06 mayo 2024 18:16
IMPRESENTABLE personatge que gestiona el Refugi.
Ens ha deixat tirats a 14 excursionistes q teníem reserva feta per 2 nits.
No és la primera vegada q tenim problemes i deixa a altres encarregats d'atendre les reserves.
Indigne per la UEC. No hi tornaré
18 enero 2024 22:43
Una molt bona experiència d'estada de cap de setmana al refu del Marçal on hem aprofitat a fer un curset d'alpinisme on ell mateix i altres guies ens han ensenyat un munt de coses. Top! Gràcies Marçal i Esther!
24 abril 2023 0:19
Llegamos con una reserva equivocada de fecha y las ganas de darnos solución al problema y el trato del personal, inmejorables.
16 marzo 2023 17:09
El refugi en general està bé, però es pot fer l'experiència molt millorable amb molts aspectes. El sopar no ha estat res de l'altre món, l'esmorzar molt bò. Fa fred a les habitacions a la nostra hi havia floridura a les parets de la finestra. La calefacció només es posa a partir de la nit. Els banys no es van fer nets almenys en els tres dies que vàrem estar allà. La ubicació excel·lent i el personal amable.
11 marzo 2023 5:21
Refugi /Alberg al costat de les pistes de La Molina, Per tornar-hi amb la família, no tardarem en tornar a visitar al Marçal.
03 marzo 2023 11:43
Todo muy bien excepto los lavabos.

La limpieza del baño brilla por su ausencia. Además espacios muy pequeños para ser compartidos por todos los inquilinos.

Se come bien y el dueño es muy majo
02 marzo 2023 4:11
Hem gaudit d'una bonica estança. Curta ja que ens hagués agradat estar-nos hi me temps. Gràcies per l'acollida i l'atenció, hem estat com a casa. Els nens ja hi volen tornar.de fet tota la família. Esperem trobar-nos ben aviat. Una abraçada.
Míriam, Cristóbal, Alexander i Valentina. Petons d'estels
28 febrero 2023 10:55
No es un hotel, es un refugi per socis UEC obert a altres publics. Be de preu. Habitacions compartides smb lliteres.amb llits. Esmorzar molt bé, fuet mb. Sopar np tant. Hi ha quantitat (sopa + amanida +carn + postre) pero pollastre a la cassola (correcte) i carn bullida. A mi mo em va agradar la carn.no pots escollir el q menges, nientre dos plats Be de preu dormir. Alternativa a xanascat, q sempre està ple. Preus especials p federats de la FEEC i isocis. Servei de bar. Lliteres solides, matalassos estrets.no emplenen espai. No inclou llençols lloguer 8 eur (excessiu, trobo) un grup q anava amb guia va acaparar l estufa dr la PB els dos dies. Millor reservar directament trucant q reservar per booking.
30 enero 2023 21:18
Un buen hostal, muy servicial, limpio y muy cerca de La estación de esquí de La MOLINA, y un precio muy asequible para todos, muy contento de haberlo encontrado, ya que lo encontré a última hora. Para la próxima que vaya a La Molina, volveré, muchas gracias por abrirnos las puertas.
17 julio 2021 9:55
Perfecte per anar amb la familia. Habitacions molt còmodes, la nostra amb bany. Zones comunes molt agradables. El millor: el menjar i el tracte d’en Marçal! Tornarem segur!
13 octubre 2020 19:41
Reservamos una habitación para 4 personas. Mala suerte la nuestra que una de las camas era muy pequeña (1,70cm a lo sumo) y uno de nosotros durmió mal toda la noche. Se lo quisimos comentar al dueño para que en un futuro avisen de si hay camas mas pequeñas y no quiso escucharnos ni nos dio ninguna explicación. No lo recomendamos para nada.
Adjuntamos foto para que se vea las medidas de la cama.
03 marzo 2020 5:32
Durant el matí vaig avisar diversos cops per a que a la nit posessin la calefacció a les habitacions per als nens de 8 anys. Ens van dir que la posarien més tard i quan els nens van anar a dormir els radiadors estaven freds i apagats. Vaig trucar al telèfon de la casa perquè no trobava ningú a recepció i em van penjar. Experiència decepcionant.
27 febrero 2020 10:34
És un lloc genial, bon menjar, molt acollidor, molt a prop de Pistes i de llocs molt wapus de la Cerdanya. Súper recomenable!
19 julio 2019 8:13
Excel·lent tracte. Bona cuina i instal·lacions com a refugi. Molt ben situat. La gestió per part de Laura i Marçal excel·lent també

Escribe una reseña



Calificación general: