21 marzo 2024 23:26
Esta semana he realizado un curso de guía canino y ha sido increíble. He aprendido mucho y los perros son una pasada, son super listos y están muy bien entrenados. En concreto la perrita Nit es un amor y muy cariñosa. Os recomiendo 100% este curso porque no se hace nada pesado y la profesora explica todo muy bien.
25 septiembre 2023 8:31
He terminado el curso de guia canino con la profe Roser Feliu, y me ha encantado como enseña y como transmite como hay que adiestrar a un perro, con amor y respeto ante todo, es una crack! Se la recomiendo a todo el mundo que quiera aprender con alguien super profesional, seria y simpatica, yo repetire en cuanto tenga oportunidad, gracias Roser!
15 septiembre 2023 8:43
Tres caps de setmana per gaudir i socialitzar el nostre petit tot posant en pràctica les ordres bàsiques enseñades que hem de potenciar a casa.
Un lloc on preguntar els dubtes que ens han aparegut amb l'arribada del nostre Blu a casa. Respostes clares i consells que en el nostre cas ens han ajudat amb el nostre dia a dia.
Roser, gràcies per la vostra paciència i consells. Esperem veure'ns de nou al curs per a adults, que tot i que tenim un cadell, de ben segur que vindrem. Salut
17 julio 2023 3:04
Ha estat un plaer fer el cirs amb Lladruc, persones molt atentes i amb molts coneixements. Hem acres moltes coses i segur que tornarem!
06 julio 2023 3:40
Muy interesante el curso de GUÍA CANINO, muy completo. Recomendable al 100x100. Increibles formadores. Darle las gracias a Roser, por la formación y la simpatía. Muchas gracias.
Nos veremos en el nivel 2
05 julio 2023 23:31
Encantats amb aquest curs de cadells. Grans profesionals, q s'estimen la seva feina i t'ajuden en cada situació. Mooolt recomanable, reforçaras el vincle amb el teu petit i disfrutaras d'aquesta aventura amb ell.
03 julio 2023 22:51
Realicé curso guía canino con Roser. Gran profesional y gran persona. Amante de los animales en especial a los canes.
02 julio 2023 14:33
Ha sigut una gran experiència, Roser es una gran professional, amb molta paciència i dedicació CURS GUIA CANÍ
25 junio 2023 4:42
Curso realizado de Guía Canino junto a idfo, agradecer a Roser el mejor curso impartido y una gran profesional, el trato que hemos recibido por parte de ella ha sido Super, moltes gracies per deixarnos aprende com tenim que treballar amb els nostres companys peluts.
24 mayo 2023 12:33
Hem fet el curs de cadells i hem aprés molt sobre com educar a un gosset de 3 mesos amb molt de caràcter. La Roser i el seu equip són extraordinaries i fan molt amè i pràctic les classes i efectiu si després ho poses en pràctica.
Molt recomanable.
20 mayo 2023 14:41
Rodeado de un paisaje espectacular encontr amos este centro de adiestramiento/guarderia cerca de Peralada, una experiencia totalmente recomendable para nuevos miembros de la familia. Es la segunda vez que acudimos a Roser, propietaria y adiestradora. Actualmente realiza cursos colectivos, que son muy amenos y no se olvidan de atender a ningun cachorro. Si tienes problemas para educar a tu perro, acude a ellos sin ninguna duda. Sociabiliza, educa y si tu perrito lo hace muy muy bien, llevaos el premio.
14 mayo 2023 18:39
Muy agradecido a Lladruc por el curso de adiestramiento recibido. Muy profesionales y con un gran amor y sensibilidad para los perros. Os felicito por vuestra labor soy un golden muy satisfecho. Eufrates.
25 enero 2023 11:45
Tracte excel.lent, grans professionals i fan molt bona feina amb aquests peluts adorables.
Recomanable al 100%
18 enero 2023 21:37
Molt bons professionals i molt bona atenció.
En el curset contractat, ens han ensenyat totes les ordres bàsiques per controlar el comportament del nostre gos, seu, quiet, vine, caminar al pas. També guiar-nos en tenir cura de les necessitats de l'animal, alimentació, higiene. Treure'ns manies i corregir-nos mals hàbits que fem els amos. Tot explicat de manera molt entenedora i responent totes les preguntes que facin falta.
L'indret és perfecte i tot està molt ben organitzat. Erem una dotzena de gossos i hi havia tres ensinistradors, tenen atenció per a tots.

Decididament molt recomanable
12 enero 2023 17:40
Molt bona la experiencia per nosaltres i el nostre gos i molt agradables la Roser i el seu equip. Sempre pendents de tot.
Moltes gràcies
29 diciembre 2022 10:46
He fet un curs amb ella, molt complert i respond a qualsevol dubt que tinguis. Molt recomenable!
23 noviembre 2022 17:09
Avui em acabat el curset per cadells i em quedat meravellats de la passió amb la que treballen la Roser i el seu equip, i absolutament satisfets amb els resultats.
Moltes gràcies nois!
09 noviembre 2022 20:01
Hem fet el curs socialització canina i sociabilització per a cadells i no podriem estar més contentes! Tot l'equip de Lladruc que ens ha atès, la Roser, en David i la Clara, han estat meravellosos, atents i molt professionals. Sempre que ho hem necessitat han resolt els nostres dubtes i ens han aconsellat i assessorat. A més a més, el lloc, és preciós, envoltat d'un paisatge empordanès insuperable.

Gràcies per tot!
28 julio 2022 23:01
Hem acabat el curs de sociabilització de cadells i ha sigut molt profitós, en Nox ha fet molt bons amics. A casa continuem amb les pautes que hem rebut de la Roser, la Clara i en David. Curs 100% recomanable. Moltes gràcies!
15 julio 2022 23:15
Lo mejor de lo mejor para aprender conocimientos de adiestramiento canino! Muy contento con el curso que hice!
13 junio 2022 14:21
Voldria felicitar a la Roser, per l'èxit que va tenir recentment el curs de Guia Caní a Tarragona. Ens vas transmetre la teva passió, esforç i dedicació per els animals. Esperem amb il·lusió un pròxim curs!
06 junio 2022 10:28
Acabem de fer el curs de cadells i ha sigut fantàstic! El nostre Murray ha millorat moltissim, ha passat de tenir moltissima por i no socialitzar, a divertir-se i voler coneixer a tots els gossos que veu! Simplement genial!
06 septiembre 2021 7:51
LLadruc is the best place imaginable to leave your dog when you can't take them with you. We've been leaving Timba, our 6 year old very fluffy, rough collie, with Rosa and David for 3 years now.

She has a fabulous time there due to the huge, enclosed gardens, swim area and air-conditioned kennels in the basement of the house. We can relax knowing that Timba is safe, that she has company from other dogs and people, and that she has a cool retreat when it's very hot.

Lladruc has always been totally professional when taking charge of Timba. On occasions Rosa has offered help and advice as a qualified vet and is always willing to keep in touch during times apart with a photo and updates.

The atmosphere at Lladruc is positive and caring and I highly recommend it as a safe haven should you need to travel without your dog.
25 agosto 2021 9:43
Vam confiar amb la Roser perquè volíem que la nostra Polly ens portés els anells al nostre casament, i va ser genial!
La Roser molt pacientment li va ensenyar a dur les aliances en el nostre dia, la va banyar, li va posar el collar de casament i ens la va portar al lloc. Després de la cerimònia i de fent-se fotos, se la va emportar a casa, seva, on també hi té la guarderia, no vam haver de patir per res. Un 10!
17 agosto 2021 20:03
Fa anys hi vam fer un curs d'educació canina perquè havíem adoptat un gos i necessitàvem ajuda, i ara he fet el curs de cadells, i puc assegurar que estic molt contenta amb els seus serveis. Són uns grans professionals i no dubtaria en cap moment en recomenar-los a tothom.
Portar els meus peluts amb ells ha estat una molt bona decisió.
16 agosto 2021 12:02
La Roser va ajudar a la Polly a portar les aliances al casament de la meva mare, va anar tot perfecte, us la recomano al 100x100, és una crack!
13 agosto 2021 4:21
Molt recomanable! El curs per a cadells ens ha donat les pautes bàsiques per poder educar bé des d'un bon inici.
Destacar la professionalitat de la Roser i en David amb un tracte personalitzat i càlid i amb orientacions molt útils. Ens hem sentit com a casa en un entorn inmillorable.
07 agosto 2021 11:21
Vaig fer un curs per a cadells i també alguna sessió amb la meva gosseta adulta i estic molt contenta. Són uns grans professionals i el tracte és sempre excel•lent! Sense dubte, els meus educadors canins de confiança. L'entorn del centre és preciós i molt fàcil d'arribar. Aviat torno amb els meus peludets!
02 agosto 2021 8:09
Hem acabat el curs d'ensinistrament de cadells i ha estat genial. Ens han donat les pautes per aconseguir ensenyar el nostre gos. La Roser i en David, resolen els dubtes i fan un tractament individualitzat de cada gos. Ha superat les nostres expectatives. Hem après molt i ens ho hem passat molt bé. Cuiden molt els detalls i les instal·lacions i el lloc està tot molt ben arreglat.
16 julio 2021 5:06
La Roser i el seu equip son uns cracks i grans professionals, sempre que tenim algun dubte o problema ens atén encantada! 100% recomanable.
30 junio 2021 8:32
Molt contents d’haver fet el curs per a cadells amb en Bruc. Ha anat molt bé per sociabilitzar amb altres gossos i per saber ensenyar-li les ordres bàsiques. Per fi estem aconseguint a passejar tranquils!
A part d’aprendre ens ho hem passat d’alló mes bé!
100% RECOMANABLE!
24 junio 2021 9:51
Ha estat una experiència molt maca i de gran utilitat, en un entorn increible. Molt recomanable.
23 junio 2021 10:07
Tuvimos una muy buena experiencia, fue muy interesante las 3 clases, tanto para el perro como para nosotros, un equipo muy professional, recomiendo al cien por cien!
17 junio 2021 21:09
Fuimos a Llaudruc para resolver problemas de conducta de nuestro cachorro con otros perros y en un par de sesiones Tommy ya respondía positivamente. Muy buen trato por parte de la educadora Roser y sitio ideal para ir. Recomendado al 100%
15 junio 2021 14:34
Grans professionals, amants dels gossos.
El curs de socialització i educació canina que hem fet amb ells ha estat una experiència molt positiva tant per nosaltres com per la nostra cadell de Husky. Molt recomanable en un entorn formidable
28 abril 2021 2:43
La nostra experiencia ha sigut immillorable, des del primer dia vam veure resultats en el nostre cadell. En David i la Roser son encantadors i ens van donar tecniques molt útils per el nostre dia a dia. Resposta ràpida i efectiva sempre que ens ha fet falta! Una delícia! Recomanable 100%!
09 abril 2021 8:52
Hem anat a Can Lladruc tant per fer sessions individuals com el curs de cadells amb la nostra gossa, i la veritat és que estem encantades, el tracte és genial! I la Roser i en David són grans professionals.
Estàs acompanyada en tot moment en l'educació del teu pelut.
I si algun dia hem de deixar la petita en alguna residència no tindrem cap dubte de fer-ho aquí, ja que sentim que estarà tan ben cuidada com a casa, en un entorn idíl·lic per ella.
06 marzo 2021 2:12
Hemos hecho un curso para cachorros. Con las indicaciones que nos enseñaron y practicamos en muy poco tiempo tenemos un perro que anda a nuestro lado, se sienta y se estira al suelo a la orden, viene cuando la llamamos, se está quieta cuando se lo pedimos.y si os digo que hasta nos hace un abrazo de osito y da vueltas por el suelo? Pues si, todo eso gracias a las indicaciones de la guía Roser. Gracias por tu amabilidad y simpatía.
25 febrero 2021 22:19
Molt bona experiència amb el curs per a cadells. N'hem après molt tant nosaltres com ell. Molt recomanable!
22 febrero 2021 17:42
Hoy hemos terminado el curso de adiestramiento para cachorros. Nos lo hemos pasado genial en #lladruc #canlladruc
29 noviembre 2020 18:39
Hemos hecho el curso de cachorros y la verdad que muy bien! La Roser es un cielo y se nota que le gustan los animales con devoción. Lo recomiendo si tienes un cachorro y te faltan conocimientos para hacerle una buena educación. Nosotros ya estamos esperando al curso de nivel 2.
22 noviembre 2020 14:18
Tenim un cadell molt i molt actiu que, amb les pautes que ens han donat la Roser i en David, hem aconseguit que sigui més tranquil i obedient. Si teniu un cadell, aquest curset us anirà molt bé. A més, el lloc on es fan les classes és bonic i agradable. Tres matins de diumenge magnífics! Per cert, estem a l'espera de fer el segon curs! Fins ben aviat Lladruc!
13 noviembre 2020 5:15
Son molt professionals. Nosaltres vam contractar els seus serveis a domicili per preparar l’arribada de la nostra mascota i l’ajuda i consells de la Roser van ser claus en el seu aprenentatge. Tot va ser molt fàcil i proper. També vam fer el curs de cadells a les instal.lacions de Lladruc a Perelada i a banda de ser un entorn increïble al mig de la natura va ser una experiència molt bona. Vam anar-hi tota la familia i tan els nens com nosaltres vam aprendre molt sobre els gossos, les seves cures bàsiques, i nocions de salut, benestar i emergències.
Ho recomanaria a tothom perquè pensem que és bàsic aprendre a controlar l’animal i entrendre’l. Penso que un bon aprenentatge i dedicació és la diferència entre gaudir del gos o patir-lo durant molts anys. Moltes gràcies Roser la Méli està feliç i nosaltres més.
22 octubre 2020 2:56
Encantats amb el curs per cadells, molt bona gent, super macos tot l’equip, sens dubte repetiria, gràcies per tot. La Bimba us envia una llepada.
15 septiembre 2020 13:24
Molt bona experiència, ens ho vam passar molt bé tots plegats i en Bruc (el nostre Golden Retriver d'un any) va gaudir i va aprofitar moltíssim el curs!
10 septiembre 2020 21:14
Han sido 3 domingos con un trato genial. Nos acogieron cómo si fuera nuestra casa, los peludos hicieron nuevos y buenos amigos, y nosotros los humanos también!
Muy atentos y nuestros cachorros salieron de Lladruc aprendiendo muchas cosas nuevas!
Genial! Recomendable cien por cien!
Mil gracias hasta pronto!
31 agosto 2020 14:19
Molt bons professionals i un entorn increïble. La Roser i companyia ens van tractar molt bé i el nostre gos, en Blacky va aprendre molt. Totalment recomanable.
23 agosto 2020 13:46
Gran expertesa en un entorn molt familiar. El grup de Lladruc (Roser i David) són dos professionals excepcionals amb un component humà que fa molt agradable aprendre amb ells.
Hem fet un parell de classes i també el curs per a cadells; tant nosaltres com la nostra gosseta n'estem encantats. Ho recomanem.
12 agosto 2020 18:10
Cursos super recomanables! Tant les classes particulars com els cursos en grup per a cadells. Professionals, agradables i atents! Repetirem segur!
05 julio 2020 4:10
Es una persona increíble, mira siempre lo mejor por los perritos. Roser nos ha ayudado y asesorado en todo momento con nuestros perros. Lo hemos dejado varias veces también en casa de ellos, y ha estado encantado ahí. Totalmente recomendable 200%
09 febrero 2020 16:01
Hi vam portar el meu gos, per que teniem problemes amb el pipi, i sort, perque encara que el vam adoptar i estava castrat a lldruc ens van recomenar buscar mes enllà i el pobre tenia un testicle hipertrofiat a l'interior.
Estem molt contents!
Gracieees?
04 febrero 2020 1:11
La Roser és una profesional de cap a peus, amant dels gossos i dels gats, i això es nota a l'hora d'impartir tant les formacions com de cuidar-se temporalment dels gossos que li deixen al seu càrrec.
Els espais que fa servir són amplis, segurs, nets i amb tota la mirada i cura que pot volcar ella.
Ens veiem aviat Roser, i gràcies per tot!
02 enero 2020 18:47
La formació que va rebrer de la Roser el nostre gos JAZZ ha estat un encert total.i ens ha anat molt bé per poder seguir nosaltres mateixos en petites correccions de conducta del dia a dia. Molt professionals i molt propers, en el que es demostra l'amplia experiència en tot el tema d'educació canina.i també cal destacar l'entorn a on es localitzen i les instal·lacions, que està molt i molt bé. Molt recomanable per a qui volgui educar el seu gos!
01 enero 2020 1:22
Son fantásticos, atentos, te escuchan y siempre están y dan buenos consejos. Hace tiempo me ayudaron mucho con mi primer bóxer, y ahora que tenemos un nuevo miembro en la familia vuelvo a contar con ellos! ¡Gracias!
29 diciembre 2019 9:10
Hem fet el curs de Tinc un gos i ara què i ens ha agradat molt. A més, sempre confiem amb vosaltres quan marxem de vacances i us deixem les gossetes.
19 diciembre 2019 19:50
Me ayudó con la perrita de mis padres. Tienen pasión por los perros y se nota cuando tratas con ellos.
16 diciembre 2019 21:39
The moment my 1 year old teckel set foot in Lladruc he was happy. He spent 8 days there and came back a more mature dog, more confident and sociable because of the contact with other dogs and the wonderful care of Roser. My veterinarian had recommend the place to me and from now on it will be his ‘second home’ whenever we have to go. Thank you, Lladruc.
16 diciembre 2019 16:16
Educamos a nuestra caniche con Roser y el resultado no podría ser mejor: educada, sociable. Recomendable 100%
09 diciembre 2019 5:46
Roser es una profesional comprometida con su trabajo y cuenta con una amplisima formación, tanto en materia de seguridad, criminalistica y adiestramiento canino como en ámbitos de empresa, bienestar animal y equinoterapia, entre otras. Es una persona en continuo aprendizaje y súper responsable y eso se nota en la calidad de los servicios que ofrece en Lladruc. Tuve la suerte de coincidir con ella en un posgrado de la UViC y transmite pasión por su trabajo, un cariño enorme por los perros, cercanía y sobre todo.la confianza de estar ante una profesional que sabe y ama lo que hace!
100% recomendable!
03 diciembre 2019 4:01
Con Lladruc hemos conseguido que nuestro Border Collie, Brus, haya aprendido desde pequeño pautas de convivencia y de paseo, juegos.que hacen que disfrutemos aún más de él.
Un 10 para Lladruc! Son unos excelentes profesionales.
01 diciembre 2019 4:03
Sin duda una de las mejores profesionales que he conocido por no decir la mejor. Tanto como mis perros como de otra gente conocida estamos encantados con ella, profesionalmente y como persona, un 10
07 noviembre 2019 5:28
Fa 1 any vam adoptar en Jako i necessitava orientació per millorar la seva ansietat. La Roser ens va ajudar molt, amb 4 idees d'autocontrol i trucs per ajudar a que es concentrés. La Roser és un encant i el que més em va agradar és que utilitza tècniques simples i de sentit comú.
04 noviembre 2019 14:05
El millor lloc del món on deixar el gos per uns dies quan vas de vacances i sobretot per aprendre més de tot el món caní, amb els seus fantàstics cursos per a amos i gossos que a més porten moltes edicions. Els gossos de Lladruc és impressionant la tasca que fan amb diversos cossos policials detectant drogues i explosius i tot l'equip es nota que treballa amb molta vocació i afecte cap als gossos!:)
02 noviembre 2019 6:34
Fa 3 anys vaig adoptar un maliman, sense saber els problemes de comportament degut a la falta de socialització. Però res em va impedir tirar endavant, vaig provar diferents educadors i amb cap millorava, el contrari en algun punt es reactivava mes en vers els altres gossos. Estudiant i buscant, vaig trobar a la Roser, la primera trucada, ja em va agradar molt les vibracions que em va transmetre, i que dir-vos la gossa esta enamorada d'ella i jo també, amb 2 mesos vam aconseguir un canvi de conducte brutal, de que em bordes a tots els gossos a mes de 5m, a poder passar per el seu costat, a que aconseguís autocontrol suficient per no reaccionar en totes les situacions, hem aconseguit que pugui estar a la mateixa habitació amb una altre gossa sense marcar-la, etc podria passar-me el dia explicant. Seguim treballant, però les dos (la perla i jo) em après moltíssim i seguirem aprenent, encara queda camí per endavant.
17 octubre 2019 14:20
Grans professionals, el millor lloc sense dubtes per ensinistrar gossos i com a residencia canina!

Escribe una reseña



Calificación general: