23 octubre 2022 8:28
Bon Servei! Es nota que els hi agrada la seva feina ja que es preocupen per tot. Mai et deixen penjat i ho porten tot al dia. Com a administradors de finques, els millors de Lleida! T’assessoren en tot. Gran equip, grans professionals!
25 abril 2022 18:49
Vila&Bach és una empresa molt i molt resolutiva, en especial en Joan Mestre, un gran professional molt implicat en les comunitats. S'implica com ell sol i intenta resoldre els problemes plantejats i es preocupa pel correcte funcionament de tot.

Pots plantejar-li qualsevol dubte i busca la manera de resoldre'l.

En definitiva, uns grans professionals del tot recomanable.
12 abril 2022 5:57
Són molt professionals, estan sempre disponibles, tenen un tracte molt agradable i proper.
07 abril 2022 5:45
El Joan Mestre i la resta de grans professionals de Vila&Bach Associats gestionen les comunitats de propietaris de manera rigorosa, amb dedicació entusiasta i amb un enfocament extremadament professional i competent en la resolució de les contingències. A les Terrasses del Campus a Cappont estem encantats!
06 abril 2022 20:35
Ofereixen un servei excepcional en l'administració de finques. Fa anys que a la meva comunitat de veïns treballem amb ells i són resolutius, eficaços i estan compromesos en resoldre qualsevol de les incidències/dubtes que sorgeixen en el si la comunitat de veïns.
21 marzo 2022 8:30
Se implican con el servicio de atención a la comunidad de vecinos, siempre que los necesitas están allí para ayudar en lo que necesites, destacar al JoanMestre que és un gran profesional
19 marzo 2022 4:54
Lo que me gusta es su respuesta es muy rápida se implican mucho se preocupan por lo que hacen y te mantienen informado en todo momento. JOAN MESTRE el que lleva nuestra comunidad se implica mucho y se preocupa que todo se solucione lo más rápido posible para mí son muy buenos profesionales.
04 marzo 2022 22:17
Tracte proper i professional. Molt bona disponibilitat. Col·laboració amb tot i en tot moment. Transparència en la seva gestió. Comunicació fluïda amb la comunitat.
03 marzo 2022 13:36
Cal destacar la professionalitat del Joan Mestre i la Noemí. És molt fàcil treballar amb persones com ells, tant atents i resolutius.
Els recomano 100%!

Escribe una reseña



Calificación general: