06 mayo 2023 21:38
Amb Viuco hem pogut aprofitar els avantatges del lloguer de pisos a estudiants. Normalment, és un tipus de lloguer que fa respecte, però amb en Francesc i el seu equip estem tranquils i quan ha calgut, han reaccionat ràpid.
14 abril 2023 13:13
L'amabilitat, l'agilitat i la rapidesa són els trets que descriuen a la perfecció l'equip liderat per en Francesc. Gràcies a això, hem tingut una agradable i càlida relació entre llogater i propietari, factor que molt sovint costa d'aconseguir. Ha estat un plaer poder viure aquests anys al rovell de l'ou de la preciosa ciutat de Girona. Espero i desitjo grans èxits, a una empresa que vetlla pels estudiants i que puguin gestionar el seu lloguer còmodament.
26 marzo 2023 17:14
Servei complet, eficient i eficaç. S'han ocupat de tota la gestió del lloguer del pis i no m'he hagut de preocupar de res. Transmet seguretat i tranquilitat, com a propietari, arrendar un pis a través de Viuco Students
15 marzo 2023 17:36
Moltes gràcies per la gestió ràpida del apartament del barri vell, espero que els estudiants hagin tingut una molt bona estada aquest semestre:)

Escribe una reseña



Calificación general: