22 noviembre 2023 7:28
Excel·lent equip de professionals i de persones; des del començament fins al final del treball han estat molt rigorosos amb la seva feina, mostrant sempre amabilitat, educació, respecte i atenció amb el client. Tant de bó totes les empreses de serveis fossin igual de professionals i formals com ells. Un 10.
03 noviembre 2023 18:24
Molt bon professionals tant amb l'assorament com amb la instal.lació.
Recomenables al 100%
13 octubre 2023 9:57
Hem instal.lat fotovoltaiques recentment i estem molt satisfets amb tot el procés, tota la informació que necessitis i dubtes que et puguin sortit, treballadors eficients, bons material. Totalment recomanable
28 julio 2023 5:52
Elegimos Watts at Home después de conocer a su representante Margalida, quien explicó el proceso de principio a fin.
Nos proporcionaron una cotización muy competitiva y el equipo que nos cotizaron es un equipo de calidad de marca.
La mano de obra de los equipos de instalación fue de primera clase, al igual que todos los miembros del equipo y no se podía criticar, fue rápido, eficiente y muy profesional.
Fue un placer trabajar con esta empresa, los recomendaríamos a cualquiera que esté considerando instalar un sistema de paneles solares.
26 julio 2023 0:51
En quan a tots els contactes previs fins a la instal·lació de les plaques fotovoltaiques amb tramitació de la documentació per la subvenció han estat molt correctes, ràpits, eficients i professionals. Ara només espero que el funcionament de les plaques compleixi amb les expectatives esperades.
17 julio 2023 4:51
Despres de varies propostes els vam triar per la seva experiència i el bon tracte. Han superat les expectatives. Molt professionals, van escurçar les dades d'instal·lació i qualitat preu excel·lent!
22 mayo 2023 10:15
Han fet una instal.lació impecable. Ens han assessorat molt be en tot, des de que vam demanar pressupost, fins acabar l'instal.lació. El tracte molt cordial des de l'Albert, Josep Maria, Roc, l'Anna, instal.ladors. Tot positiu! Gràcies!
10 mayo 2023 18:13
Contents amb l'experiència. Molt trempats, molt bon tracte i, tant a nivell tècnic com comunicatiu, un servei perfecte.
01 mayo 2023 2:51
Vull agrair-vos tot el treball fet, des-de el principi amb la evaluació, proposta i pressupost, fins a la instal-lació i posta en marxa. Em quedo molt content amb tot el servei que ha sigut de molt bona qualitat i la atenció del personal també ha estat excel·lent. Dona gust treballar amb empreses com vosaltres, segurament repetirem.
Moltes gracies per tot!
20 abril 2023 23:26
Estem molt satisfets amb tot el procés. Tracte profesional, pròxim i honest.

El projecte i el pressupost es van ajustar a les nostres necessitats, i totes les preguntes que van emergir, van ser resoltes amb explicacions tècniques però comprensibles.

La instal·lació tècnica es va desenvolupar en el termini previst, procurant trobar la millor solució a cada petit contratemps. Feina neta i ben feta.

Watts At Home, també s'ha ocupat de tota la "paperassa": permís d'obres, sol·licitud de subvenció, legalització de la instal·lació.

I finalment, ens han format per a poder gestionar autonomament el funcionament diari de la instal·lació per tal de treure'n el màxim renidment.

Repetiriem segur
19 abril 2023 17:00
Cal destacar la cura en el tracte amb el client, amb una comunicació permanent que informa de manera molt completa sobre cada fase del procés. Cada departament de l'empresa ha estat impecable en la feina feta. Molt agraïts per tot.
29 marzo 2023 16:31
Bona experiència amb Watts at home.m'han assessorat en tot moment, la comunicació ha estat fluida i fàcil i tracte molt proper. Son molt bons professionals, molt seriosos. 100% recomanable
22 marzo 2023 14:36
Bona elecció, un gran equip de professionals que s'encuiden de tot.
Gràcies Watts at Home.
14 marzo 2023 9:07
És una empresa seriosa que ha complert totes les nostres expectatives.
En tot moment han atès les nostres demandes i han respectat els tractes fets.
23 diciembre 2022 7:22
Tracte del personal, molt agradable, Denoten profesionalitat i eficàcia. Oficina técnica molt eficient. Cap queixa de la instal.lacio
13 diciembre 2022 20:48
VAREM REBRE EXPLICACIONS CLARES I CONCISES SOBRE LA INSTALACIÓ, LA DIMENSIÓ CORRECTE DE LA INSTAL. LACIÓ.
COMPROMIS ENTREGA SEGONS PLANIFICACIO INICIAL. DESESENVOLUPAMENT DE L'OBRA DEL TOT CORRECTE, ATENEN ELS NOSTRES SUGGERIMENTS, POSADA EN MARXA AMB EXPLICACIONS SOBRE FUNCIONAMENT. MOLT RECOMENABLE.
GRACIES EQUIP WATTS AT HOME.
11 diciembre 2022 1:58
Ja tenim la instal.lació fotovoltaica en funcionament. Tot molt bé, molt professionals i molt disposats a solucionar dubtes i el que sigui. De moment, super contents veient com som una mica més sostenibles!
11 diciembre 2022 1:01
Entreprise très sérieuse.
Je la recommande. Le travail est propre. Effectuer dans les règles de l'art. J'ai travaillé dans le photovoltaīque en Belgique et je peux vous garantir que c est bien fait. L'équipe est très sympathique et cherche toujours à faire au mieux. Je remercie toute l'équipe de watts at home.
05 diciembre 2022 5:40
Empresa totalment recomanable, professionalitat garantida. Molt satisfet amb la instal·lació de les plaques fotovoltaiques feta per part de Watts at home, des de l'assessorament comercial, l'equipament proposat, la gestió administrativa, fins a la instal·lació tècnica. A més fan tota la gestió administrativa de tramitació legal i de subvenció. No em vaig equivocar a l'escollir-los.
31 agosto 2022 11:31
Hem instal·lat plaques solars amb WATTS AT HOME a casa nostra. Tot perfecte. Molt bon assessorament per part de l'Albert amb tots els dubtes que teníem en un inici. Una tranquil·litat i encert amb l'equip de Watts que ha fet l'instalacio i posada a punt. Moltes gràcies.
30 agosto 2022 15:01
Empresa molt professional, han realitzat els treballs satisfactoriament i sense retards en les dates establertes. També s'han encarregat de fer tots els tramits: com solicitud de llicències i de subvencions. El personal en tot moment molt amable.
19 agosto 2022 19:33
Molt content amb el tracte rebut i una gran professionalitat. Empresa a recomenar a tothom que estigui interessat en la instal·lació de sistema fotovoltaic.
11 junio 2022 15:55
Empresa amb gran coneixement del sector fotovoltaic. Molta professionalitat en el tracte i seriosos alhora de fer la feina. La instal.lació cumpleix de moment amb les expectatives inicials que tenia. Bona relació qualitat/preu
06 febrero 2021 2:29
Després de comparar diversos pressupostos, vam tenir claríssim que Watts At Home era l'empresa que ens posaria les plaques fotovoltàiques al teulat: molt professionals, atents, des del primer dia parles amb un enginyer que sap de què parla, et resolen els problemes de seguida, diligents i polits en el muntatge.assessorament i gestió dels tràmits amb l'ajuntament i la generalitat. En fi, un 10.
16 abril 2020 20:16
Molt bon equip. Assessorament excel.lent. Molt professionals. Atenció molt personalitzada i seriosa. Molt complidors.

Escribe una reseña



Calificación general: