13 septiembre 2023 12:54
Hace unos meses decidí contratar los servicios de Webmastervic para crear una nueva web para mi clínica dental, Clínica Pijoan. Estoy muy contento con el resultado, la web es exactamente lo que buscaba.

El equipo de Webmastervic fue muy profesional y atento en todo momento. Me ayudaron a definir mis objetivos y a crear un diseño que transmitiera la imagen que quería para mi clínica.

También estoy muy satisfecho con el servicio de atención al cliente. Siempre que he tenido alguna duda o problema, me han atendido rápidamente y de forma resolutiva.
En resumen, estoy muy contento con la web de Clínica Pijoan. Es una web que transmite confianza y profesionalidad, y que estoy seguro de que me ayudará a atraer nuevos clientes.
Si estás buscando una empresa que te ayude a crear una web para tu clínica dental, te recomiendo que contactes con Webmastervic. Son profesionales, atentos y ofrecen un servicio de calidad.:)
08 agosto 2023 19:57
Des de Colomer Arbulo volem expressar la nostra total satisfacció amb la feina feta per Web. Empresa molt professional i compromesa amb el client. Ha realitzat una gran feina, complint els terminis previstos i adaptant-se en tot moment a les nostres necessitats. Moltes gràcies!
15 noviembre 2021 1:26
Molt content amb el treball realitzat i l'atenció rebuda! Fa un temps vaig decidir renovar la pàgina web, amb una estructura diferent a la que tenia, i un canvi d'estètica brusc. Un cop amb la idea i uns quants esquemes, van saber plasmar 100% el que tenia en ment! Bones recomanacions per a tenir el millor disseny i una bona experiècia d'usuari. Si esteu pensant en fer una pàgina web no dubteu en contactar amb ells!
06 noviembre 2021 3:52
Saben el que fan, Estic molt content amb el treball de
Webmastervic, amb molt poca quantitat treuen màxim profit per al seu client!
03 noviembre 2021 7:23
Excel·lents professionals. Des de l'inici van entendre quins eren els meus objectius i els problemes amb la web antiga web. Han resolt els problemes tècnics que tenia la meva web i han superat amb escreix les expectatives que tenia d'ells. Content amb els serveis prestats.
09 octubre 2019 20:25
Atenció al client molt bona! Resultats de posicionament molt bons, per fi comensem a tenir contactes a la nostra pàgina Web.
20 septiembre 2019 6:55
Ens han fet un gran treball de posicionament en la nostre pàgina Web de la fundació! Molts contents! **
23 marzo 2019 19:12
Molt contents dels treballs realitzats a l'empresa Nayach amb el posicionament de la nostra pàgina Web.
31 enero 2019 16:49
Només podem transmetre la nostra satisfacció com a empresa pel servei que Webmaster Vic ens presta des de fa anys. Son grans professionals! Ens agrada la seva forma de treballar; facilitat de comunicació i enteniment, a més de la qualitat dels resultats obtinguts. Gràcies!
24 enero 2019 8:57
Grandes profesionales de diseño web y posicionamiento. Innovadores, se adaptan perfectamente a las necesidades del cliente y proponen siempre ideas nuevas! Recomiendo 100% sus servicios como experta de Marketing, hacen un trabajo genial!
25 agosto 2018 19:43
Molt content amb els serveis rebuts per l’empresa Webmastervic! Bon disseny i un gran posicionament que m’ha aportat nous clients a la clínica!
21 agosto 2018 1:43
Molt contents amb el treball que ens han fet a la nostra pàgina Web de Vins i productes gourmet. Actualment ens estan fent el posicionament Web que està portant més visites. Recomano aquesta empresa a tothom. Grans professionals.
19 enero 2018 6:39
Serveis Professionals. Un bon Disseny Web que va suposar l'èxit per el meu Projecte a Internet. Estic molt contenta de la seva feina! Recomeno Webmastervic per treballs en posicionament i disseny Web!:)
10 noviembre 2017 0:20
Vaig tenir una bona experiencia amb Webmastervic. Em van desarrollar un bon projecte web del qual estic molt satisfeta perque tambe vaig aconseguir un bon posicionament. Molt recomanables
03 julio 2017 13:29
Vaig tenir la sort de conèixer Webmastervic i després de la bona feina que van fer amb la meva web, els recomano a tothom.
01 julio 2017 7:57
He de dir que és una empresa que té un tracte molt correcte amb els clients i que realitza dissenys Web personalitzats, en el nostre cas vam quedar molt contents amb el nostre Web.

Escribe una reseña



Calificación general: