12 marzo 2024 20:12
100% recomendable, en nuestro caso fué un regalo y quedamos encantados, los que lo hicimos y quien lo recibió. En todo momento un trato super profesional y cercano. Si quereis quedar bien, no lo dudeis, son una pasada! Piel de gallina. Además del concierto pedimos la canción personalizada y plasmaron cada una de las ideas que les hicimos llegar. El extra es cuando te envían la canción personalizada en formato digital. 10/10 Gracias!
11 marzo 2024 4:53
Segona vegada que us puc viure i brutal com sempre! Aporteu una energia allà a on aneu que emociona i fa vibrar.
Gràcies per TOT!
11 diciembre 2023 12:40
Un hometge en memòria a Lluís Martínez Dalmau espectacular! El Mateu i la Mar molt bons músics i cantants, ens han fet posar la pell de gallina! 100% recomenable! Gràcies Mar i Mateu
29 noviembre 2023 5:55
Vaig escoltar a aquesta parella de músics en un casament al Palau lo mirador de Torroella de Montgrí durant l'aperitiu. Ho fan molt i molt bé. La veu de la noia és molt dolça i interpreta molt bé les cançons.
Si en un futur busco música en directe segur que els contracto.
19 octubre 2023 11:24
Volia donar-vos les gràcies pel concert de la Paula a St Miquel de Campmajor.
A tothom li ha encantat, emocionat i entusiasmat l'actuació.
Heu estat uns grans professionals, la Mar amb una veu fantàstica i tu un pianista de luxe.
I el plus de proximitat cassolana, un deu.
De veritat, moltes gràcies.
19 junio 2023 4:55
Fantàstics! Comptar amb la Mar i el Mateu ha sigut el millor encert. Han arrodonit la festa i amb un regal sorpresa! Ell és impecable al piano i ella té una veu deliciosa, formen un duo excepcional i la seva complicitat s'encomana tant bé que aconsegueixen un clima extraordinari que converteix la festa en una vetllada inoblidable.
16 junio 2023 22:01
Una experiència molt especial, recomanable al 100%. Desitjo tornar a comptar amb ells molt aviat. Gràcies!
01 junio 2023 12:26
Una experiència musical senzillament genial. El tàndem Mar i Mateu és tot un èxit garantit. Hem celebrat una comunió a casa i tothom encantat. Gràcies!
31 mayo 2023 19:57
Sin palabras…un musical súper necesario en esta sociedad en la que vivimos, ojalá Alan el Musical, llegue a cada rincón del país para hacer conciencia. Tendría que obligatoria verla.
Una vez más gracias por hacernos sentir tantas emociones.
Adelante chicos por muchos éxitos más
29 mayo 2023 8:57
Lo habeis vuelto a hacer y os habeis superado con esas grandes voces y esa història tan bonita y a la vez tan triste que es un problema del dia a dia de la sociedad en la que vivimos por desgracia, que nadie te pare ni te frene con esta història y llevala a todos los teatros y Salas de toda España y siempre cabeza bien alta y por ultimo darte las GRACIAS.
22 mayo 2023 0:40
Va estar molt i molt bé. Vam gaudir d'una tarda magnífica amb uns músics excel·lents, per celebrar un casament en família. Música en directe i amb molta connexió amb nosaltres. Molt recomanable. Gràcies per tot el tracte rebut!
14 mayo 2023 10:05
Gràcies Mar i Miquel per fer dels meus 90 anys una experiència bonica, vibrant i memorable. Feia 58 anys que no sentia "El dia que vindràs" en directe, i ho heu fet tant bé que encara m'emociono al recordar-ho. Sens dubte, m'emporto un record preciós.
23 abril 2023 21:05
Impressionant! Tothom hauria de veure aquesta obra! Quanta feina ens queda per fer… i ojalà la fem! Moltes gràcies!
13 febrero 2022 18:32
Hem anat a veure el seu musical Bruna i ens ha encantat. És una obra que no et deixa indiferent, amb uns actors i actrius en general molt joves i amateirs però amb moktíssim talent, música en directe i una trama i unes cançons que tant t'arrenquen somriures com.et fan caure la llàgrima. Sense dubte la tornaria a veure.
06 enero 2022 21:33
La seva principal característica és que cuiden tots i cada un dels seus espectacles amb molta cura, cada detall està pensat i repensat per ser l'idoni en cada moment.
Han aconseguit tenir un segell propi en les seves produccions, que et fa viure intensament cada actuació, cada música, cada detall estudiat.
06 noviembre 2021 15:14
Me ha gustado mucho, muy buenas sensaciones, jóvenes con entusiasmo y muy profesionales, la recomiendo, no os la perdáis, ¡¡¡ ánimo chicos!
06 octubre 2021 3:55
Encara hi sou a tenps de tastar un dels espectácles musicals de l any.bona musica, bona historia i molta sensibilitat.no la oblidareu! Molt gran Bruna!
09 mayo 2021 13:16
Va ser una experiència músical única i personalitzada que vaig compartir i gaudir moltíssim amb la meva família. El lloc molt acollidor. Vam viatjar per diferents sensacions, que dirigeixen amb professionalitat i simpatia (sou molt macus)
El que més em va agradar, va ser la sensació, de comunicar-nos des d'una altre perspectiva més positiva, emocionant i creativa, de compartir i enfortir els llaços que ens uneixen. Gràcies, gràcies, gràcies.
01 mayo 2021 1:27
De la mà de wecolormusic hem pogut gaudir de l'experiència a Can Morral. Sens dubte, totalment recomenable. Ha estat genial! Una experiència única, una atenció impecable. Val molt la pena! Gràcies equip de wecolormusic per aquesta experiència! Ho recomanarem a tothom!
21 abril 2021 14:56
Experiència més que recomanable, molt original. L’equip transmet molta confiança i el tracte és proper. Vam gaudir entre amics de música, menjar i bon ambient, què més es pot demanar!
06 abril 2021 16:07
Experiències diferents i d'una qualitat immillorable. I a més, les obres de teatre que han produït m'han semblat excel•lents.
04 abril 2021 20:15
Una experiència vital-musical única!
Des de el primer moment un tracte excel.lent! Professionals que et fan sentir molt còmode, t’ho passes genial creant música amb els amics, micròfons, altaveus, cables.molt divertit! I després disfrutes d’un concert acústic acompanyat de productes de proximitat! Esquisits!
Si no tens nocions cantant, et guien i t’ensenyen, El resultat de la cançó és meravellós!

Animo a tothom a que ho provi, s’ha de provar per entendre-ho!

Escribe una reseña



Calificación general: