22 julio 2022 18:35
Vía fácil y divertida. Recomiendo leer bien las reseñas. No está muy bien marcado el inicio y muchas gente empieza por el final
22 diciembre 2021 8:21
Via ferrata que consta de dues parts, a la primera les grapes estan bastant separades i és necessari agafar-se a la roca. Després hi ha un ràpel (via d’escape per evitar-lo i aqui acabaria la ferrata). Si es fa el ràpel, es fa el 2on tram amb un pont nepal•lí i un ascens amb grapes més juntes. És una ferrata curta però el material està en bon estat. L’accés a l’inici de la ferrata un pèl liós i dificil de trobar. Un cop s’arriba pel camí al riu de les tosques (sense aigua) s’ha de remuntar uns 50 m entre vegetació per trobar l’inici.
18 agosto 2021 1:59
Corta pero intensa. Cuesta un poco encontrarla pero merece la pena. Si no haces el rapel, la salida es por el escape a la derecha y en seguida a la izquierda por la grieta que lleva a la cueva. Le pondría K3 por lo psicológico y la fuerza y técnica que requiere.
09 abril 2020 17:50
Ferrada molt curta però amb passes buscats amb perícia. És catalogada com un K2 per iniciació, però crec que per iniciació és una mica massa tècnica.
19 enero 2019 23:21
Bona via ferrata de iniciació. Ull que es una mica mes complicada del que pot semblar però es passa bé. Es una ferrata molt xula i complerta. L'unic Inconvenient podria ser que es curteta.

Escribe una reseña



Calificación general: