01 noviembre 2019 12:14
Desde que la compro vitalia le ha mejorado en todos los sentidos.sobretodo infraestructuras.
23 junio 2019 9:15
Desde que la compro Vitalia, va de mal a peor. Esta en un extremo intolerable.
16 junio 2019 18:14
Es un lloc agradable, amb jardi per les persones grans,
02 junio 2019 12:52
Excelente trato a los abuelos por parte de todo el personal! Mi abuelo ingresó hace un año y cada día estoy más satisfecha de lo bien cuidado y atendido que está. Los trabajadores excelentes siempre están pendientes de todo y dispuestos a ayudar. Sin duda la mejor elección!
29 mayo 2019 7:31
Agraeixo públicament a tot l'equip de professionals que han atès al meu oncle Joan Segura durant el temps que ha estat a la Residencia de Llorenç del Penedès. El saber que estava en bones mans m'ha donat tranquil·litat. També vull destacar que qualsevol petit problema ha estat resolt de la manera més ràpida i eficient possible. Venir al centre i veure al meu tiet content era sempre garantia que les coses es feien molt be. Animo a l'empresa gestora a cuidar aquest personal que aten als residents, familiars i usuaris de centre de dia, perquè la seva tasca no es fàcil i rebre amb un somriure a tothom, donar caliu de llar i alhora ser profesionals i coherent amb tot és difícil.
Repeteixo des de direcció, treball social, equip de profesionals tècnics, educadora, fisioterapeuta, psicòloga, recepcionista, metge, infermeria, gerocultores, cuineres, personals de neteja, bugaderia, manteniment.i disculpeu si m'he deixat alguna persona, que es consideri també inclosa,
MOLTES GRACIES!
M. Rosa Sorando
10 septiembre 2017 8:55
Cuiden molt els avis, les infermeres són simpatiques.

Escribe una reseña



Calificación general: