23 septiembre 2023 23:35
En un servei realitzat el mes de juny em van provocar danys al vehicle i l'empresa no accepta la culpa perquè, curiosament, el xofer es va oblidar de fer fotos en el moment de la descàrrega, i per tant no hi ha proves. Les fotos de la càrrega si que les van fer, i el cotxe no té danys, i les fotos de l'entrada al taller ja mostren els danys.
Ara hauré de reclamar per vía judicial.
Poca professionalitat quan algú no reconeix els seus errors.
Edito després de veure la vostra resposta: està feta la reclamació a través de l'assegurança i vostès no accepten la culpa dels danys perquè el xofer no va fer fotos a la descàrrega.
19 septiembre 2023 3:35
Cremallera de dirección que se cambiará por completo en un vehículo de un año después de ser remolcado por un pinchazo. Denegación de responsabilidad. Deplorable. A EVITAR
03 agosto 2023 15:21
Una bona experiència. Ens ha atès un xicot diligent i amable de nom Reda, s'agraeix q en moments complicats et tractin amb tanta amabilitat.
31 julio 2023 7:56
Acabo de tener un pinchazo y en menos de 20 min he tenido a la grúa quien Juan muy amable me ha reparado el neumático.
Buena asistencia
25 noviembre 2022 1:57
Molt bon servei! L'home va ser molt amable i ens va ajudar molt. Finalment, va resultar que la roda no estava punxada, sinó que un home molt maleducat amb un Porsche Cayenne verd va posar-me una pedra dins del tap de la roda perquè a mig camí se'm rebentés la roda. Per sort no vaig moure el cotxe i simplement es va desinflar la roda. Vigatana assistència són uns cracs! Moltes gràcies!
03 mayo 2022 4:01
Hoy ha habido un accidente en una rotonda. El cliente tenía asegurado el vehículo en Reale. Después de más de una hora seguía sin poder contactar con una grúa de su seguro. Mapfre en menos de 10 minutos ya había recogido y cargado el vehículo accidentado. Servicio excelente y muy profesional.
25 abril 2022 20:48
Se me asignó la grúa mediante el seguro y no puedo estar más contenta. Amables, atentos y cuidadosos.

Escribe una reseña



Calificación general: