ell!
04 abril 2023 20:21
Una molt bona experiència, el veterinari Xevi Calle es un 10, es nota que estima els animals, no hem pogut tenir millor tracte, estem molt agraïts
27 enero 2023 6:25
La verdad que el trato súper bien, hemos ido de urgencias y llamando al teléfono que ponía de urgencia en 10 minutos el chico estaba en el centro
El veterinario Xevi Calle un trato de 10 con mi Thor, un profesional que nada mas verlo sabía lo que tenía, la verdad que si tuviera k volver sin duda repetiría (somos de Barcelona)
09 julio 2022 15:46
Molt bona atenció i resolutius.agraida del servei i tracte que varen tenir cap a la meva mascota.
30 junio 2022 6:43
Médicos muy atentos, pero las facturas carismas, vigila puede que tu perro salga con piojos, eso me pasó a mi cachorro.
23 mayo 2022 7:26
Sempre molt bona atenció i molt amables
I molt molt carinyoses ambs els animals
Grans profesionals!
28 abril 2022 4:32
Gran equip, molt amables, t'expliquen les coses molt bé de manera que és fàcil entendre'ls. Tracten als nostres petits com si fossin seus!
Tenen una gran notiga on pots trobar tot el que necessites!
Preus molt competents!
Tornaré seguríssim!
24 febrero 2022 10:52
Es nota que aquí estimen els animals. Es i sera el meu centre veterinari per les meves mascotes.
19 febrero 2022 21:09
Després de 12 anys portant al gos amb ells, estic molt decepcionada.
Ahir a la nit durant quasi 2 hores trucant (amb mínim 20 trucades) a ambdós telèfons d'urgències i amb d’un desenllaç fatal, sense saber com procedir, la resposta que em dóna avui el personal és: si, no sou els primers que ens ho dieu, tenim problemes tècnics amb els telèfons d'urgències i li resta importancia.

Vam sortir de la vostra consulta ahir a la tarda/vespre després de varies hores d’observació i havent de tornar avui per veure com procedir, si realment sabeu que pot passar algun imprevist i tenint coneixement previs dels problemes que teniu a les línies crec que seria un detall proporcionar als clients d'un telèfon alternatiu.

Sincerament si no podeu garantir aquest servei elimineu-ho de la vostra web i informeu als clients. Finalment vam haver de contactar amb un altre centre veterinari, explicar la situació i ens van informar de les opcions que teníem.
13 febrero 2022 15:25
Hace 18 años que los conozco, mi perro no ha pasado otro veterinario que aquí. No le falta detalle, y tanto el personal como los veterinarios son de confianza.
19 enero 2022 20:55
Us donem les gràcies per la bona feina feta davant la patologia greu del nostre cadell.
En tot moment vareu tenir-nos informats en els moments més difícils i greus de la nostra gosseta Kira.
Personal molt amable i molta profesionalitat.
Sempre heu cuidat tant dels animals que us arribant, com de la familia adoptiva.
Conec l'empresa de fa molts anys, abans ja ens vareu portar la salut de la meva AINA i NOA, i sempre he quedat content.
Gràcies de nou a totes/s per la vostre amabilitat.
02 diciembre 2021 7:54
Somos de Terrassa y seguimos viniendo aquí desde hace 16 años. No confiaría a nadie más la vida ni la salud de mis peludos. Los animales son su prioridad y tienen muchos especialistas.
05 septiembre 2021 1:04
Pedimos hora para vacunar el perro y dos horas antes nos llaman y nos dicen que no les quedan vacunas. Yo habia cerrado mi agenda de trabajo antes expresamente y mi pareja tubo que modificar sus planes. Muy mal la verdad, ni se molestaron en ofrecer un descuento o algo, nos pedian que pidieramos hora para otro dia.
22 agosto 2021 10:30
Très bon vétérinaire, prix très correct, sympathique et explique bien les choses.très satisfait
20 agosto 2021 4:35
La atenció és de 10 tant de recepció con els veterinaris. Dir tb q els veterinaris son molt resolutius.
03 agosto 2021 20:33
Mal tracte, la veritat es que sols miren que mes poden cobrar-te. Mala experiencia. A Vic tenim Asistencies Veterinaries, que l'experiencia a estat mt bona. I em sap greu.
03 agosto 2021 1:12
Vam anar d'urgències un dissabte nit per dos espigues al nas del nostre gos. Atenció i professionals genials. Mil gràcies de la familia del Jasper!
03 junio 2021 4:46
Aquest lloc fa molts anys que portem els gossets i es molt familiar. A mes tenen una botiga que tenen de tot.
22 marzo 2021 12:58
Hace años que voy por cosas simples, visitas rutinarias, vacunas, perruqueria, etc y todo bien, hasta que llegue con un caso grave y después de varias pruebas y más de 24h de hospitalization me han dicho que no ven nada. A pagar la factura sin diagnóstico, sin tratamiento, sin ninguna solución. 3h después mi gata estaba a punto de morirse. Suerte que hemos podido segunda opinión y todo bien. En conclusión: para cosas simples está bien, pero para algo más grave creo que no están de todo capacitados.
16 diciembre 2020 10:57
Soy clienta desde que abrieron, me han operado perros y hurones varias veces, las facturas las e pagado religiosamente y al contado y hoy me encuentro que me faltan unas pastillas, que no llevo dinero (10 euros valen las pastillas) y me dicen que si no llevo el dinero no me dan las pastillas.
Me conocen de siempre tienen las fichas de los animales, saben el dinero que llevas gastado allí. Pero todo eso parece ser que no les importa nada.
Realmente me e sentido ofendida, porque si a eso se le llama veterinario de confianza.apaga y vamonos
Y si ahora alguien me pregunta que opino de la clínica veterinaria.que tengo que contestarles?
Creo que la.politica de esta empresa ubicada en un pueblo como Torello en el que todos nos conocemos no va por muy buen camino
01 noviembre 2020 7:51
Bona clinica veterinaria cuiden i mimen els animals.
Preus correctes per el servei que donen.
23 octubre 2020 9:20
Molt ben atesa per part de la veterinària de guardia, ja que era un festiu. Li va donar la medicació justa i necessària a la gata perquè el dia següent pogués anar al centre veterinari habitual i continuar el tractament. Vaig estar molt satisfeta perquè la gata va començar a millorar.
30 junio 2020 20:34
No es un veterinario por devocion, el unico interes es monetario. Despues de operarme a uno de mis gatos sin tener de hacerlo y ni siquiera comunicarmelo la misma semana la cagan con el perro.un mal trago demasiado grande ya que pertenezco a una asociacion y los recomendaba siempre, cosa que ya no hare, y los mios tampoco volveran. Una lastima porque ahi dentro hay gente que vale mucho, pero supongo que lo malo siempre pesa mas.
20 abril 2020 16:39
En resum: vem tenir que ingressar el meu gat a aïllament per una malaltia infecciosa, ens ho van pintar tot perfecte. Vem anar a visitar-lo a les 18.30 i el gat estava pitjor de quan el vem portar, ens van dir que li tocava medicament, que portava 8h sense i que era normal que estigues moix; que li farien analítiques i que si sortia algo fora de lo normal ens trucarien perquè poguéssim passar amb ell els seus últims moments i poder despedir-nos. No vem saber res fins el dia següent a les 8.30 (quan obren) : el gat estava mort. No trobo normal pagar per un servei i que ni et puguin trucar per ferte saber que el teu company de vida s'està morint. Poc professional.
27 diciembre 2019 8:01
Durant anys molt bona, fins que l vaig portar 3 vegades en 10 dies, trucades y no van saber veure_li el sincope, i va morir, (la veterinaria de tota la vida no hi era en aquells moments)
02 octubre 2019 8:52
Peseteros. Para poner una vacuna pedir horaacer 10 kilómetros para volverte a ir. Anda lla. Ami ya no me ben más el pelo. Ni amis mascotas
05 septiembre 2019 13:10
Ens han tractat a nosaltres i al gos D una manera fantàstica ens han explicat que te i la solució que hi ha, perfecte
19 julio 2019 23:54
Mala experiencia amb aquesta gent, ni tan sols ens van demanar el perque tornavem el gat que no es va adaptar a casa nostra, ni savien de quina raça era exactament, poc professsionals

Escribe una reseña



Calificación general: