19 agosto 2023 23:19
Un súper regal!
Vam passar una estona divertidíssima tot descobrint diferents vins i caves (tots deliciosos, per cert).
La Marta (que és una crack) ens va donar alguns tips de manera molt planera que ens van acostar una mica més a aquest món tan interessant. També ens va presentar cellers petitons però que fan vins genials.
Ho recomano moltíssim per fer una trobada diferent amb amics o familia.
02 junio 2023 13:15
Hem passat una estona molt divertida i alhora molt interessant. Venen a casa completament preparats i s’encarreguen de tot. Nosaltres els vam cridar per conèixer més vins catalans i no comprar sempre el mateix. La Marta sap molt de vi i et fa recomanacions per descobrir altres vins i bodegues. Coneix molts cellers i families productores i et descobreix la història d’aquests viticultors i la dedicació que hi posen en l’elaboració.
He estat una experiència molt xula i segur que repetirem.
31 mayo 2023 17:05
Nos lo pasamos muy bien! Hicimos una cata para celebrar un despedida de soltera. Nos gustó mucho la selección de vinos. Marta fue muy atenta!
28 mayo 2023 5:24
Va ser una experiència brutal. Totalment recomenable.tant la Marta com en Mike.super amables i agradables. Nosaltres repetirem. Amb la Marta s apren molt
04 octubre 2022 18:10
Hicimos una cata a domicilio para una despedida de solteros. Estuvo genial! Fue una cata diferente en la que jugamos con aromas y vinos. Y nos lo pasamos muy bien. Nunca habia participado en una cata tan amena y divertida. Súper recomendable!
07 marzo 2022 2:51
Genial el tast que vam fer amb la Marta, vam aprender sobre vins i ens vam divertir en un ambient molt informal. Hem seguit comprant vins i tot molt bé. Ho tindrem en compte per altres tasts ;)
04 marzo 2022 20:43
Vam fer un tast molt dinàmic amb un grup d'amics. La Marta i en Mike van ser molt propers i no només vam aprendre moltes coses sinó que vam riure molt i passar una bona estona. Tan si t'interessa i t'agrada el món del vi com si no t'agrada gens, ho recomano. La seva passió s'encomana! Repetiré!
08 febrero 2022 12:48
Contratamos una cata a domicilio y fue muy divertida. Mis invitados quedaron encantados. Relación calidad-precio muy buena.
07 enero 2022 22:25
Vam fer un tast i va ser el millor tast que he fet mai! Super dinàmic i divertit! Res a veure amb els tastos de que havia fet abans amb someliers que porten 20 anys explicant les mateixes coses, que han perdut la passió per la seva feina i que s'han quedat antiquats. La Marta és molt professional i té una frescor que fa que el tasts sigui molt distès! Com si estiguessis a casa amb els amics. Vam tastar 4 vins catalans i ens van donar un pica-pica molt generòs. Repetirem segur!
06 enero 2022 3:50
Cata muy amena y distendida. Marta es un encanto y te acerca al mundo del vino de una manera muy natural.

Escribe una reseña



Calificación general: