14 mayo 2024 21:15
Vam comprar la cuina amb tots els electrodomèstics i es van equivocar en el marbre de la paret. Van dir que el canviarien i no va ser així. Els endolls els van posar de fireta i el paleta va haver de reforçar-los. Vam haver d'anar a buscar la campana extractora i la pica perquè no ens els volien dur a casa. Tot són bones paraules però fan el que volen. Són uns mentiders. No hi tornarem pas!
05 julio 2024 10:35
Xavier, sentim molt que aquesta sigui la vostra opinió. Nosaltres en tot moment vam estar disposats a fer el canvi de marbre i ja us vam dir que no hi hauria problema a fer-ho. Però finalment, van ser altres persones que formaven part de l'obra qui, per discrepàncies o per altres temes que no estan en les nostres mans, van dir que no feia falta i finalment no es va fer.

Des de Visamat sempre intentem donar solucions a qualsevol problema o imprevist que pugui sorgir durant l'obra. En cas de tenir alguna queixa o necessitat, ens hauries d'avisar directament a nosaltres per poder donar resposta al moment, ja que si només sabem del teu descontent per Internet amb l'obra ja finalitzada, ja no podem donar cap solució. Ens sap greu.
28 febrero 2024 11:18
Recientemente he abierto un local dónde todos los materiales son de VisaMat. Están a la última en diseño, te asesoran y acompañan en el proceso.
Sin duda una experiencia totalmente positiva y enriquecedora. Ofrecen también servicio de carpintería con profesionales altamente cualificados.
No dudaré en repetir en futuras ocasiones.
Gracias
18 febrero 2024 14:17
Hemos confiado en VisaMat para la reforma de nuestro baño, y estamos contentos con el resultado final. Nos gusta por su profesionalidad y respetar los tiempos de entrega .
12 diciembre 2023 2:59
Hem fet portes de tota la casa i els dos banys complets, hem quedat molt satisfets. Feina ben feta i tracte del personal excel·lent.
23 octubre 2023 14:58
He renovat tot el bany, em van parlar de VisaMat i vaig contactar amb ells per fer un pressupost. Vaig decidir acceptar, i ells s'en van encarregar de tot, (obra, fontanería i electricitat) tots molt professionals. També van respectar les dates d'execussió. Vaig tenir que esperar un xic per la mampara, però ja estaba avisat.
No sé jutjar si són més o menys cars que la mitja. Però si que puc dir que he quedat molt satisfet, tant pel tracte com pel resultat final.
Els recomano.
17 octubre 2023 2:44
Hem posat parquet a tota la casa i hem fet la cuina sencera amb Visamat i estem molt contents. La Maria ens va aconsellar molt bé en tot moment i tot l'equip de l'Antonio és molt professional. Recomanable 100%.
05 septiembre 2023 22:35
Tinc una cuina meravellosa. A tothom que l, ha vist els ha encantat i la pregunta és unànime: qui té la fet?
Doncs VISAMAT de Mollerussa.
El mobiliari es maquíssim, de qualitat i molts models a escolir.
Molt bons acabats, aprofitant el més mínim raco que hi pugui haver.
Molt rigurosos amb els plaços fixats des de l, inici fins al final d, obra.
I el tracte, respectuós, amable, empàtic i sempre amb el desitg que el client quedi satisfet.
Resumint, l, Antonio i la Maria, els responsables d, aquesta empresa, son uns bons professionals, un bon tàndem que fan que el client se senti a gust i ajudar-lo a que el seu somni sigui realitat.
Totalment recomanable
26 junio 2023 9:47
Hem fet la reforma de la cuina i estem molt satisfets amb el resultat, els materials de molt bona qualitat i els professionals en especial els montadors excel-lents.
18 mayo 2023 7:46
Molt bon tracte, molt bon assesorament i facilitats en tots els aspectes. Els acavats i detalls en la cuina van queda perfectes, i la resta de rajoles i materials subministrats de molt bona calitat. Molt recomanables.
08 mayo 2023 4:09
Muy mala experiencia. Compramos 2 baños los 2 platos de ducha de la marca Fiora han salido defectuosos. Se han doblado. Los tenemos que arrancar sin haberlos estrenado. Por parte del vendedor buenas palabras y ninguna solucion.
06 mayo 2023 19:03
Bons Professionals. He fet reformes i he comprat el material del bany, el terra i les portes del pis. Bon tracte i bon material. Ens han respost i solventat les incidències que han sorgit amb tota la seva professionalitat, amb iniciativa i amb ganes de buscar solucions en tot. Contents amb la seva feina
04 mayo 2023 2:06
No es la primera vez que trato con ellos y seguro que repito!
Calidad-precio está muy bien y la atención personal muy buena
02 enero 2023 18:17
Hem realitzat la reforma integral d’un bany i el garatge. Molt satisfets amb el resultat obtingut!
01 enero 2023 8:23
Recentment hem renovat tot el bany i hem canviat alguns aparells electrodomèstics de la cuina.
L'assessorament ha estat immillorable i tots els materials que ens han proporcionat han estat de gran qualitat.
Recomanable 100x100!
29 diciembre 2022 12:04
Empresa totalment recomanable, amb un ampli assortit de materials i mobles, bon servei, bona relació qualitat-preu i sobretot per la professionalitat del personal, que t'assessoren en tot moment i t'ajuden a decidir, amb el que necessites.
04 julio 2022 10:20
Un servei molt professional i atent. Tenen materials de primera qualitat i tota classe d'acabats per a diferents gustos, allà trobes si o si el teu estil! A més, el tracte rebut és molt bo, t'ajuden en tot: materials, disseny de l'habitació, organització de l'espai.l'assessorament immillorable!
12 abril 2022 5:57
Hemos realizado la cocina, dos baños y ahora las puertas. Seguimos repitiendo con ellos por el excelente trato, la buena calidad de los productos y el asesoramiento en todo el proceso de reforma. Sin duda alguna lo recomiendo.
21 marzo 2022 1:55
Hemos realizado la cocina y dos baños con ellos y todo perfecto. Te asesoran y ayudan durante todo el proceso. Calidad-precio muy bien.
22 diciembre 2021 19:12
Excel·lents materials i resultats, amb un tracte familiar, a preus competitius. Sempre han respost, molt recomanables.
02 septiembre 2021 13:03
Cuina excel·lent qualitat i tambe el muntatge per part dels que van venir, empresa molt seria. Recomano 100%
29 agosto 2020 8:26
Muy buen trato y profesionalidad, el material siempre llega a tiempo y su calidad es espectacular.
Seguiremos trabajando con VISAMAT.
25 julio 2020 14:15
Productos actualizados. Diseños de Vanguardia. Estan a la última tendencia en Diseño. Buen trato, y profesionalidad.
24 julio 2020 20:36
Son tants els adjectius que tinc, com a empresari de la construccio, per descriure la gran profecionalitat i gestio, (tan desde de la direcció com del personal d'aquesta fabulosa empresa.amb un gran espai innovador dedicat a la venta de materials de primera calitat a l'ambit de la construcció i de l'obra am general), que no puc creure el que he llegit avui d'aquets comentaris desafortunats per part, (am tots els meus respectes) de persones que senzillament crec, (i es am la única resposta que em puc basar, havent fet una lectura dels mateixos), clarament no els agrada com ami, ni senten, ni viuen am la pasió que visquim els que ens apasiona aquest ofici.

VISAMAT ES UN ADJECTIU DE CALITAT, (perque ens entenguem una mica, els qui "SI" som clients de fa bastants anys d'aquesta magnifica casa de acabats d'interiors al detall), i treballem amb els seus materials de primerissima calitat com el seu servei, l'assessorament, l'ajuda constant fins a l'ultim acabat, el muntatge, la posta a punt sempre impecable dels materials, la dedicadesa am buscar el que més s'adequa a les necessitats, tan de pressupost com les visites insitu a les obres dels nostres mateixos clients i per descomptat dels seus.
Es incomprensible i realment lamentable, que es pugui donar una mala ressenya d'aquets magnífic espai, que fins hi tot puc dir personalment, que ens ajuda tant als que ens dediquem am aquest cam dia a dia a descobrir lo més innovador am acabats tant de banys, cuines, paviments, revestiments. Etc.
Crec que VISAMAT (i tots els que realment heu treballat i treballeu am l'Antonio i la Maria ja sabeu del que ús parlo) només ténen un adjectiu:
IMPECABLES.

Salutacions Cordials.jjconstruccionsireformes@gmail.com
21 julio 2020 0:29
Buen trato. Confianza absoluta en el instalador de las mamparas. Relación calidad precios excelentes. Volveré con toda seguridad y se lo recomendaré a mis conocidos.
04 julio 2020 10:19
Tengo la cocina completa instalada por Visamat y destaco la excelente calidad del producto que colocan, Gracias!
16 junio 2020 19:52
Excelente trato, muy profesionales y atentos.el servicio de materiales dentro de los plazos acordados. Calidad precio muy buenos, os lo recomiendo
20 mayo 2020 22:44
Desastre, malos acabados, un trato horrible y el servicio postventa inexistente. Para no volver jamás. Un desastre.
08 febrero 2020 13:40
Vaig comprar material per fer un bany i em vaig sentir enganyada del tot, fan el que sigui per vendre i al preu que sigui. Mal educats, mal tracte amb el client i a sobre mentiders. Diuen una cosa i després n'és una altra. No hi tornaré mai més ni jo ni ningú que jo conegui.

Escribe una reseña



Calificación general: