08 septiembre 2023 20:22
Son muy profesionales, atentos y te asesoran muy bien, se preocupan para que el viaje sea perfecto. Cumplió mis expectativas al 100x100. Volveré a viajar con ellos.
08 agosto 2023 8:42
Marchamos a un viaje organizado por ellos a suiza, para 2 personas,

somos de Madrid y sin dudarlo repetiriamos. Todo muy bien, claro, puntual y profesional
13 abril 2023 13:26
La meva familia ha tornat molt decepcionada del viatge organitzat suposadament per ells al Japó. En realitat es tractava d’un viatge subcontractat i massificat de molt baixa qualitat. Un llàstima, sobretot considerant el que n’han pagat.
13 marzo 2023 20:37
Unos impresentables. Despues de recomendarte un seguro de viaje, grave error de contratarlo, se escudan en que son terceros los responsables De no aceptar la reclamación y se inhiben de una forma totalmente estudiada. Son timadores profesionales con el tema del seguro de viaje
27 febrero 2023 13:33
La nostra experiència del viatge a Lapònia a l'hotel Yso Syöte és immillorable! Des dels tràmits i gestions amb l'agència, el lloc espectacular (cabanes i hotel perfectes en un paisatge impressionant i amb pistes d'esquí), les activitats increïbles per a totes les edats i el guia encantador. Molt recomanable, grans i petits recordarem aquest viatge tota la vida!
19 febrero 2023 3:20
Gran servei i atenció al públic. Tenen una gran varietat de viatges de tota mena. I també te'ls fan a mida!
17 abril 2022 5:44
1. Les perdimos informacion sobre el viaje a las islas mauricio nos dijeron que enviarian un correo electronico llego a la semana despres de que les volviera a llamar
2. El correo enviado por la señora Cecilla (una señora que se nota que no quiere trabajar) nos envia un corru con 5 hoteles con links a las paginas web, sin fotos, si nada en plan entra i aspavila
3. Pedi un correo como dios manda con FOTOS DE HABITACIONS, ubicación infotmacion de la zona, informacion del hotel como las vistas de las habitaciones o que zonas conunes tiene i que esta incluido en el precio, lo normal digo si te vas a gastar unos 4000€.

4. Tuve que volver a llamar ya que no recibi el correo

5. Cuando llego el correo (despres de dos semanas de nuestro primera puesta en contacto), llego un correo con capturas de pantalla MAL ECHAS i de los 5 hoteles solo salian 2 habitaciones y nada de ninguna clase de informacion, ni vistas ni zonas comunes ni nada de nada.

Claramente una señora con pocas ganas de trabajar no nos dejarenos 4000 con esta pesima atencion al cliente.

Hemos perdido dos semanas para organizar nuestro viaje i los precios suben en fin no se puede confiar con esta agencia.

Esta experiencia i este trato no se lo reconano a nadie!
15 enero 2022 12:14
De moment molt bona. Espero que en cas de dificultats a viatjar pel Covid, no tingui cap problema per recuperar el pagat.
19 febrero 2021 0:56
Bon tracte, facilitat per adaptar-se al client i fer viatges a mida, o per grups, coneixament ampli i molt bona disposició. Actualment ens estan tramitant el retorn d'uns bitllets al Japó d'aquest març, creiem que ens retornaran bona part del cost.
11 junio 2020 18:51
Sempre ens han atès molt bé i ens han fet un alt seguiment de totes les necessitats.
Ens hem sentit sempre molt ben cuidats!
31 mayo 2020 10:06
Tracte exquisit, quan hi ha problemes són molt solvents i les seves recomanacions molt encertades.
21 mayo 2020 23:35
Sempre atents i buscant la convinació millor per les teves necessitats.
Bons coneixedors de tots els destins i els seus viatges en grup molt ben acompanyats.
12 septiembre 2019 20:00
Una agència propera portada per professionals. Molt recomanable.

Estem molt contents de haver contractat el viatge de la nostre vida: Egipte. Una experiència única, amb uns guies molt professionals. Tot estava organitzat al detall.
16 julio 2019 16:43
Fa una setmana vaig demanar un pressupost de 2 viatges per decidir on marxo de vacances, a les agències en general et fan la recerca al moment i deixes el tema enllestit, doncs en aquesta oficina de Vic, la noia es va anotar en un paperot el què necessitavem, em va dir que m'enviaria les 2 opcions amb pressupost per correu electrònic (suposadament), i una setmana més tard encara l'espero.bé, ja no l'espero, imagino que el paperot va quedar oblidat, així que segur que no contractaré el meu viatges amb Viatges Alemany Vic. Em decepcionen perquè fins i tot el viatge de noces el vaig contractar amb ells.

Escribe una reseña



Calificación general: