16 abril 2024 10:08
Muy satisfecho con el trato recibido en sarsa manresa!
Sobre todo, felicitar a Enric Por estar tan atento gracias
17 enero 2024 23:03
Atentos y buen trato. Aún más en taller, nada que ver con otros en los que he estado y no han sido pocos.
04 julio 2023 22:34
Tuvimos una averia grande en la furgo con la inyeccion, nos la han reparado, pasada la garantia y se han hecho cargo ellos de los materiales.
Muy bien atendidos por Enric, hasta nos facilitaron dos vehiculos para no dejarnos tirados con un compromiso nuestro.
Muchas gracias por el servicio.
Volveremos, ya que muy buen concesionario para comprar y para el servicio post-venta.
02 abril 2023 11:37
Gran professional al capdavant del concessionari. Tracte exquisit i disponibilitat fora del comú
30 marzo 2023 19:54
Bueno, vuelvo a poner la reseña porque me la hiciero borrar, prometiendome que me llamarian para arreglar las cosas, pero no, aqui seguimos.tengo un golf del 2021 nuevo, desde que salio del concesionario, me gasta muchisimo aceite (1L-2L) cada 2 o 3 meses aprox. Lo lleve 2 o 3 veces aquí y me hicieron mil pruebas y hasta se pidio un motor nuevo porque ya veian que algo no iba bien, pues al mismo dia de "canviar el motor" me dijero que NO, que le hicieron otra prueba sin decirme nada y que estava perfectamente y que tenia que pagar 500€ por las pruebas porque no entrava en la garantia, y me hicieron una revision sin yo consentirlo que también pague y no le tocaba, y aqui sigo.esperando una respuesta y que me digan algo. Pero no vuelvo a ir alli ni a llevar ningún VW hasta el fin de mi contrato, muy decepcionada con la marca y el concessionario.
20 marzo 2023 23:10
He anat a buscar assessorament per la compra d'un cotxe. Finalment he decidit que una altre marca s'ajustava més a les meves necessitats, però voldria remarcar el tracte i atenció rebuda per el Marc Comellas,
13 marzo 2023 7:25
Dissabte em van entregar el cotxe a Sarsa Manresa, i un cop més encantat amb tot el procés. En Marc Comellas ha fet q tot el procés fos perfecte. Des de la visita inicial fins a l’entrega, pel que recomano totalment en Marc i Sarsa Bages.

————————-

Recomano totalment Sarsa de Manresa. En concret m'ha atès Cristina amb una amabilitat i un tracte exquisit. Tot el procès des del primer contacte, veure el cotxe i fins a l'entrega ha estat immillorable.
04 marzo 2023 1:59
La resolució del meu petit problema molt bé, però els tràmits, l'atenció telefònica i el coneixements de les interlocutores força malament.
El preu/hora aplicat a la factura: super excesiu
15 febrero 2023 19:53
Tenia hora concertada per revisió correctament demanada amb un mes d'antelació i al arribar em diuen que no en saben res i no m'atenen. I que no tenen hores fins a dos setmanes després
28 junio 2022 3:03
Todo lo bueno que podamos decir mi pareja y yo de la atención de Xavi es poco. Dedicación, implicación, trato y cercanía inmejorable. Se lo recomendaremos a todo el mundo sin ninguna duda. Mil gracias por todo de nuevo Xavi!
08 junio 2022 15:31
Estem molt contents amb el tracte del Marc des del primer dia. Ens ha guiat i acompanyat durant tot el procés de compra, i ha estat sempre disposat a resoldre els nostres dubtes. Si haguéssim de tornar a comprar el cotxe, sens dubte acudiríem al Marc un altre cop!
23 mayo 2022 15:58
Des del primer dia el Marc ens va rebre amb molta energia, ens va dedicar molt temps fins que vam trobar el cotxe que encaixava amb nosaltres. Estem súper contents amb la nostra compra i no dubtarem a acudir al Marc per qualsevol futura compra!
05 mayo 2022 7:02
Just acabem de comprar el nostre T-ROC a Sarsa Bages i no podem estar més contents del cotxe i, sobretot, del tracte rebut pel Marc Comellas Pascual! Super atent amb nosaltres, ens ho ha explicat tot super be. Molta paciencia també per fer-nos entendre els numeros!
I ara que ja el tenim ens segueix ajudant per qualsevol dubte que ens surgeix!
Un 10! Ho recomanem totalment… demaneu pel Marc
18 abril 2022 7:34
Just fa tres mesos que vaig adquirir un cotxe a la VW terrassa i em feia un "sorollet" d'aire a la banda del copilot, no era res important que afectés a la conducció, però era una mica molest. Per proximitat el vaig portar a Sarsa Manresa, ja que el vehicle està en garantia oficial, i el tracte per part de l'Enric i l'equip de taller va ser immillorable. La gestió va ser àgil, eficient i amb molt bon tracte. Vaig sortir d'allà encantada. Realment molt recomanable.
27 febrero 2022 21:00
Trato inmejorable! En todo momento el comercial estuvo atento y dispuesto a preparar la documentación y a enviarnos imágenes y vídeos del vehículo. El coche está en muy buenas condiciones y para cualquier cosa están dispuestos a que no haya ningún problema. Estamos encantados y lo recomendamos al 100%.
22 febrero 2022 21:19
Dejé mi coche a peritar dando parte a mi compañía para reparar una rascada en el parachoques de mi passat y una raya en el guardabarros izquierdo. Cuando entregué mi coche a la persona encargada en el taller le volví a decir lo que quería que arreglaran y me pidió que saliese porque yo no podía hablar con el perito.
Con lo cual yo me fui con la certeza que arreglarían lo hablado.
Cuando pasé a recoger mi coche me fijé que la raya del guardabarros estaba sin reparar.
Le dije a la persona que estaba allí que porque no me la habían reparado a lo que me responden que solo arreglaron lo que el perito ordenó.
Y yo digo, ¿porque vosotros como concesionario que me representáis, no me pudisteis llamar y decirme que no se podía arreglar todo?
El servicio post venta deja mucho que desear, suerte tenéis que vendéis buenos coches porque el valor humano y empatía que transmitís al cliente cuando hay que llevar el coche al taller es un 0.
16 diciembre 2021 20:50
Un desastre de concesionario nada recomendable llevó el coche para programar una llave y no son capaces. Me cobran cerca de 70 eurs y encima me dice que mi vehículo está afectado por una campaña de airbag lo cambian y no son capaces de borrar la luz del airbag al final lo tienen que llevar a un concessionari ve Ide al lado y el si consigue borrar la luz del airbag. No me ven el pelo más
10 septiembre 2021 8:33
Muy contenta con el coche, y sobre todo la atencion y assesoramiento de Marc; yo fui al de Sabadell y pesimo el trato y me vine a Manresa y l verdad que encantada.es el segundo coche que tengo de volkswagen,
04 agosto 2021 13:26
A la hora de vender muy amables todos pero después ya cambia la cosa por esto he cambiado de hacer mantenimiento en Nou Motor
22 marzo 2021 3:24
Me han rallado los neumáticos delanteros durante la reparación, y no quisieron hacer cargo. Un auténtico vergüenza.
15 marzo 2021 16:51
He quedat encantada!
Li he de donar mil gràcies a Juan Manuel! Ha fet que tot sigui més fàcil, tema tràmits, tracte, tot tot! Recomanable en tots els aspectes! Busquen solució per a tot, i tot súper ràpid. Us recomano moltíssim aquest concessionari i sobretot pregunteu per Juan Manuel!
A tot això el cotxe una passada!
Gràcies!
26 enero 2021 15:37
Segona experiència de compra després d'una primera no massa satisfactòria. En aquesta ocasió el tracte i l'atenció rebuts des del primer moment fins a l'entrega del vehicle han estat excel·lents.
02 enero 2021 9:07
Molt bon tracte per part del concesionari i pel comercial Marc Comellas.
Amabilitat, atenció i honestitat.
Molt content.
11 diciembre 2020 16:23
Muy contento, el cotxe llego dos meses antes.el comercial (alex) muy buen trato y muy profesional
03 diciembre 2020 12:08
Experiencia excelente y el trato ha sido inmejorable.

Gracias Juanma Morante, no puedo estar más agradecida por todo lo que has hecho, el coche no puede estar en mejor estado.
20 noviembre 2020 8:20
Buen concesionario y excelente trato del personal del taller postventa. Muy satisfecha con el trato recibido.
05 octubre 2020 3:12
Pésima atención de taller, a pesar de tener ampliación de garantía y mantenimiento de 4 años no se hacen cargo de pequeños incidentes que tiene mi vehículo, argumentando que a ningún vehículo similar al mío nunca le ha pasado y dando a entender que a sido manipulado.nunca más comprare en Volkswagen Manresa.
16 agosto 2020 3:40
My experiencia ha sido muy muy positiva, me solucionaron una averia de my caravelle que en otro concesionario no supieron solucionar. Un trato brutal con el tecnico de recepcion de taller, MUY BUENA COMUNICACION!
Super contento con ellos! Gracias
11 julio 2020 23:30
Primer de tot, he marcat una estrella ja que no em deixa publicar sense posar-ne cap (jo ho deixaria a 0).
Sempre m'agrada escriure ressenyes positives dels centres o establiments on vaig, però en aquest cas és impossible dir-ne ni una sola cosa bona de Volkswagen Manresa Sarsa. Tot i que pel que he llegit són molt bons venent cotxes (després ja t'ho trobes).
En relació a la meva experiència, puc dir que el servei post venda és vergonyós, ja que ni després de dos setmanes reparant el cotxe i un dia extra per tenir-lo en observació, van resoldre el que tenia i 200 metres després de sortir del taller es tornava a encendre la llum d'avaria de motor (Gairebé 700€ de factura).
Posteriorment 3 cites més per tornar-se a quedar el cotxe que mai es portaven a terme, ja que quan el portavem (tot i haver concertat dia i hora) sempre tenien inconvenients (no funcionava internet, el mecànic estava molt enfeinat, etc.).
L'Enric, sempre amb mentides, poc professional amb canvis a l'import dels pressupostos segons li convenia i el seu cap de taller el Xavi, protegint-lo i escudant-se en que el suspenia de sou i tasca pels errors comesos (val més que li paguin una formació extra, que potser li seria de profit).
Això sí, puc dir que quan hi ha una inspecció tècnica obligatòria de la marca, intenten fer-la per tots els mitjans, tot i no haver resolt la problemàtica per la que es portava el cotxe.
Arriben al punt de dir-te que el problema que tens com a client és l'econòmic, quan mai hem posat pegues en pagar, sempre i quan la feina estigui ben feta. Jutgen els seus clients amb aires de superioritat i prepotència, però després no tenen la capacitat ni de fer quadrar un pressupost que t'han passat per whatsapp (per cert amb moltes faltes d'ortografia) i el que et passen de forma oficial per correu electrònic (més de 100€ de diferència a l'alça).
Finalment vam decidir que no es faria cap intent més de reparació al cotxe en aquest servei oficial (el vam recollir sense arreglar) i de ben segur que en un futur proper quan haguem de comprar un vehicle, no serà a ells, encara que ens haguem de traslladar a fora de la ciutat de Manresa.
Espero que els clients que busqueu ressenyes abans d'anar-hi us serveixi la meva nefasta experiència amb ells. Gràcies!
08 abril 2020 8:30
Muy contenta por el trato.
Muy rápidos en la entrega de nuestro vehículo nuevo.
Gracias por la atención i el asesoramiento del vendedor (marc)
29 marzo 2020 16:06
RECOMANO 100% AQUEST CONCESSIONARI. HE TRACTAT AMB EL COMERCIAL JUANMA I HE TINGUT UNA ATENCIÓ IMPECABLE. L'ENTREGA DEL COTXE GENIAL I SEMPRE M'HA DONAT MOLTES FACILITATS AMB TOT (EM VA RECOLLIR A L'ESTACIÓ DE BUSOS DE MANRESA PER PORTAR-ME AL CONCESSIONARI, TEMA D'ENGANXE EM VA BUSCAR LA MILLOR OPCIÓ,). UN SERVEI IMMILLORABLE. ÉS D'AGRAÏR.
20 marzo 2020 15:00
ES UNA AUTENTICA VERGUENZA PARA SARSA Y EL GRUPO MOVENTO, QUE TENGAN UN CONCESIONARIO,
CON RESEÑAS TAN NEGATIVAS.
09 marzo 2020 5:56
Muy contento con el trato recibido en general, en especial del comercial (Joan) que si bien no fue él quien nos vendió el coche (la comercial que nos lo vendió se marchó) se hizo cargo del proceso de entrega con mucha amabilidad y profesionalidad.
27 febrero 2020 22:35
Pitjor impossible. 7 mesos després de que em compréssin el cotxe vell encara no li han canviat el nom. Encara està a nom meu! El cotxe pel carrer amb un desconegut al volant i anar pagant jo! I amb totes les conseqüències legals per mi que això pot suposar si passa alguna cosa. A més la predisposició de solucionar-ho és nul·la. Passen de tot. La manca de professionalitat és absoluta. Una vergonya! Mai més a sarsa!
27 febrero 2020 3:17
Experiencia perfecta
Trato personal inmejorable, tanto del asesor de servicio (Enric), como del comercial de ventas (Alex), nos han atendido muy bien
Nos han resuelto los problemas de taller muy bien y nos han asesorado en nueva compra perfectamente
Aconsejamos visitar este concesionario
Muy contentos con Volkswagen
Gracias
01 febrero 2020 2:40
Experiencia perfecta, trato personal estupendo, tanto el asesor de servicio (Enric) como el comercial (Alex) nos atendieron muy bien, trato de taller muy favorable, trato ventas igual.
Volveremos a utilizar sus servicios y a adquirir un nuevo vehículo
Volkswagen nos ha gustado, seguiremos con ellos.
06 enero 2020 20:49
Muchos comentarios desfavorables. No me extraña. Esos aires de superioridad ya se os bajarán, tiempo al tiempo. Pertenecer a un grupo grande no es lo mismo que ser un gran grupo.
15 diciembre 2019 10:28
Vaig decidir comprar el cotxe a Sarsa Manresa i fins el moment tot corrrecte, Espero que la post-venta segueixi la mateixa línia! Gràcies Marc
19 mayo 2019 3:57
Recomanable 100%. Un tracte més que excel·lent des de la primera visita fins a l'entrega del vehicle nou que ha sigut sorprenent i que han sapigut crear un moment especial per recordar i tot gràcies a la Cristina que ens ha atès durant tot el procés i que ha fet que quedéssim encantats amb tots els detalls, atenció i dedicació rebuda.
28 febrero 2019 2:13
Com experiència personal he de dir que mai havia tingut una atenció al client tant bona com aquí, vaig tenir un problema greu amb el cotxe que no sabia com gestionar i ells em van ajudar desde el primer moment. En especial donar les gràcies a l’Enric, que ens ha estat informant en cada moment de com anava el procès. Sense dubte seguiré passant les revisions i deixar-me assessorar per ells.
27 enero 2019 16:29
Recomano totalment Sarsa de Manresa. En concret m'ha atès Cristina amb una amabilitat i un tracte exquisit. Tot el procès des del primer contacte, veure el cotxe i fins a l'entrega ha estat immillorable.
01 octubre 2018 10:22
Patético! Una vergüenza! Fueron capaces de dejarnos tirados, sin atendernos ni asesorarnos sobre qué hacer respecto a una averia a mitad de un viaje con 2 niñas pequeñas y con un volkswagen tiguan nuevo. No recomiendo este concesionario, el trato fue deplorable.
31 agosto 2018 23:54
Vaig comprar un cotxe i al mes les rodes es van gastar malament, hem van dir que no entraven en garantía despres de haver pagat mes de 50.000€. A l´hora de explicar com anava el cotxe no en tenien ni idea. Un gent que ven cotxes poc recomenable.
09 agosto 2018 21:05
Estic d'acord amb la majoria de resenyes els comercials no saben fer la seva feina voliem comprar una crafter, vam pagar una paga i senyal per una furgoneta en estoc i se la van vendre a un altre sense donar-nos cap explicació, despres volien q ens esperesim, al final vam comprar una Peugeot, mes gran mes potent i mes econòmica, ens va costar molt q ens tornesin la paga i senyal pero o vam aconseguir. En resum una vergonya de lloc
16 julio 2018 18:15
De moment nomes ha sigut una promera presa de contacte. Els hi va costa una miqueta atendrem, pero quant van esta per mi tot va ser molt cortecta
10 febrero 2018 23:32
UN desastre, hacen ver que son muy eficientes, pero el trabajo es nulo.
Una furgoneta tiene que ir cuando ellos quieren para reparar y cuando le toca puede estar una semana y al final te cargan 450 euros y el problema presentado hace dos semanas sin resolver.

Escribe una reseña



Calificación general: