17 septiembre 2023 6:28
Aquesta bellesa de façana, d'una farmàcia antiga, es va salvar del desastre actual de botigues de baixa qualitat, i que millor ús que una floristeria i venda de natura.
28 agosto 2023 21:35
Atenció excel·lent per part dels treballadors. Gran varietat de llibres en català i merxandatge. Hi tornaré per comprar-hi altres coses.
20 abril 2023 22:34
Més enllà de la botiga un gran diari. Periodisme honest i compromès amb el país i amb la seva gent. Gran feina de la seva editora i del seu director Vicent Partal. Imprescindible si es vol entendre els fets polítics del nostre entorn, amb un context que hi permeti aprofondir.
12 mayo 2022 19:01
Botiga del diari digital Vilaweb on vaig anar a comprar un llibre.
Més que valorar el lloc, petita botiga amb llibres i merchandissing.valoro el diari.
11 febrero 2022 13:52
Una botiga amb productes catalans molt interessant i especials! Perfecte per fer regals originals!
10 enero 2022 3:10
Vaig fer una comanda a la botiga en línia i la vaig recollir a botiga. Tenien tot el que vaig comprar i ho van preparar tot de seguida. Molt eficients i de tracte proper ja que em van enviar un correu electrònic preguntant dia i hora de recollida de la comanda; va ser arribar i moldre. Tenen moltes coses interessants al seu catàleg; si voleu regals originals ara que s'acosten les festes, ja sabeu. I evidentment, parlen en català!
09 noviembre 2020 16:06
VilaWeb es essencial per saber que pasa a Catalunya, bons professionals, amè i concís en web, tenen aquesta botiga plena de llibres i en recepcio tota mena de pins i camisetes entre altres coses, a bon preu.
20 diciembre 2019 13:05
Es un diario, en el cual siempre estás bien informada y me gusta leer, las opiniones de todos sus colaboradores
02 diciembre 2019 14:11
Dels millors diaris de Catalunya i dels Països Catalans, amb informació certera, clara i amb molts detalls per tenir criteri sobre els esdeveniments diaris al territori, Europa i el Món. Amb un director i equip extraordinari què cerquen l'actualitat amb diverses fonts i punts de vista.

Ho Tornarem a Fer 1O Ni Oblit Ni Perdó Mai

Salut i República ll*ll
30 julio 2019 20:23
Possiblement el meu diari preferit, a la seu disposen d'una meravellosa botiga de la qual voldria comprar-ho absolutament tot. S'hi respira independència, s'hi somnia amb un món millor. El lloc ideal per trobar un detallet per a alguna persona estimada i que s'estimi la terra.
12 julio 2019 1:47
Horrible experience. If you are not overtly advocating for independence then don't expect anything else than unexpected disrespect. No place for calmed discussions here. The products sold are mere overpriced propaganda items.
25 junio 2019 11:06
No vayais! Los empleados de esta tienda fueron partícipes en la agresión de una joven fuera de esta, por si fuera poco se negaron a dar el nombre del hombre que más la dañó alegando que "lo conocen, no esta pasando una buena racha y tiene problemas". VERGUENZA QUE DAIS! Gente inocente no debería pagar por los 'problemas' que ese chalado pueda tener.
26 abril 2019 19:21
DO NOT GO THERE, one of their employees helped assaulting a young lady outside of the shop, refused to give the name of the man who assaulted her because "she knows him"
05 noviembre 2018 3:54
Sólo para independentistas. Si no lo eres, aunque tengas ocho apellidos catalanes como mi marido, no te tratan bien.
Nada imparcial como medio de comunicación. Sólo es bueno lo suyo y sus ideas. Si no eres de los suyos ni eres bueno ni vales nada. Lo dice Manel Rocaforta Puigdemont.
18 octubre 2018 16:36
Botiga de Vilaweb. Servei molt atent. Disposen d'una gran quantitat de samarretes reivindicatives (amb missatges catalanistes, independentistes i republicans), bosses, agendes, mini urnes 1-O, mocadors, pins del llaç groc, domassos varis (estelades, llibertat presos polítics.).

El lloc ideal si estàs buscant material d'aquest tipus.
13 octubre 2018 21:07
Tienda Catalana, con libros, camisetas, gorras y todo para los amantes de la Independencia de Catalunya.
05 junio 2018 20:02
CATALACLISMO, POLITIZADOS, catalanismo puro y duro, solo, su vision de la ·realidad cuenta, intransigentes, populistas, repititivos, cansinos una gran cecepcion de sitio, para desear no haber entrado nunca y por supuesto nunca volver. CIAO.
19 mayo 2018 17:21
Manipulació subvencionada pels colpistes

diari nazionalsocialista molt semblat a la gaceta.es en clau "catalana".
16 mayo 2018 18:14
Vaya Nido de indeseables lo que hay allí. Chupópteros pagados con nuestros impuestos.siguen con la matraca del pruses.no están conectados con la realidad.pero así son está gentuza
03 abril 2018 5:11
Compre una mini-urna. Estaba rebajada en la web. La stencion en la tienda muy amable. Encontreis nuchos productos para idependentista o simplemente democratas
01 abril 2018 4:14
S'hi poden comprar detalls (clauers, gerres, samarretes, pins, llibres, jocs,) per a gent molt catalanista. Atenen molt bé als clients.
17 marzo 2018 9:17
El lloc està ben situat molt aprop de la Ronda de Sant Antoni, paral·lel al carrer la Paloma.
La botiga té tot d'articles amb motius catalans. A dins sembla que hi ha una redacció del diari. En el tracte son molt amables. Els preus del tot correctes.
El lugar está situado muy cerca de la Ronda de Sant Antoni, paralelo a la calle la Paloma.
La tienda tiene todo de artículos con motivos catalanes. Dentro parece que hay una redacción del diario. En el trato son muy amables. Los precios del todo correctos.
05 marzo 2018 6:46
Botiga del Vilaweb al Raval, plena de coses una mica cares, però molt originals i boniques (samarretes, pins, jocs, llibres, accessoris.).
21 febrero 2018 17:51
Avui he comprat uns llaços grocs i una urna del referéndum, tenen tot tipus de productes indepes pots trobar de tot, a més són gent compromesa amb el país, tot el meu suport

Escribe una reseña



Calificación general: