08 diciembre 2023 1:38
Un lloc fantàstic per fer una parada. Tot producte de proximitat i molt bona qualitat. El tracte excel·lent. Molt bona gent i molt amables.
21 septiembre 2023 12:15
Lloc delicatessen. Productes locals i de la regió. Atenció al detall el servei i punt de venda.
27 agosto 2023 11:00
Lugar al que visité inesperadamente al que quise conocer algún producto de su pizarra. Bien en cuanto a calidad, aunque desfasado en cuanto a precio. Vulpilus, no es para tanto, sinceramente.
28 mayo 2023 3:36
Un sitio estupendo donde comer buenos productos de la zona y una excelente selección de bebidas (vinos, cervezas y sidras).
Acogedor, buen servicio y platos sencillos y buenos, lo que esperas de un restaurante que a veces cuesta encontrar.
Muy recomendable.
19 abril 2023 2:23
Productes molt bons. Tots de l'Empordà. Assortiment de Vins molt bons també de l'Empordà
20 enero 2023 16:07
El jardí es super agradable per passar-hi un vespre/nit.
Bons vins i embotit per picar
16 noviembre 2022 9:33
Estuvimos cenando en familia y quedamos muy satisfechos, el enclave es precioso y la comida muy bien basada en productos de proximidad y la atención muy buena. Volveremos
05 noviembre 2022 22:35
Lloc molt agradable en un poble precios
Productes de proximitat de molta qualitat
El bull fantastic!
Servei i amabilitat al maxim
Molt recomenable per sopar a la fresca tranquilament
18 octubre 2022 16:39
Nous avons passé 15 jours dans ce charmant petit village!
Cette adresse est superbe, au calme pour boire un verre, diner et les propriétaires sont adorables et tout est bon:)
02 octubre 2022 22:22
Bon producte i una terrassa espectacular. Molt recomanable. El Marc i l’Olga et recomanen i coneixen el producte. Tornarem aviat.
17 septiembre 2022 17:39
Meravellosa sorpresa al bonic poble de Vulpellac. Vàrem veure una terrassa ben decorada, amb un ambient molt acollidor, i amb la majestuositat de l'església de quadre de rere fons. Els productes excel·lents, destacaria el Guacamole, el humus, la taula de formatges, la d'embotits acompanyats d'un pa de la zona amb tomaca i oli espectaculars, la sardina fumada, i anxoves entre d'altres i la possibilitat d'anar prenent i tastant diferents tipus de vins autòctons. Important sortit de cerveses artesanes de la zona també i un suc de poma fresc a l'arribar que en aquesta calor em va anar de perles. No m'havia fixat que era tenda també i va ser genial poder comprar els vins i els olis que vam menjar durant el sopar, també vam comprar el recuit i la mel, típic de la zona, que ara sabent que en tenen aprofitarem per comprar-ne quan hi tornem. Tracte proper, molt amables i professionals alhora. Ens hi vam sentir com a casa. El Vulpilius ja el tenim integrat com un dels nostres llocs preferits al Baix Empordà. El recomano a tothom, hi ha per tots els gustos i productes km 0, qualitat màxima. Una gran descoberta!
10 agosto 2022 13:42
Un espai gastronòmic a vullpellac, molt recomanable per anar a fer l'aperitiu o sopar. Amb un ambient molt agradable. Vem menjar molt bé i tenen una carta de vins excel·lents.
04 agosto 2022 11:00
El lloc es molt acollidor i agradable, he disfrutat d'un pica a pica deliciós i les seves cerveses locals. Hi tornarem!

Escribe una reseña



Calificación general: