13 diciembre 2023 3:28
Hemos estado unos días y la verdad ha sido una experiencia genial. La habitación muy bien ,los baños muy limpios. La comida buenísima y variada. El trato del personal excelente. En definitiva no dudaría en repetir.
29 octubre 2023 14:58
Los propietarios del local muy encima de los niños y del ruido. Tienen un albergue familiar lleno de niños y no paran de pedir silencio. Si hay niños es complicado el silencio. Maquina de café estropeada y calefacción apagada en la madrugada que es cuando más frío hace
05 julio 2023 13:09
Alberg fantàstic per passar uns dies i fer ruta amb bici per tremp.habitacions netes i tranquiles.l'esmorzar perfecte i la gent molt amable
Ho recomano
30 junio 2023 22:22
Un lugar fabuloso para pasar un fin de semana o unas vacaciones con niños.
El entorno es inmejorable, las habitaciones con literas, armarios y una mesa con sillas.
No pude disfrutar del desayuno porque salí temprano.
Recomiendo la visita incluso para grupos escolares.
10 junio 2023 6:16
Vaig a 5-6 hotels a l'any i aquí he trobat la millor relació qualitat/preu de la meva vida.
Un tracte humà excel·lent i una cuinera formidable, sense escarafalls però es nota que fa el menjar amb molt "carinyo".
Segons on mireu trobareu que el bany i les dutxes són compartits, però la veritat és que cada habitació té el seu bany i la seva dutxa.
Les nenes s'ho van passar molt bé amb l'espai per la mainada i els jocs que tenen i això també suma.
No és un hotel amb encant o amb moltes estrelles ni amb un súper esmorzar, però ofereixen bon tracte, bon menjar, ben cuidat, bones instal·lacions a un preu assequible.
No sé què més demanar!
Tornarem segur.
05 junio 2023 1:43
Hemos realizado unas vacances en família, la verdad que el entorno es maravilloso, para descubrir con niñ@s, desde naturaleza, arquitectura, antiguos oficios y dinosaurios (en Isona tienen un pequeño museo, con huesos que impresionan)
Pros: La comida es genial, habitaciones amplias y el personal muy amable.
Contras: Baño fuera de las habitaciones, poco adaptado arquitectónicamente, alg@n emplead@ intenta que los niños no tengan autonomía (servirse agua o cereales, recoger-poner la mesa) ya que pueden "ensuciar o romper" algún vaso o plato.
La valoración general es de 7,5/10
04 junio 2023 10:32
Atenció genial, i el menjar molt bé, potser l'esmorzar s'hauria de millorar. L'únic inconvenient els lavabos compartits mixtes, a mi m'és igual però hi havia gent incòmode
20 mayo 2023 10:57
Nos ha sorprendido gratamente el albergue, estábamos haciendo Montsec bikepacking loop, una ruta de bici por etapas, y decidimos pasar una noche aquí. Todas las instalaciones están limpias y cuidadas, los colchones y almohadas perfectos, te dan sábanas y edredones en muy buen estado. Ni un ruido por la noche, incluso nos dieron una habitación para nosotros dos. Marta es un torbellino de actividad, está en todo y el personal es muy amable, nos dejaron un lugar para las bicis y estuvieron pendientes de nosotros en cada momento. En fin, muy recomendable.
09 mayo 2023 10:25
Entenent que és un alberg públic i que, per tant, ja s'entén que no té les comoditats que té un hotel, hi ha certes coses que haurien de millorar.

Els horaris dels àpats són molt rígids i les franges horàries són estretes. Això fa que s'acumulin totes les famílies a la mateixa hora, congestionant el menjador i la cuina.

El menjar no és dolent i les racions són abundants, però hi ha molt de marge de millora pel que fa a la cuina. Res no és pugui millorar posan-t'hi una mica de atenció, dedicació i ganes de fer-ho bé.

Els horaris d'anar a dormir també són molt rígids i donen molt poca llibertat per allargar les sobretaules.

El paper higiènic és bàsicament paper de vidre.

Els espais comuns són correctes.

La ubicació està molt bé. És tranquila i els voltants són molt bonics.
03 mayo 2023 1:02
Todo muy bien. La comida muy buena y en cantidad. Lo único malo es que los baños no están en la habitación, aunque cada habitación tiene su baño y su ducha asignado
17 abril 2023 17:44
Bon tracte. Cuina amb massa sal. Les habotacion amples pero sense labavo. La localització és bona. A 3 minuts caminant del poble.
14 octubre 2022 8:22
Alberg molt ben cuidat en un entorn preciós, personal molt amable i atent, tot són facilitats. Menjar bonissim! Està molt a prop del centre de Tremp pots anar a fer passejades tranquil•lament i fàcil accés a les poblacions properes. Amb tot el tema de la COVID tenen organitzat els banys d’una forma molt acurada.
13 octubre 2022 20:12
A pesar de ser habitación de 6 camas nos dieron la posibilidad de quedarnos 3 adultos y 1 bebé por la máxima comodidad, recepción y personal súper atentos y simpáticos, comodidad 10.
02 octubre 2022 1:10
Hi hem estat molt a gust amb el programa vacances en família. El menjar, boníssim, molt casolà, per mi dels millors dels albergs on hem estat (una dotzena) i amb un sistema de triar el dia abans entre 2 primers i 2 segons que evita les cues. Les instal•lacions correctes, l'únic inconvenient que els lavabos són fora de l'habitació, però assignen un lavabo i una dutxa per cada família. El tracte del personal de 10.
13 diciembre 2021 16:00
Alberg situat als afores de Tremp. Per arribar has de passar un pont molt estret. Molt bona atenció a l'arribada i protocol covid ben establert. Les habitacions són còmodes per tractar-se d'un alberg, amb bones vistes de la població de Tremp. El menjar és bo però millorable. En resum, molt contents de l'estada tot i les limitacions de la covid
09 noviembre 2021 12:04
El lloc està ben cuidat la veritat i molt xulo, llàstima que em va tocar l'habitació de baix al costat dels lavabos i no parava de sentir com tiràvem de la cisterna i el soroll de la bomba que omplia a cada estona els hi vaig dir si hem canviaven però hem van dir que no.
30 julio 2021 13:00
Alber bàsic, bona neteja però molta manca de simpatia amb els clients especialment la recepcionista.
07 junio 2019 18:22
Baños compartidos para familias con los estudiantes universitarios que estaban allí alojados.
Iba al baño con mi hija y veía salir de la ducha a un adolescente…

El albergue no está adaptado para personas que puedan tener algún problema de movilidad y es necesario subir a un primer piso (sin ascensor) para ir al baño. Además, desde el edificio de las habitaciones al baño hay que ir por la calle y caminar un rato por el exterior, ya que son edificios independientes. Por lo que para ir al baño o ducharte tenías que hacer una excursión completa, traspasar el patio, entrar al edificio, subir al primer piso…

No me quisieron hacer factura allí y al solicitarla después vía email cuando volví a casa no me la quisieron enviar. Llevo un mes intentando solicitar la factura por email para no recibir respuesta por parte de nadie. Tendré que poner una reclamación para conseguir que cumplan la ley y que me manden la factura que como cliente tengo derecho de recibir.
22 mayo 2019 4:25
Zona de esbarjo per nens molt bona i la zona per pares amb sofàs etc molt agradable, las habitacions força correctes, el únic dutxes i lavabos al exterior de fet coses tioica en aquests albergs, el únic q hem va desebre una mica el menjar molt molt normal i a vegades un aprovat justet justet, a per cert té wifi q va força bé, la distància a las pistas de la Molina volver a prop i just devant del alberg hi ha parada de bus q et porta directe a las pistas q hemos pensó q es de franc
26 abril 2019 17:46
Albergue familiar. No adaptado para personas con movilidad reducida, aunque si hay un baño en la planta baja las habitaciones no tienen acceso. Baño compartido.
08 enero 2019 6:31
Muy buen lugar para ir con niños. Trato excelente. Muchas actividades para hacer en los alrededores
02 noviembre 2018 12:58
Vàrem anar en família i tot va anar molt bé. L'habitació àmplia i neta. Les instal.lacions en molt bones condicions. El menjar molt bó i el personal encantador.
13 octubre 2018 1:50
Molt bon tracte, les instal·lacions molt netes i molta bona atenció en quant a les recomanacions. Potser els esmorzars han estat més escassos i el wifi no funciona massa bé, però per la resta, un descobriment. Ah! El Pallars és fabulós. Un territori increïble.
14 septiembre 2018 10:34
Albergue para disfrutar en familia XANASCAT.muy acogedor y limpio, instalaciones en muy buen estado, habitaciones amplias, servicio de comida muy bueno. En general muy buen albergue
09 agosto 2018 21:42
Un albergue que está muy bien. El trato del personal ha sido muy correcto. La limpieza era correcta y todo fue según lo previsto. Recomendable si estás por la zona y buscas un alojamiento del tipo albergue (con literas)
07 junio 2018 8:21
Fantástico fin de semana. Muy cómodo y limpio. Hemos estado muy a gusto. El personal muy agradable. Nos hicieron sentir como en casa. Solo faltaba una tostadora de pan en el desayuno!
03 junio 2018 15:38
Un alberg en un entorn perfecte per passar uns dies en família!
L'alberg és molt net i ens hi hem sentit molt bé. El tracte és molt agradable i vull destacar la Maria José de la cuina que és una persona com poques, molt atenta, agradable i ens va donar molt bones recomanacions per gaudir al 100% de la zona.
El menjar boníssim i en quantitat.
Només vam trobar a faltar un lloc prop les habitacions per allargar una mica la nit quan hem posat els nens a dormir, i llum individual a cada llit per si vols llegir una mica abans de dormir.
Si hi aneu li feu una forta abraçada a la Maria José de part nostre
20 noviembre 2017 5:00
Pasamos un fin de semana genial, la comida esta buena y puedes elegir entre dos platos de primero y de segundo. Lo unico un pelin negativo es el espacio para aparcar que es un poco justo.
19 septiembre 2017 17:57
Alberg petit i tranquil prop del centre de Tremp. Habitacions familiars a preus molt econòmics. Amb espais amb jocs de taula per nens i grans
15 septiembre 2017 5:21
Perquè hi ha tan sols 3 dutxes, 3 lavabos i 3 wàters per a 4 habitacions de 6-8 persones. A l'esmorzar no dónen pa amb tomàquet ni cap embotit ni formatge.
13 septiembre 2017 4:23
Es muy bonita para hospedarse tiene buen jardín y también unas habitaciones estupendas. Me encantó!

Escribe una reseña



Calificación general: